Autoliv Lugoj

Actualitate

Primăria a pierdut procesul cu Curtea de Conturi. Câți bani trebuie să recupereze aflați din ediția de astăzi Cetățeanul

Primăria a pierdut procesul cu Curtea de Conturi. Câți bani trebuie să recupereze aflați din ediția de astăzi Cetățeanul

Business Strategist

Numărul 24 al publicației Cetățeanul pe hârtie se află de astăzi la chioșcuri. Materialul cu care se deschide ediția vizează procesul Primăriei Lugoj cu Curtea de Conturi, pierdut de administrația locală. Surse din cadrul Curții de Conturi au explicat pentru Cetățeanul că în urma sentinței situația este mult mai gravă decât declară primarul Francisc Boldea. Câți bani trebuie să recupereze Primăria aflați din ediția de astăzi a săptămânalului.

În urma procesului cu Curtea de Conturi, pierdut de Primăria Lugoj, angajații ar putea să piardă din nou cele 25 de procente din salarii, pe care Curtea le-a considerat atribuite ilegal. Dacă în privința prejudiciului din contractul cu Elba, judecat în același proces, primarul Lugojului consideră că nu trebuie să ia nicio măsură, paradoxal în cazul salariilor, Boldea admite că cel mai probabil va emite o nouă dispoziție de tăiere a banilor. Citiți declarația lui în cea mai recentă ediție Cetățeanul.

Witext a făcut afaceri frauduloase de peste trei milioane de euro. Judecătorii Tribunalului Timiș și ai Curții de Apel Timișoara au anulat mai multe tranzacții ale firmei consilierilor locali Ioan Ambruș și Albin Gaidoș, afacerile fiind considerate frauduloase. Aflați detalii în numărul 24 Cetățeanul.

De cinci luni, şase poliţişti sunt blocaţi în fiecare zi în faţa casei unui rom din Lugoj, aflat într-un program de supraveghere şi pază a martorilor. Aflați răspunsul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş la solicitarea Cetățeanul pentru mai multe informaţii despre activitatea pe care agenţii o desfăşoară în fiecare zi în acest caz, din ediția de astăzi.

O lugojeancă nu a fost primită la o ședință publică a Parlamentului. Ea a solicitat și sprijinul deputatului Sorin Stragea. Ce i-a răspuns acesta aflați din pagina 6 a ediției Cetățeanul din această săptămână.

Printre alte titluri din numărul 23 al publicației sunt: Consilierul județean, Marius Martinescu cere CJT-ului un proiect european pentru Centura de Sud a Lugojului; Cea mai mare finanțare UE obținută de Primăria Lugoj, folosită doar pentru realizarea unei documentații; Lugojul, într-un studiu cu orașele care au mărit impozitele și taxele. Unele diferențe sunt și de 2.500%; Un nou scandal la Darova. Primarul, reclamat la Consiliul Discriminării; Culmea tăierilor ilegale de pădure. Statul a tăiat lemn de pe o proprietate privată; Creația unui lugojean ar putea să revoluționeze industria auto.

Pe lângă obișnuitele concursuri, din această lună revine “Cetățeanul îți mobilează casa”, la care puteți câștiga o canapea și al cărui prim talon a apărut în ediția cu numărul 23.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Garda Lugojeană, mesaj dur pentru edilii oraşului! Cimitirul Eroilor a ajuns o groapă de gunoi

Daniel Groza23 martie 2017

UPDATE FOTO: Ce au ridicat poliţiştii de la tânărul din Coşteiu care vindea tutun pe internet

Gabriel Iosa22 martie 2017

EXCLUSIV „Făbricuță” de tutun în casa unui tânăr de lângă Lugoj. L-a dat de gol anunțul la mica publicitate

Daniel Dancea22 martie 2017

60 de minute de beznă la Lugoj în weekend, cu ocazia evenimentului “Ora Pământului”

Gabriel Iosa21 martie 2017

Zeci de lugojeni amendaţi pentru centura de siguranţă! Un şofer, prins în timp ce vorbea la telefon

Gabriel Iosa21 martie 2017

“Kong: Insula Craniilor”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa20 martie 2017

Un primar de lângă Lugoj îşi pierde funcţia. A fost găsit în conflict de interese de Agenţia Naţională de Integritate

Daniel Groza20 martie 2017

Radar Fantomă, în curând pe autostrada Timişoara-Lugoj-Deva

Gabriel Iosa17 martie 2017

[VIDEO] Accient între Lugoj şi Buziaş! Una dintre victime venea de la spital

Gabriel Iosa16 martie 2017

Bătrân de 84 de ani din Lugoj, furat de 17.000 de lei de către trei tâlhari! Bărbaţii au fost prinşi în timpul faptei

Gabriel Iosa16 martie 2017

DIICOT şi mascaţii au descins la Lugoj, la un tânăr care distribuia materiale pornografice cu minori pe internet

Gabriel Iosa16 martie 2017

Poliţia Lugoj rămâne fără comandant de la 1 aprilie

Gabriel Iosa15 martie 2017
%d blogeri au apreciat: