Povestea căpitanului Sir Tom Moore va fi transformată în film

0

Povestea vieții căpitanului Tom Moore urmează să devină subiectul unui nou film major.

Companiile britanice Fred Films și Powder Keg Pictures au cumpărat drepturile asupra filmului despre fostul căpitan al armatei britanice.

Căpitanul Sir Tom a devenit faimos în timpul blocajului când a strâns 39 de milioane de lire sterline pentru Serviciul Național de Sănătate, mergând ture întregi în grădina sa.

El a realizat acest lucru în timp ce se apropia de împlinirea a 100 de ani și de atunci a fost etichetat drept „o comoară națională”.

Filmul încă fără titlu se va concentra pe relația veteranului cu familia sa mai tânără, cu care s-a mutat în urma morții soției sale, Pamela.

Cuplul a fost căsătorit timp de 40 de ani. Imaginea se va baza, de asemenea, pe cariera sa militară și va arăta cum ororile războiului i-au modelat viața și l-au inspirat să continue să meargă, în ciuda faptului că a îndurat o lungă bătălie cu cancerul de piele și un șold rupt.

Când a fost întrebat cine ar putea să-l interpreteze în film, căpitanul Sir Tom a glumit:

„Nu știu niciun actor de 100 de ani”.

Și ce-i drept, are și el dreptate.

Dar a numit alți doi cavaleri ai tărâmului, în vârstă de 87 și, respectiv, de 82 de ani, care ar putea să dea o încercare bună.

„Sunt sigur că Michael Caine sau Anthony Hopkins ar putea face o treabă minunată dacă ar fi pregătiți să îmbătrânească!” a sugerat căpitanul Sir Tom. Oricine a văzut The Irishman de Martin Scorsese va ști că tehnologia de vârstă / scădere este disponibilă (pentru un preț).

Sursa – Glow Magazin.

Citește și