Actualitate

Primarul Lugojului, acuzat de minciună de locuitorii străzii Fagilor! “Cum să mintă în halul ăsta, cine udă grădinile aici?”

Primarul Lugojului, acuzat de minciună de locuitorii străzii Fagilor! “Cum să mintă în halul ăsta, cine udă grădinile aici?”

Cetateanul Lugoj

Mai mulţi lugojeni care trăiesc pe strada Fagilor din oraş, aflată pe dealul care duce spre bisericuţă sunt revoltaţi faţă de administraţia locală, din cauza presiunii scăzute la apă. După ce a văzut că se plâng în mass-media, primarul Boldea a declarat în conferinţa de presă că de vină sunt tot oamenii, care udă grădinile şi provoacă astfel problemele la apă. Văzând declaraţia primarului in ziarele locale, locuitorii afectaţi s-au declarat de-a dreptul indignaţi, susţinând că primarul minte şi nu are habar despre ce vorbeşte.

„Am citit în ziar aceste aberaţii spuse de conducătorul acestui oraş, că locuitorii de aici îşi udă grădinile, ceea ce nu este adevărat. În al doilea rând, şi acum e ţeavă spartă şi curge apa, pentru că ţevile care sunt puse de acum trei ani nu au capacitate comform presiunii cu care urcă apa. Cei care locuim aici, până nu am avut apă, ne-am săpat fântâni în curte. Noi nu avem grădini aici, pentru că e lut, nu putem să plantăm nimic. Nu este interes de nicio parte, ce a spus dânsul sunt aberaţii, habar nu are. Acest om, care conduce oraşul ăsta în care nu funcţionează nimic, poate să dea o asemenea declaraţie în ziar?” se revoltă Mariana Kristof.

Cetăţeanul a stat de vorbă cu reprezentanţii Meridian 22 SA, care spun că problema ar fi cauzată de mai multe aspersoare pe care oamenii le folosesc la irigarea gazonului.

„Am primit o sesizare, este vorba despre presiunea prea mică la ultimele trei case de pe deal. Problema este că la casele de mai jos, oamenii udă gazonul cu aspersoare profesionale, într-o grădină am văzut trei astfel de aspersoare. Pentru astea e nevoie de foarte multă presiune, e şi normal ca la casele din deal să nu mai ajungă apă la presiunea dorită. A fost şi o avarie acolo, însă s-a remediat zilele trecute”, a declarat Iosif Groza, directorul Meridian 22.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. Boldea Francisc primarul Lugojului

  30 iulie 2016 at 13:36

  D-le redactor,va rog sa nu ma mai jigniti pentru aberatiile si minciunile unor cetateni care au probleme pe care nici o reteta nu le poate vindeca .
  Pe mine m-a informat conducerea S.C. Meridian 22 de problemele de pe str SALCAMULUI si nu Fagilor ,cum mincinos se scrie in articol de o doamna .

  • I. Robert

   31 iulie 2016 at 1:04

   A ajuns Lugojul mai murdar ca și Caracalul, pe Fagetului e iarba pana la genunchi în unele locuri. La pasarela de pe Buziasului e o groapa de jumate de metru, nesemnalizata, după reparația meridianului, tot orașul e doar gropi și țigani și vi dumneata sa spui ca nu e strada Fagilor e Salcamului. Pai atât bun simt ai? Furi cetățenii orașului cu tot felul de taxe și lucrări aiurea pe bani multi și tot tu comentezi? Unde este bunul simt și respectul pentru cei ce te-au ales?…

 2. geta

  30 iulie 2016 at 15:03

  DOMNULE PRIMAR SUNTETI PENIBIL DIN CE IN CE MAI MULT–DV CHIAR NE CREDETI PROSTI PE TOTI,CREDETI CA SUNTEM ORBI SI NU VEDEM IN CE HAL A AJUNS ORASUL ,IN CE CONDITI MIZERABILE TRAIM .DV VA LAUDATI CU MARILE REALIZARI SI NOI NU AVEM APA SA NE FACEM UN DUS LA ET 3—CU REGRET VA SPUN CA NICIODATA NU A FOST MAI MURDAR ORASUL CA ACUM .SI AS PUTEA SA VA MAI SPUN MULTE CA SIMPLU CETATEAN AL ORASULI DAR MA OPRESC PENTRUCA STIU CA NU VA INTERESEAZA SITUATIA IN CARE NE AFLAM

 3. t jianu

  31 iulie 2016 at 23:23

  oamenii din subordinea dumneavoastra domnule Boldea sunt doar niste pupincuristi….sunteti partas la mintirea cetateanului de rand.Oare cati angajati va informeza cu adevarat ce mizerie este in orasul asta!!!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

PSD pregăteşte o nouă mizerie. Un pliant cu informaţii false şi defăimătoare pe care să-l distribuie în cutiile poştale (P)

Cetateanul9 decembrie 2016

Lugojenii pot sta la curent cu cele mai în vogă evenimente din judeţ cu ajutorul unei noi aplicaţii

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii, chemaţi să descopere măreţia muntelui în cadrul unui eveniment dedicat filmului “Sălbăticia din Carpaţi”

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii nu pot vota decât la secţiile la care sunt arondaţi! Vezi unde e secţia ta de votare

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

[VIDEO&FOTO] Atmosferă incendiară la balul bobocilor de la „Drăgan”! Ruby a încheiat spectacolul cu un concert de senzaţie

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Doctoriţa din Lugoj pusă pe Facebook de lugojeni că parchează aiurea a trimis drept la replică: „Cum e cu cei 7 ani de acasă?”

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

PNL dezminte zvonurile că Buciu nu se află pe poziția a doua la Senat. Dovada este un specimen al buletinului de vot

Daniel Groza8 decembrie 2016

[FOTO] Maeştrii bucătari ai Lugojului, juraţii concursului gastronomic al elevilor de la Branişte

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Fostul șef al Poliției Lugoj, Claudiu Chebici, acuzat că a protejat tăieri ilegale de pădure: „Sunt foarte relaxat”

Daniel Dancea8 decembrie 2016

Bărbat de lângă Lugoj, trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și ultraj. L-a atacat pe un pădurar

Daniel Dancea7 decembrie 2016

Bişniţari luaţi pe sus de poliţişti! Ţigări, alcool, petarde şi valută, pe lista de „descoperiri” ale autorităţilor

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

[VIDEO] Şoferi furioşi din cauza unui bizon la Lugoj! A blocat circulaţia şi s-a jucat pe telefon, în timp ce pasagera plătea o factură

Cetateanul7 decembrie 2016