Actualitate

Primăria Lugoj a început controalele în cluburile și restaurantele din oraș. Cine a luat amenzi în 2015!

Primăria Lugoj a început controalele în cluburile și restaurantele din oraș. Cine a luat amenzi în 2015!

Autoliv

Primăria Lugoj a demarat o acțiune de verificare a documentelor de comerț, dar și a celor PSI, după cum susține edilul șef, a celor mai importante localuri de alimentație publică.

”Avem înscrise 251 de societăți cu activitate în domeniul alimentații publice, dintre care mai funcționează în jur de 200. Am avut în vedere două tipuri: cele care au pe scaune 200 de persoane, dar și cele mai mici. Am cerut să se verifice la fiecare dacă au contract de proprietar, de locație, dacă au depus declarație pentru alimentație publică, să se verifice dacă au simularea de incendiu, sistem de detecție și semnalizare și ventilație pentru fum și gaz, avizul ISU, precum și autorizația de schimbare de destinație. În această săptămână și săptămâna viitoare trebuie verificate toate”, a declarat primarul Francisc Boldea.

Localuri amendate în 2015!

Câteva dintre cele mai importante aspecte cerute de normele PSI pentru localurile publice sunt lămpile de exit alimentate separat prin acumulatori, căile de evacuare să nu fie blocate de flori sau aparate de cafea, ușile să se deschidă spre exterior, existența stingătoarelor. Pompierii mai insistă și pe accesul liber al autospecialelor.

Conform unui document remis la solicitarea Cetățeanul, în anul 2015 mai multe localuri au fost controlate de ISU Timiș, majoritatea alegându-se cu amenzi. Este vorba de Rosprest SRL – controlat în februarie 2015, a primit un avertisment și o amendă de 500 de lei. Domacris Parc – august – patru avertismente și o amendă PSI 500 de lei, Domacris Salcâmilior nu are autorizație – 1 amendă 500 lei, în iunie 2015 – Club Vegas – o deficiență care s-a redus la un avertisment, iunie 2015 – Cocktail Rive – amendă 500 lei, Gasthaus Eduard – amendă 500 lei.

Citește în ziarul tipărit de joi, 5 noiembrie, un scenariu al unei potențiale catastrofe la Lugoj în care am antrenat toate structurile militare și medicale ce ar fi implicate într-un asemenea caz.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: