Actualitate

Prezervativ folosit găsit în baia Şcolii Creştine „Harul” din Lugoj de o mămică! Femeia a pus poza pe Facebook

Prezervativ folosit găsit în baia Şcolii Creştine „Harul” din Lugoj de o mămică! Femeia a pus poza pe Facebook

Autoliv

O imagine cu un prezervativ găsit în baia Şcolii Creştine „Harul” a făcut furori în ultimele zile pe reţeaua de socializare Facebook, după ce o lugojeancă, în timp ce se afla la lecţii de karate cu fiica ei, a dat peste el chiar în baia fetelor. Femeia spune că, deşi s-a plâns profesorului de sport şi i s-a părut dezgustătoare întreaga întâmplare, nu a primit nicio reacţie oficială până acum din partea unităţii de învăţământ. Mămica a mai precizat şi că prezervativul ar fi fost folosit.

„Ce mă bucur că în sfârşit mă ia cineva în seamă. Nu este o chestie normală. Noi mergem la karate acolo, sunt doar fetiţe dinastea mici, era în baia fetiţelor. Am mers cu o fetiţă de 4 ani la baie, şi aşa l-am şi văzut. La Harul, pe centru. Nu eram cu fetiţa mea, am mers cu o altă fetiţă. M-a dezgustat total, nu e normal, adică nu cred că este normal ca la vârsta asta să explicăm copiilor că ăla nu e un balon. Se vede clar din poză că e folosit, până la urmă sala e închiriată, fetele alea mici de patru ani puteau să îl ia în orice moment, crezând că e altceva. Am arătat profesorului de sport (… ), a zis că o să vorbească la direcţiune. Legat de igienă, sunt mai multe plângeri din partea părinţilor, de mizerie”, a declarat mămica revoltată pentru Cetăţeanul.

După ce a pus fotografia pe Facebook, spiritele s-au încins, părerile diferite ale unor părinţi aducând discuţia până aproape de o ceartă în toată regula.

„Părinţii care au reacţionat împotriva mea sunt părinţi care au copiii acolo la şcoală. Nu ştiu de ce lor li se pare normal ca în şcoala unde învaţă copiii lor să fie aşa ceva. Consider că, ca şi mamă, nu trebuie să îi dai unui copil explicaţii la 8 ani ce e ăla de fapt. Noi decidem când e cazul să ştie, că vin fete cu burta la gură la 14 ani, cum s-a mai scris în comentarii, ţine de educaţia de acasă, nu de la ce vârstă învaţă să folosească prezervativul”, a mai explicat lugojeanca.

După postarea fotografiei, femeia a primit mai multe telefoane de la mămicile care au copii la şcoala „Harul”.

„M-au sunat mămicile, că nu e bine să arunc cu noroi într-o instituţie, că e foarte simplu, că nu trebuia să postez. Dacă era o altă şcoală, oricare alta, probabil că era deja la PRO TV, dacă e şcoală particulară, se ascund foarte multe chestii”, a concluzionat femeia.

Reprezentanţii Şcolii Creştine „Harul” au fost contactaţi pentru un punct de vedere.

„Cred că doamna ar putea să vină la noi eventual, să discute cu noi şi cred că o să verificăm despre ce este vorba. Nu ştiu despre ce este vorba. Profesorul de sport care face karate nu este angajatul şcolii noastre, spaţiul este al nostru doar că după-masa face altcineva, care nu are nicio legătură cu şcoala noastră. În mod normal, nu ar avea ce să caute aşa ceva acolo”, a declarat Elena Lingurariu, director la Şcoala Creştină „Harul” din Lugoj.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

  1. S. Tibi

    27 octombrie 2016 at 15:01

    Doamna, de unde sa stim noi ca nu l-ai pus dumneata acolo?

  2. Pingback: Ce fac elevii la şcoală?!? PREZERVATIV FOLOSIT, găsit în toaleta fetelor - NewsAr.ro

  3. Pingback: Anchetă internă la Școala Creștină “Harul”, după incidentul cu prezervativul găsit în toaleta fetelor | Cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Un bebeluş, de cinci luni, din Lugoj a murit din cauza rujeolei

Cetateanul24 aprilie 2017

Viteză record pe drumul Lugoj-Buziaş. Poliţiştii l-au amendat pe vitezoman cu aproape 3.000 de lei

Cetateanul24 aprilie 2017

Noi descinderi la contrabandişti! Poliţiştii lugojeni au ajuns la Racoviţa

Daniel Groza21 aprilie 2017

Şef nou la Poliţia Timiş

Gabriel Iosa20 aprilie 2017

VIDEO – UPDATE Descinderi în Lugoj. Ce au găsit mascații în locațiile percheziționate

Daniel Groza20 aprilie 2017

VIDEO – Doi poliţişti din Timiş s-au îmbătat şi s-au bătut la birtul din sat

Cetateanul19 aprilie 2017

Atitudinea care face diferența

Cetateanul19 aprilie 2017

VIDEO – “Fast & furious 8” ajunge și la Cinema “Bela Lugosi”. Ce alte filme mai puteți vedea la cinematograful lugojean

Cetateanul18 aprilie 2017
autostrada Lugoj-Deva

CNAIR a făcut controale inopinate pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva, pentru a verifica cum sunt executate lucrările

Daniel Groza14 aprilie 2017

VIDEO Sute de lugojeni, adunați să vadă Drumul Crucii. Un fost ateu a luat bătaie ani la rând ca să arate cum a fost chinuit Isus

Daniel Dancea14 aprilie 2017

Peste 160 de jandarmi asigură ordinea în perioada sărbătorilor: în apropierea bisericilor, dar şi la rugile comunelor din zonă

Cetateanul13 aprilie 2017

Lugojul, cuprins în exerciţiul naţional de alarmare. Sirenele vor suna timp de patru zile

Daniel Groza13 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: