Autoliv Lugoj

Actualitate

Primăriile și locuitorii din zonă cer despăgubiri de milioane de lei după inundații. Citeşte ediţia de astăzi Cetăţeanul!

Primăriile și locuitorii din zonă cer despăgubiri de milioane de lei după inundații. Citeşte ediţia de astăzi Cetăţeanul!

Business Strategist

Apele au distrus sute de hectare de teren agricol, case şi au luat viaţa animalelor în comunele din zona oraşului, în urma inundaţiilor de la finalul începutul săptămânii trecute. Cele mai grav afectate au fost satele Visag şi Honorici, aparţinătoare comunei Victor Vlad Delamarina. În urma viiturii, care a trecut mai întâi prin Visag, zeci de case au fost inundate, drumurile au fost distruse, iar păşunile oamenilor au stat zile întregi sub ape. De ce despăgubirile cel mai probabil că nu vor fi văzute niciodată de persoanele păgubite, aflaţi din ediţie cu numărul 58 a săptămânalului Cetăţeanul.

Direcţia de Sănătate Publică interzice sclădatul în Timiș, Primăria Lugoj amenajează trei plaje. Ignorând recomandările specialiştilor DSP, care au declarat în urmă cu o săptămână că scăldatul în Timiş este nerecomandat, Primăria pregăteşte plajele. Ce spune primarul municipiului despre acest subiect, aflaţi din materialul semnat Gabriel Iosa în pagina 3 a ediţiei.

Cine este elevul lugojean care a luat cea mai mare notă la Evaluarea Naţională? Iasmina Olariu a stat de vorbă cu acesta despre performanţele lui anterioare şi despre planurile lui de viitor. Totul în pagina 4 a săptămânalului.

Clădirile istorice din Lugoj pot fi reabilitate cu bani de la buget, chiar dacă au proprietari privaţi. Finanţarea executării lucrărilor de intervenţie va fi asigurată în proporţie de 50% din fonduri aprobate anual cu această destinaţie în bugetele locale, în timp ce restul banilor vor proveni din fondul de reparaţii al asociaţiei de proprietari sau din alte surse legal constituite. La Lugoj, zeci de clădiri aflate într-un grad avansat de degradare au nevoie urgentă de intervenţii capitale. Materialul, pe larg, în pagina 5.

Topul primarilor cu cele mai multe mandate. Mai mulți dintre edilii locali au reușit să țină de scaunul de primar, chiar și mai multe mandate indiferent de schimbarea culorii politice la nivel de țară. Deși este cercetat într-un dosar fiind suspect de fals, uz de fals si delapidare primarul comunei Ohaba Lungă, Ion Lăzărescu a ajuns la al șaptelea mandat. Care sunt primarii cei mai longevivi din zonă aflaţi din ediţia de astăzi.

Alte titluri ale ediţiei: Ministerul Sănătății a preluat Compartimentul de Primiri Urgențe din Lugoj. Economie de peste 1 milion de lei pentru bugetul local; Franțuzoaica de lângă Lugoj care nu vrea să mai audă Paris; Scandal în Consiliul lugojean. Independenții, împotriva tuturor!; Zeci de persoane au cumpărat teren, dar nu pot să își ridice case; Se împart 2,2 milioane de lei din bugetul Lugojului; Consilierul local Martinescu cere construirea a peste 150 de apartamente; Cei 44 de poliţişti angajați din sursă externă își preiau posturile la satele din Timiș; Paisprezece localități vor avea rugă de Sfântul Ilie.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Garda Lugojeană, mesaj dur pentru edilii oraşului! Cimitirul Eroilor a ajuns o groapă de gunoi

Daniel Groza23 martie 2017

UPDATE FOTO: Ce au ridicat poliţiştii de la tânărul din Coşteiu care vindea tutun pe internet

Gabriel Iosa22 martie 2017

EXCLUSIV „Făbricuță” de tutun în casa unui tânăr de lângă Lugoj. L-a dat de gol anunțul la mica publicitate

Daniel Dancea22 martie 2017

60 de minute de beznă la Lugoj în weekend, cu ocazia evenimentului “Ora Pământului”

Gabriel Iosa21 martie 2017

Zeci de lugojeni amendaţi pentru centura de siguranţă! Un şofer, prins în timp ce vorbea la telefon

Gabriel Iosa21 martie 2017

“Kong: Insula Craniilor”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa20 martie 2017

Un primar de lângă Lugoj îşi pierde funcţia. A fost găsit în conflict de interese de Agenţia Naţională de Integritate

Daniel Groza20 martie 2017

Radar Fantomă, în curând pe autostrada Timişoara-Lugoj-Deva

Gabriel Iosa17 martie 2017

[VIDEO] Accient între Lugoj şi Buziaş! Una dintre victime venea de la spital

Gabriel Iosa16 martie 2017

Bătrân de 84 de ani din Lugoj, furat de 17.000 de lei de către trei tâlhari! Bărbaţii au fost prinşi în timpul faptei

Gabriel Iosa16 martie 2017

DIICOT şi mascaţii au descins la Lugoj, la un tânăr care distribuia materiale pornografice cu minori pe internet

Gabriel Iosa16 martie 2017

Poliţia Lugoj rămâne fără comandant de la 1 aprilie

Gabriel Iosa15 martie 2017
%d blogeri au apreciat: