Actualitate

Primăria a pierdut procesul cu Curtea de Conturi. Câți bani trebuie să recupereze aflați din ediția de astăzi Cetățeanul

Primăria a pierdut procesul cu Curtea de Conturi. Câți bani trebuie să recupereze aflați din ediția de astăzi Cetățeanul

Autoliv

Numărul 24 al publicației Cetățeanul pe hârtie se află de astăzi la chioșcuri. Materialul cu care se deschide ediția vizează procesul Primăriei Lugoj cu Curtea de Conturi, pierdut de administrația locală. Surse din cadrul Curții de Conturi au explicat pentru Cetățeanul că în urma sentinței situația este mult mai gravă decât declară primarul Francisc Boldea. Câți bani trebuie să recupereze Primăria aflați din ediția de astăzi a săptămânalului.

În urma procesului cu Curtea de Conturi, pierdut de Primăria Lugoj, angajații ar putea să piardă din nou cele 25 de procente din salarii, pe care Curtea le-a considerat atribuite ilegal. Dacă în privința prejudiciului din contractul cu Elba, judecat în același proces, primarul Lugojului consideră că nu trebuie să ia nicio măsură, paradoxal în cazul salariilor, Boldea admite că cel mai probabil va emite o nouă dispoziție de tăiere a banilor. Citiți declarația lui în cea mai recentă ediție Cetățeanul.

Witext a făcut afaceri frauduloase de peste trei milioane de euro. Judecătorii Tribunalului Timiș și ai Curții de Apel Timișoara au anulat mai multe tranzacții ale firmei consilierilor locali Ioan Ambruș și Albin Gaidoș, afacerile fiind considerate frauduloase. Aflați detalii în numărul 24 Cetățeanul.

De cinci luni, şase poliţişti sunt blocaţi în fiecare zi în faţa casei unui rom din Lugoj, aflat într-un program de supraveghere şi pază a martorilor. Aflați răspunsul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş la solicitarea Cetățeanul pentru mai multe informaţii despre activitatea pe care agenţii o desfăşoară în fiecare zi în acest caz, din ediția de astăzi.

O lugojeancă nu a fost primită la o ședință publică a Parlamentului. Ea a solicitat și sprijinul deputatului Sorin Stragea. Ce i-a răspuns acesta aflați din pagina 6 a ediției Cetățeanul din această săptămână.

Printre alte titluri din numărul 23 al publicației sunt: Consilierul județean, Marius Martinescu cere CJT-ului un proiect european pentru Centura de Sud a Lugojului; Cea mai mare finanțare UE obținută de Primăria Lugoj, folosită doar pentru realizarea unei documentații; Lugojul, într-un studiu cu orașele care au mărit impozitele și taxele. Unele diferențe sunt și de 2.500%; Un nou scandal la Darova. Primarul, reclamat la Consiliul Discriminării; Culmea tăierilor ilegale de pădure. Statul a tăiat lemn de pe o proprietate privată; Creația unui lugojean ar putea să revoluționeze industria auto.

Pe lângă obișnuitele concursuri, din această lună revine “Cetățeanul îți mobilează casa”, la care puteți câștiga o canapea și al cărui prim talon a apărut în ediția cu numărul 23.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017

Judecătoria Lugoj a autorizat 121 de interceptări telefonice, în ultimii cinci ani. În Timiş au fost aproape 3.000

Cetateanul17 mai 2017

Tinerii din Timiş, care vor să devină poliţişti, aşteptaţi la IPJ să-şi depună dosarele

Cetateanul17 mai 2017

Orăviţan clarifică situaţia retragerii sculpturii de la Lugoj: “Nu acolo era locul ei. Nu s-au ţinut de cuvânt”

Cetateanul17 mai 2017

Polițist din Belinț, trimis în judecată pentru 1.000 de lei. „Ingineria” de care este acuzat agentul

Daniel Dancea16 mai 2017

Un cetăţean german va primi “Cheia Oraşului” Lugoj

Cetateanul16 mai 2017

Funcţionari RAR Timiş, parteneri cu o reţea de hoţi de maşini

Cetateanul15 mai 2017
%d blogeri au apreciat: