Social

Boldea îi trimite pe lugojeni la strandul din Mako, cu reducere 25% pentru cei cu „buletin de Lugoj”

Boldea îi trimite pe lugojeni la strandul din Mako, cu reducere 25% pentru cei cu „buletin de Lugoj”

Autoliv

În timp ce ştrandul şi bazinul din Lugoj se degradează pe zi ce trece, primarul se plimbă prin oraşele înfrăţite pentru a discuta cu omologii despre turism. Aflat la Mako la finalul săptămânii trecute, într-o întrevedere care avea ca subiect tocmai dezvoltarea turistică, primarul Lugojului, obținut o reducere pentru lugojenii care ajung la ştrandul din Mako weekend de weekend, din dorinţa de a face baie şi din lipsă de alternative.

Pentru ca lugojenii să poată face baie cu reducere în ştrandul vecinilor maghiari, aceştia nu trebuie decât să prezinte buletinul la intrare. Boldea spune că ideea este una fantastică şi după care poate beneficia oricare iubitor de bălăceală din oraş.

„Am discutat la Mako de faptul că, în perioada în care am fost acolo, am văzut zeci de maşini de Timiş şi i-am cerut, dacă tot ne-am înfrăţit între cele două oraşe, dacă nu se poate să facem un protocol între noi, conducerea ştrandului şi primărie, prin care dacă ai buletin de Lugoj, să ai o reducere de 25%, dat fiind faptul că ştrandul aparţine de primărie. Şi când o să terminăm noi ştrandul şi SPA-ul, or să mai fie care se duc acolo. Am vrut să se deosebească cei care vin din Lugoj prin această reducere”, a motivat primarul Francisc Boldea decizia luată.

Potrivit edilului şef, înţelegerea este valabilă perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2017. Ca să-i informeze pe lugojenii despre reuşita de la Mako, primarul a plătit și un anunţ publicitar într-un ziar local. În acest weekend, periplul primarului Boldea prin Ungaria continuă cu o vizită la Szekszard, acolo unde edilul şef va căuta o firmă care să foreze apă termală pentru bazinul acoperit, inaugurat şi închis la câteva ore după festivitatea de deschidere.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. dinel

    17 septembrie 2016 at 16:47

    Ideea buna ar fi daca Primarul Boldea s-ar deplasa pe srtazile Baritiu si Lalelelor sa vada ,,noua tehnologie de astfaltari”.Poate nu stim ca avem in acea zona o firma care experimenteaza noi tenologii de a distruge nervii soferilor sau acele denivelari intre strazi si gropi sunt noi metode antiplictiseala.Gluma dar acestea se platesc si atunci de unde bataia de joc la adresa banului public?

Lasă un răspuns

Social

Mai multe în Social

O făgeţeancă este noul director executiv al DSP Timiş

Cetateanul24 mai 2017

Se strâng bani în bisericile din Timiş pentru premierea elevilor olimpici

Cetateanul23 mai 2017

Cum a ajuns Banatul “fruncea” în numărul de decese provocate de rujeolă

Daniel Dancea23 mai 2017

Un profesor din Banat predă istoria regiunii pe internet. A reuşit să adune într-un blog trecutul întregii zone

Cetateanul22 mai 2017

Un cetăţean care merita titlul de “Cetăţean de Onoare” a primit doar ”Cheia Oraşului”, pentru că politicienii lugojeni au orgolii

Cetateanul19 mai 2017

Pâinea de casă, celebră în două judeţe. E făcută doar din făină, apă şi drojdie, „fără alte prafuri”

Cetateanul19 mai 2017

Mii de vietăţi vor fi ucise şi în acest an din plăcere. Vezi ce animale vor fi vânate în Timiş

Cetateanul18 mai 2017

“Agentul mi-a zis: hai, marş de aici”. Supărat că a fost jignit, un şofer a pornit în urmărirea Poliţiei, pe autostradă: „Au fugit ca şobolanii”

Daniel Dancea17 mai 2017

Operaţiune în forţă a Poliţiei. În trei zile, 600 poliţişti au descoperit 55 de infracţiuni şi au aplicat amenzi de 350.000 de lei

Cetateanul15 mai 2017

Toate informaţiile necesare pentru absolvenţii de liceu din Timiş, care vor indemnizaţie de şomaj sau îşi caută un loc de muncă

Cetateanul15 mai 2017

Un istoric lugojean, angajat al Muzeului, cere demisia arhitectului-şef al Lugojului

Cetateanul11 mai 2017

Trei tineri, prinşi de poliţiştii lugojeni după ce au spart un garaj. Ce au putut să fure!

Cetateanul11 mai 2017
%d blogeri au apreciat: