Autoliv Lugoj

Administrație

Primarul Boldea începe luna decembrie cu două inaugurări. Vezi despre ce e vorba!

Primarul Boldea începe luna decembrie cu două inaugurări. Vezi despre ce e vorba!

Cetateanul Lugoj

Primăria Lugoj a anunțat zilele trecute că pe 2 decembrie va avea loc festivitatea de inaugurare a sălii de judo de pe strada Bucegi nr. 39.

Primăria Lugoj inaugurează o sală de sport reabilitată special pentru secția de Judo

De asemenea, edilii se pregătesc să taie panglica și la Materniatea spitalului care a suferit o reabilitare totală. Fondurile au fost asigurate dintr-un proiect pe care conducerea l-a depus la Ministerul Sănătății în sumă totală de 1.335.000 de lei.

Secția de Obstretică-Ginecologie era una dintre cele mai neprimitoare zone din spitalul lugojean. Nu de puține ori pacientele au postat pe rețelele de socializare fotografii cu stare jalnică în care se află saloanele și băile din acest compartiment.

”Conform proiectului, noi am dori să reabilităm ambele laturi ale parterului din partea dreaptă a intrării în paviolionul central, adică Maternitatea și spațiul unde dorim să aducem Ginecologia care momentan se află la etaj, la Chirurgie. În primă instanță Ministerul ne-a alocat 500.000 de lei din suma totală a proiectului, astfel conducerea a hotărât să se reabiliteze doar Maternitatea, restul urmând să fie realizat la tranșa a doua de fonduri din proiect, pe care sperăm să o primim în cursul anului 2016 și care cuprinde suma de 835.000 de lei”, ne-a explicat la începutul lucrărilor Claudiu Fota, șef Serviciu Administrativ la Spitalul Lugoj.

Secția are dotări moderne care include climatizare, alarmă antiincendiu, buton de panică la fiecare pat, geamuri și uși noi, pereți refăcuți de la tencuială.

Termenul de finalizare a lucrărilor era 30 octombrie. Firma care a realizat proiectul este aceeași care a reabilitat și Compartimentul Urgențe, Construct Lucio, singura prezentă la negociere.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Administrație

Mai multe în Administrație

Garda de Mediu: Activitatea de la staţia de epurare din Lugoj nu este autorizată. Ce amendă a primit Primăria

Daniel Groza24 februarie 2017

Consilierii locali se întâlnesc în şedinţa lunii februarie. Vezi ce despre ce discută

Daniel Groza24 februarie 2017

Francisc Boldea despre scandalul investiţiei de 5 milioane de euro: “Am reţinut toţi banii pentru a remedia deficienţele”

Daniel Groza22 februarie 2017

Consilier local : “Apa de ploaie curge din buzunarele lugojenilor şi umple buzunarele băieţilor deştepţi din Meridian 22”

Daniel Groza18 februarie 2017

Raport devastator despre cum şi-a bătut joc administraţia Boldea de o investiţie 5 milioane de euro

Daniel Groza17 februarie 2017

O investiţie de 5 milioane de euro este cel mai mare eşec al administraţiei Boldea şi afectează zeci de mii de locuitori

Daniel Groza15 februarie 2017

Doar consilierii independenţi muncesc la Lugoj? Restul aleşilor locali nu sunt în stare nici să-şi facă raportul de activitate

Daniel Groza14 februarie 2017

Lugojul nu va avea buget până în luna martie. Primarul dă vina pe Guvern şi Consiliul Judeţean Timiş

Daniel Groza10 februarie 2017

Consilierii independenţi îi cer primarului Francisc Boldea dezbatere publică pentru construcţia de apartamente

Daniel Groza10 februarie 2017

Primarul Lugojului susţine că a obţinut finanţare pentru un corp nou de clădire la spital şi forajul pentru apă termală de la ştrand

Daniel Groza9 februarie 2017

[FOTO] Focar de infecţie în zona gării din Lugoj! Gunoaie, primul lucru pe care turiştii îl văd când ajung în oraş cu trenul

Gabriel Iosa9 februarie 2017

[FOTO] Casă din Lugoj, inundată în urma unei intervenţii a celor de la Meridian

Gabriel Iosa8 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: