Actualitate

Prezervativ folosit găsit în baia Şcolii Creştine „Harul” din Lugoj de o mămică! Femeia a pus poza pe Facebook

Prezervativ folosit găsit în baia Şcolii Creştine „Harul” din Lugoj de o mămică! Femeia a pus poza pe Facebook

Cetateanul Lugoj

O imagine cu un prezervativ găsit în baia Şcolii Creştine „Harul” a făcut furori în ultimele zile pe reţeaua de socializare Facebook, după ce o lugojeancă, în timp ce se afla la lecţii de karate cu fiica ei, a dat peste el chiar în baia fetelor. Femeia spune că, deşi s-a plâns profesorului de sport şi i s-a părut dezgustătoare întreaga întâmplare, nu a primit nicio reacţie oficială până acum din partea unităţii de învăţământ. Mămica a mai precizat şi că prezervativul ar fi fost folosit.

„Ce mă bucur că în sfârşit mă ia cineva în seamă. Nu este o chestie normală. Noi mergem la karate acolo, sunt doar fetiţe dinastea mici, era în baia fetiţelor. Am mers cu o fetiţă de 4 ani la baie, şi aşa l-am şi văzut. La Harul, pe centru. Nu eram cu fetiţa mea, am mers cu o altă fetiţă. M-a dezgustat total, nu e normal, adică nu cred că este normal ca la vârsta asta să explicăm copiilor că ăla nu e un balon. Se vede clar din poză că e folosit, până la urmă sala e închiriată, fetele alea mici de patru ani puteau să îl ia în orice moment, crezând că e altceva. Am arătat profesorului de sport (… ), a zis că o să vorbească la direcţiune. Legat de igienă, sunt mai multe plângeri din partea părinţilor, de mizerie”, a declarat mămica revoltată pentru Cetăţeanul.

După ce a pus fotografia pe Facebook, spiritele s-au încins, părerile diferite ale unor părinţi aducând discuţia până aproape de o ceartă în toată regula.

„Părinţii care au reacţionat împotriva mea sunt părinţi care au copiii acolo la şcoală. Nu ştiu de ce lor li se pare normal ca în şcoala unde învaţă copiii lor să fie aşa ceva. Consider că, ca şi mamă, nu trebuie să îi dai unui copil explicaţii la 8 ani ce e ăla de fapt. Noi decidem când e cazul să ştie, că vin fete cu burta la gură la 14 ani, cum s-a mai scris în comentarii, ţine de educaţia de acasă, nu de la ce vârstă învaţă să folosească prezervativul”, a mai explicat lugojeanca.

După postarea fotografiei, femeia a primit mai multe telefoane de la mămicile care au copii la şcoala „Harul”.

„M-au sunat mămicile, că nu e bine să arunc cu noroi într-o instituţie, că e foarte simplu, că nu trebuia să postez. Dacă era o altă şcoală, oricare alta, probabil că era deja la PRO TV, dacă e şcoală particulară, se ascund foarte multe chestii”, a concluzionat femeia.

Reprezentanţii Şcolii Creştine „Harul” au fost contactaţi pentru un punct de vedere.

„Cred că doamna ar putea să vină la noi eventual, să discute cu noi şi cred că o să verificăm despre ce este vorba. Nu ştiu despre ce este vorba. Profesorul de sport care face karate nu este angajatul şcolii noastre, spaţiul este al nostru doar că după-masa face altcineva, care nu are nicio legătură cu şcoala noastră. În mod normal, nu ar avea ce să caute aşa ceva acolo”, a declarat Elena Lingurariu, director la Şcoala Creştină „Harul” din Lugoj.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

  1. S. Tibi

    27 octombrie 2016 at 15:01

    Doamna, de unde sa stim noi ca nu l-ai pus dumneata acolo?

  2. Pingback: Ce fac elevii la şcoală?!? PREZERVATIV FOLOSIT, găsit în toaleta fetelor - NewsAr.ro

  3. Pingback: Anchetă internă la Școala Creștină “Harul”, după incidentul cu prezervativul găsit în toaleta fetelor | Cetateanul.ro

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

PSD pregăteşte o nouă mizerie. Un pliant cu informaţii false şi defăimătoare pe care să-l distribuie în cutiile poştale (P)

Cetateanul9 decembrie 2016

Lugojenii pot sta la curent cu cele mai în vogă evenimente din judeţ cu ajutorul unei noi aplicaţii

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii, chemaţi să descopere măreţia muntelui în cadrul unui eveniment dedicat filmului “Sălbăticia din Carpaţi”

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii nu pot vota decât la secţiile la care sunt arondaţi! Vezi unde e secţia ta de votare

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

[VIDEO&FOTO] Atmosferă incendiară la balul bobocilor de la „Drăgan”! Ruby a încheiat spectacolul cu un concert de senzaţie

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Doctoriţa din Lugoj pusă pe Facebook de lugojeni că parchează aiurea a trimis drept la replică: „Cum e cu cei 7 ani de acasă?”

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

PNL dezminte zvonurile că Buciu nu se află pe poziția a doua la Senat. Dovada este un specimen al buletinului de vot

Daniel Groza8 decembrie 2016

[FOTO] Maeştrii bucătari ai Lugojului, juraţii concursului gastronomic al elevilor de la Branişte

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Fostul șef al Poliției Lugoj, Claudiu Chebici, acuzat că a protejat tăieri ilegale de pădure: „Sunt foarte relaxat”

Daniel Dancea8 decembrie 2016

Bărbat de lângă Lugoj, trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și ultraj. L-a atacat pe un pădurar

Daniel Dancea7 decembrie 2016

Bişniţari luaţi pe sus de poliţişti! Ţigări, alcool, petarde şi valută, pe lista de „descoperiri” ale autorităţilor

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

[VIDEO] Şoferi furioşi din cauza unui bizon la Lugoj! A blocat circulaţia şi s-a jucat pe telefon, în timp ce pasagera plătea o factură

Cetateanul7 decembrie 2016