Premiile Video Music MTV renunță la planurile pentru show-uri interioare din cauza coronavirusului

0

MTV a renunțat la ideea de a susține show-ul Video Music Awards la o sală interioară din New York din cauza complicațiilor epidemiei de coronavirus.

Spectacolul VMA din 30 august, care în mod tradițional prezintă spectacole în direct de la cele mai mari vedete ale muzicii, va merge în schimb cu unii artiști care își fac apariția în locații în aer liber, au spus vineri MTV și arena Barclays Center.

Ceremonia VMA urma să fie primul spectacol de premii majore, deoarece pandemia a început să se desfășoare într-o locație fizică, la Centrul Barclays din Brooklyn.

„În consultarea strânsă cu oficialii de stat și în domeniul sănătății locale, a devenit clar în acest moment că spectacolele în aer liber, cu audiență limitată sau fără publicitate, vor fi mai fezabile și mai sigure decât un eveniment interior”, au declarat MTV și Barclays Center într-un comunicat comun.

Declarația a spus că toate ghidurile locale de sănătate vor fi respectate pentru spectacolele în aer liber, care vor avea loc în locații din New York City.

Nu s-a dezvăluit care artiști vor face spectacole în aer liber. Focarul de coronavirus a forțat anularea a zeci de festivaluri de film și concerte și a închis teatrele Broadway. Săptămâna trecută, organizatorii premiilor Emmy Awards au onorat cele mai bune din televiziune, care se desfășoară de obicei în Los Angeles în fața unui public numeros de listă A, au spus că evenimentul din acest an din septembrie va fi o aventură virtuală. Vedetele pop Ariana Grande și Lady Gaga conduc nominalizările la premiile Video Music Awards, care au adăugat și două noi categorii pentru a reflecta modul în care reacționează muzicienii la pandemia coronavirusului.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și