Cetateanul Lugoj

Actualitate

Primăria a pierdut procesul cu Curtea de Conturi. Câți bani trebuie să recupereze aflați din ediția de astăzi Cetățeanul

Primăria a pierdut procesul cu Curtea de Conturi. Câți bani trebuie să recupereze aflați din ediția de astăzi Cetățeanul

Cetateanul Lugoj

Numărul 24 al publicației Cetățeanul pe hârtie se află de astăzi la chioșcuri. Materialul cu care se deschide ediția vizează procesul Primăriei Lugoj cu Curtea de Conturi, pierdut de administrația locală. Surse din cadrul Curții de Conturi au explicat pentru Cetățeanul că în urma sentinței situația este mult mai gravă decât declară primarul Francisc Boldea. Câți bani trebuie să recupereze Primăria aflați din ediția de astăzi a săptămânalului.

În urma procesului cu Curtea de Conturi, pierdut de Primăria Lugoj, angajații ar putea să piardă din nou cele 25 de procente din salarii, pe care Curtea le-a considerat atribuite ilegal. Dacă în privința prejudiciului din contractul cu Elba, judecat în același proces, primarul Lugojului consideră că nu trebuie să ia nicio măsură, paradoxal în cazul salariilor, Boldea admite că cel mai probabil va emite o nouă dispoziție de tăiere a banilor. Citiți declarația lui în cea mai recentă ediție Cetățeanul.

Witext a făcut afaceri frauduloase de peste trei milioane de euro. Judecătorii Tribunalului Timiș și ai Curții de Apel Timișoara au anulat mai multe tranzacții ale firmei consilierilor locali Ioan Ambruș și Albin Gaidoș, afacerile fiind considerate frauduloase. Aflați detalii în numărul 24 Cetățeanul.

De cinci luni, şase poliţişti sunt blocaţi în fiecare zi în faţa casei unui rom din Lugoj, aflat într-un program de supraveghere şi pază a martorilor. Aflați răspunsul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş la solicitarea Cetățeanul pentru mai multe informaţii despre activitatea pe care agenţii o desfăşoară în fiecare zi în acest caz, din ediția de astăzi.

O lugojeancă nu a fost primită la o ședință publică a Parlamentului. Ea a solicitat și sprijinul deputatului Sorin Stragea. Ce i-a răspuns acesta aflați din pagina 6 a ediției Cetățeanul din această săptămână.

Printre alte titluri din numărul 23 al publicației sunt: Consilierul județean, Marius Martinescu cere CJT-ului un proiect european pentru Centura de Sud a Lugojului; Cea mai mare finanțare UE obținută de Primăria Lugoj, folosită doar pentru realizarea unei documentații; Lugojul, într-un studiu cu orașele care au mărit impozitele și taxele. Unele diferențe sunt și de 2.500%; Un nou scandal la Darova. Primarul, reclamat la Consiliul Discriminării; Culmea tăierilor ilegale de pădure. Statul a tăiat lemn de pe o proprietate privată; Creația unui lugojean ar putea să revoluționeze industria auto.

Pe lângă obișnuitele concursuri, din această lună revine “Cetățeanul îți mobilează casa”, la care puteți câștiga o canapea și al cărui prim talon a apărut în ediția cu numărul 23.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

ioan-ambrus-nicolae-robu-claudiu-buciu01

Noul președinte al PNL Lugoj, Claudiu Buciu, prezentat oficial: „Dacă nu obțin la parlamentare un vot peste PSD, demisionez”

Daniel Dancea20 octombrie 2016
expozitie-pasari-6

Cele mai frumoase exemplare de păsări exotice și porumbei, într-o expoziție la Lugoj

Iasmina Olariu20 octombrie 2016
marc-andre-cornu

Teste la prima linie de producţie de la fabrica elvețiană de biscuiţi din Mănăștiur

Gabriel Iosa20 octombrie 2016
carrefour-2-lugoj-elis-centru-foto-cetateanul-1

Carrefour deschide al doilea magazin la Lugoj

Gabriel Iosa20 octombrie 2016
curatenie toamna

Curățenie de toamnă în toate cartierele. Vezi unde și când vor ajunge mașinile de salubritate

Cetateanul19 octombrie 2016
dacian-ciolos

Orgoliile dintr-un sat de lângă Lugoj au ajuns pe masa lui Dacian Cioloș. Punctul de vedere al premierului

Cetateanul19 octombrie 2016
never-go-back

„Jack Reacher – Never Go Back” cu Tom Cruise, la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa19 octombrie 2016
435f5c44eaf15970c2079515b20eafd3maxim

Expoziție de tarantule și scorpioni la Lugoj

Iasmina Olariu19 octombrie 2016
accident-trecere-pietoni-primarie-politia-lugoj-ambulanta-comandant-foto-cetateanu-1

UDPATE: Tânărul care a accidentat o lugojeancă pe trecerea de pietoni şi-a mărturisit fapta! Victima, în stare gravă la spital

Gabriel Iosa19 octombrie 2016
pisica-ratacita-caroserie-duster-pompieri-lugoj-foto-cetateanul-2

[FOTO] Pompierii lugojeni au salvat o pisică rătăcită în caroseria unui Duster

Gabriel Iosa18 octombrie 2016
accident-trecere-pietoni-primarie-politia-lugoj-ambulanta-comandant-foto-cetateanu-3

Şoferul a fugit de la faţa locului! Femeie accidentată pe zebră în faţa Primăriei Lugoj

Gabriel Iosa18 octombrie 2016
lansare candidati pnl lugoj alegeri 2016 foto cetateanul (6)

Săptămână de foc în PNL Lugoj. Se decide soarta filialei

Daniel Dancea18 octombrie 2016