Actualitate

Primăria a pierdut procesul cu Curtea de Conturi. Câți bani trebuie să recupereze aflați din ediția de astăzi Cetățeanul

Primăria a pierdut procesul cu Curtea de Conturi. Câți bani trebuie să recupereze aflați din ediția de astăzi Cetățeanul

Cetateanul Lugoj

Numărul 24 al publicației Cetățeanul pe hârtie se află de astăzi la chioșcuri. Materialul cu care se deschide ediția vizează procesul Primăriei Lugoj cu Curtea de Conturi, pierdut de administrația locală. Surse din cadrul Curții de Conturi au explicat pentru Cetățeanul că în urma sentinței situația este mult mai gravă decât declară primarul Francisc Boldea. Câți bani trebuie să recupereze Primăria aflați din ediția de astăzi a săptămânalului.

În urma procesului cu Curtea de Conturi, pierdut de Primăria Lugoj, angajații ar putea să piardă din nou cele 25 de procente din salarii, pe care Curtea le-a considerat atribuite ilegal. Dacă în privința prejudiciului din contractul cu Elba, judecat în același proces, primarul Lugojului consideră că nu trebuie să ia nicio măsură, paradoxal în cazul salariilor, Boldea admite că cel mai probabil va emite o nouă dispoziție de tăiere a banilor. Citiți declarația lui în cea mai recentă ediție Cetățeanul.

Witext a făcut afaceri frauduloase de peste trei milioane de euro. Judecătorii Tribunalului Timiș și ai Curții de Apel Timișoara au anulat mai multe tranzacții ale firmei consilierilor locali Ioan Ambruș și Albin Gaidoș, afacerile fiind considerate frauduloase. Aflați detalii în numărul 24 Cetățeanul.

De cinci luni, şase poliţişti sunt blocaţi în fiecare zi în faţa casei unui rom din Lugoj, aflat într-un program de supraveghere şi pază a martorilor. Aflați răspunsul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş la solicitarea Cetățeanul pentru mai multe informaţii despre activitatea pe care agenţii o desfăşoară în fiecare zi în acest caz, din ediția de astăzi.

O lugojeancă nu a fost primită la o ședință publică a Parlamentului. Ea a solicitat și sprijinul deputatului Sorin Stragea. Ce i-a răspuns acesta aflați din pagina 6 a ediției Cetățeanul din această săptămână.

Printre alte titluri din numărul 23 al publicației sunt: Consilierul județean, Marius Martinescu cere CJT-ului un proiect european pentru Centura de Sud a Lugojului; Cea mai mare finanțare UE obținută de Primăria Lugoj, folosită doar pentru realizarea unei documentații; Lugojul, într-un studiu cu orașele care au mărit impozitele și taxele. Unele diferențe sunt și de 2.500%; Un nou scandal la Darova. Primarul, reclamat la Consiliul Discriminării; Culmea tăierilor ilegale de pădure. Statul a tăiat lemn de pe o proprietate privată; Creația unui lugojean ar putea să revoluționeze industria auto.

Pe lângă obișnuitele concursuri, din această lună revine “Cetățeanul îți mobilează casa”, la care puteți câștiga o canapea și al cărui prim talon a apărut în ediția cu numărul 23.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Trei zile grele pentru șoferii care circulă pe ruta Lugoj – Deva

Daniel Dancea17 ianuarie 2017

Formula 1 pe autostrada Lugoj-Timişoara! Viteză record înregistrată de aparatul radar

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

“Split”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Bestie cu chip de om! Bărbat dintr-un sat de lângă Lugoj, încarcerat după ce şi-a supus nepoata minoră la perversiuni sexuale

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Beat şi fără permis, a plecat la plimbare pe străzile din Lugoj

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

[FOTO] O maşină a ars în miez de noapte la Coşteiu! Pagubele se ridică la mii de euro

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Valutist din piaţa din Lugoj, lăsat fără o sumă uriaşă de bani de către jandarmi după o razie

Gabriel Iosa14 ianuarie 2017

Nouă dată de deschidere pentru cei 15 kilometri de autostradă Lugoj-Deva! Anunţul a fost făcut de ministrul Cuc

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

Bătrân de lângă Lugoj, arestat pentru că a agresat două persoane pe care le-a ameninţat cu arma

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

DOSAR Scuza de tot râsul găsită de o lugojeancă prinsă cu mașina burdușită de țigări. Ce pedeapsă a primit femeia

Daniel Dancea12 ianuarie 2017

Autorităţile lugojene, în alertă de mai bine de 48 de ore din cauza zăpezii! Vineri dimineaţa se aşteaptă polei

Gabriel Iosa12 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: