Actualitate

Primarul Lugojului, acuzat de minciună de locuitorii străzii Fagilor! “Cum să mintă în halul ăsta, cine udă grădinile aici?”

Primarul Lugojului, acuzat de minciună de locuitorii străzii Fagilor! “Cum să mintă în halul ăsta, cine udă grădinile aici?”

Autoliv

Mai mulţi lugojeni care trăiesc pe strada Fagilor din oraş, aflată pe dealul care duce spre bisericuţă sunt revoltaţi faţă de administraţia locală, din cauza presiunii scăzute la apă. După ce a văzut că se plâng în mass-media, primarul Boldea a declarat în conferinţa de presă că de vină sunt tot oamenii, care udă grădinile şi provoacă astfel problemele la apă. Văzând declaraţia primarului in ziarele locale, locuitorii afectaţi s-au declarat de-a dreptul indignaţi, susţinând că primarul minte şi nu are habar despre ce vorbeşte.

„Am citit în ziar aceste aberaţii spuse de conducătorul acestui oraş, că locuitorii de aici îşi udă grădinile, ceea ce nu este adevărat. În al doilea rând, şi acum e ţeavă spartă şi curge apa, pentru că ţevile care sunt puse de acum trei ani nu au capacitate comform presiunii cu care urcă apa. Cei care locuim aici, până nu am avut apă, ne-am săpat fântâni în curte. Noi nu avem grădini aici, pentru că e lut, nu putem să plantăm nimic. Nu este interes de nicio parte, ce a spus dânsul sunt aberaţii, habar nu are. Acest om, care conduce oraşul ăsta în care nu funcţionează nimic, poate să dea o asemenea declaraţie în ziar?” se revoltă Mariana Kristof.

Cetăţeanul a stat de vorbă cu reprezentanţii Meridian 22 SA, care spun că problema ar fi cauzată de mai multe aspersoare pe care oamenii le folosesc la irigarea gazonului.

„Am primit o sesizare, este vorba despre presiunea prea mică la ultimele trei case de pe deal. Problema este că la casele de mai jos, oamenii udă gazonul cu aspersoare profesionale, într-o grădină am văzut trei astfel de aspersoare. Pentru astea e nevoie de foarte multă presiune, e şi normal ca la casele din deal să nu mai ajungă apă la presiunea dorită. A fost şi o avarie acolo, însă s-a remediat zilele trecute”, a declarat Iosif Groza, directorul Meridian 22.

Vezi comentarii (5)

5 Comments

 1. Boldea Francisc primarul Lugojului

  30 iulie 2016 at 13:36

  D-le redactor,va rog sa nu ma mai jigniti pentru aberatiile si minciunile unor cetateni care au probleme pe care nici o reteta nu le poate vindeca .
  Pe mine m-a informat conducerea S.C. Meridian 22 de problemele de pe str SALCAMULUI si nu Fagilor ,cum mincinos se scrie in articol de o doamna .

  • I. Robert

   31 iulie 2016 at 1:04

   A ajuns Lugojul mai murdar ca și Caracalul, pe Fagetului e iarba pana la genunchi în unele locuri. La pasarela de pe Buziasului e o groapa de jumate de metru, nesemnalizata, după reparația meridianului, tot orașul e doar gropi și țigani și vi dumneata sa spui ca nu e strada Fagilor e Salcamului. Pai atât bun simt ai? Furi cetățenii orașului cu tot felul de taxe și lucrări aiurea pe bani multi și tot tu comentezi? Unde este bunul simt și respectul pentru cei ce te-au ales?…

 2. geta

  30 iulie 2016 at 15:03

  DOMNULE PRIMAR SUNTETI PENIBIL DIN CE IN CE MAI MULT–DV CHIAR NE CREDETI PROSTI PE TOTI,CREDETI CA SUNTEM ORBI SI NU VEDEM IN CE HAL A AJUNS ORASUL ,IN CE CONDITI MIZERABILE TRAIM .DV VA LAUDATI CU MARILE REALIZARI SI NOI NU AVEM APA SA NE FACEM UN DUS LA ET 3—CU REGRET VA SPUN CA NICIODATA NU A FOST MAI MURDAR ORASUL CA ACUM .SI AS PUTEA SA VA MAI SPUN MULTE CA SIMPLU CETATEAN AL ORASULI DAR MA OPRESC PENTRUCA STIU CA NU VA INTERESEAZA SITUATIA IN CARE NE AFLAM

 3. t jianu

  31 iulie 2016 at 23:23

  oamenii din subordinea dumneavoastra domnule Boldea sunt doar niste pupincuristi….sunteti partas la mintirea cetateanului de rand.Oare cati angajati va informeza cu adevarat ce mizerie este in orasul asta!!!

 4. Ion Dubinciuc

  14 ianuarie 2017 at 20:11

  Intamplator locuiesc si eu la et 3 Getuta si am presiune ,frumoasa mica si murdara ……..la suflet

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Un bebeluş, de cinci luni, din Lugoj a murit din cauza rujeolei

Cetateanul24 aprilie 2017

Viteză record pe drumul Lugoj-Buziaş. Poliţiştii l-au amendat pe vitezoman cu aproape 3.000 de lei

Cetateanul24 aprilie 2017

Noi descinderi la contrabandişti! Poliţiştii lugojeni au ajuns la Racoviţa

Daniel Groza21 aprilie 2017

Şef nou la Poliţia Timiş

Gabriel Iosa20 aprilie 2017

VIDEO – UPDATE Descinderi în Lugoj. Ce au găsit mascații în locațiile percheziționate

Daniel Groza20 aprilie 2017

VIDEO – Doi poliţişti din Timiş s-au îmbătat şi s-au bătut la birtul din sat

Cetateanul19 aprilie 2017

Atitudinea care face diferența

Cetateanul19 aprilie 2017

VIDEO – “Fast & furious 8” ajunge și la Cinema “Bela Lugosi”. Ce alte filme mai puteți vedea la cinematograful lugojean

Cetateanul18 aprilie 2017
autostrada Lugoj-Deva

CNAIR a făcut controale inopinate pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva, pentru a verifica cum sunt executate lucrările

Daniel Groza14 aprilie 2017

VIDEO Sute de lugojeni, adunați să vadă Drumul Crucii. Un fost ateu a luat bătaie ani la rând ca să arate cum a fost chinuit Isus

Daniel Dancea14 aprilie 2017

Peste 160 de jandarmi asigură ordinea în perioada sărbătorilor: în apropierea bisericilor, dar şi la rugile comunelor din zonă

Cetateanul13 aprilie 2017

Lugojul, cuprins în exerciţiul naţional de alarmare. Sirenele vor suna timp de patru zile

Daniel Groza13 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: