Actualitate

Primarul Lugojului, după demisia lui Ponta: „Liberalii nu se prea înghesuie să vină la guvernare”

Primarul Lugojului, după demisia lui Ponta: „Liberalii nu se prea înghesuie să vină la guvernare”

Cetateanul Lugoj

Primarului Lugojului și președinte al PSD Lugoj, Francisc Boldea, a declarat că demisia lui Victor Ponta e una normală, în condițiile în care s-a cerut demisia lui Ponta, Oprea și Piedone și niciunul dintre Oprea și Piedone nu și-a asumat acest gest.

Contactat de „Cetățeanul” pentru a exprima un punct de vedere referitor la demisia premierului Victor Ponta, Francisc Boldea a declarat că este vorba de o demisie de onoare. „S-a cerut acest lucru aseară. Unul dintre ei (n.r. Ponta, Oprea și Piedone) trebuia să își dea demisia. Nedându-și demisia nici Oprea, nici Piedone, și-a dat demisia premierul. Întrebarea este ce se întâmplă cu populația. Dacă durează toată starea aceasta o perioadă lungă de timp, nu știu ce se va întâmpla. Noi la nivel local, ne-am făcut treaba. Nu am vorbit cu nimeni, nici de la Guvern, nici de la partid. E o demisie de onoare, dar cine va pune în aplicare măsurile bune luate de Guvern. Văd că liberali au cerut alegeri anticipate. Nu se prea înghesuie să vină la guvernare acum în prag de iarnă”, a declarat Francisc Boldea.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. -744.000 euro la bugetul local

  4 noiembrie 2015 at 20:12

  Cred ca ar trebui sa le urmezi exemplu. Esti prea obosit domn primar, ce treaba ai facut??Ai facut numai treburi de rahat, asfaltari de mantuiala, SPA-uri fara apa, stranduri parasite, piete unde vara crapi de cald si iarna mori de frig, ai pus niste beculete pt fraieri sa se uite pe sus ca sa nu vada dezastru de jos. Cu cine sa mai luati legatura? Tata sarbu nu mai este, pe Bojin il paste puscaria, Dragnea nu va baga in seama (de aia nici nu mai aveti nicun vicepresedinte din Timis) cu cine sa mai vorbiti? O sa vorbiti poate de maine singur cand o sa aflati pronuntarea la sentinta cu becurile mai scumpe ca in New York E vremea sa stati la pensie linistit daca o sa va mai lase DNA-ul..dar nu prea cred! Oricum o sa dispareti toti de pe scena politica pe usa din dos, cat de curand!

 2. Atos

  5 noiembrie 2015 at 9:26

  Atentie in primul rand demisia nu e de onoare !! Demisia e de incompetenta si de obligatie pentru ca asa a cerut societatea ! NU e nici o onoare in a-ti da demisia pentru ca nu iti faci treaba si persisti pana la momentul cand te obliga societatea .

 3. Marius Martinescu

  5 noiembrie 2015 at 10:47

  Intelept ar fi sa va abtineti de la comentarii.Lugojenii stiu ca
  asteptati cu sufletul la gura raspunsuri de la DNA.Pana atunci va sfatuisc sa ramaneti in „silenzio-stampa”.In dulapul din birou sunt
  multe „schelete”.

 4. Dolores

  5 noiembrie 2015 at 11:32

  Eu cred că nu e vremea aroganţelor din partea niciuneia dintre părţi. Încetaţi să puneţi populaţiei ochelari de cal, în speranţa că va privi doar în direcţia (uneori imaginară) care vă convine. Situaţia în ansamblu, la nivel naţional, este un dezastru pe care l-au creat cei care au crezut că metodele comunistoide de conducere şi administrare vor fi valabile veşnic. Onoarea este un cuvânt pe care foarte puţini dintre cei activi politic în ultimii 26 de ani îl pot pronunţa fără să roşească, dacă le-a mai rămas o urmă de bun simţ şi responsabilitate.
  Nu pragul iernii acesteia este motivul pentru care a prelua guvernarea presupune curaj şi spirit de sacrificiu, ci dezastrul general, economic şi moral, lăsat în urmă din lăcomie, superficialitate, incompetenţă şi iresponsabilitate. Aşadar… cinismul acestor declaraţii nu-şi are rostul, dacă pretindem că ne pasă de oraş, de ţară, de oameni…

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

[VIDEO] Şase ore de luptă cu focul şi pagube importante în urma unui incendiu la Făget

Gabriel Iosa21 ianuarie 2017

Mascaţii au descins la Lugoj şi în alte locaţii din Timiş şi Caraş-Severin, la contrabandiştii de ţigarete

Gabriel Iosa20 ianuarie 2017

Pentru ce au fost amendaţi 81 de şoferi la Lugoj în ultimele patru zile

Gabriel Iosa20 ianuarie 2017

Un lugojean şi-a făcut praf BMW-ul într-o curbă celebră din Arad

Gabriel Iosa20 ianuarie 2017

[FOTO] Armata, cadre didactice şi elevi din Lugoj, la un simpozion dedicat Micii Uniri

Gabriel Iosa19 ianuarie 2017
accedent tren lugoj

O persoană a murit călcată de tren la ieşirea din Lugoj spre Caransebeş

Gabriel Iosa19 ianuarie 2017

Călin Dobra convocă Autoritatea Teritorială de Ordine Publică a judeţului, după incidentul armat de la Timişoara

Cetateanul19 ianuarie 2017

Un lugojean a mers în SUA pentru ceremonia de învestire a lui Donald Trump

Daniel Dancea19 ianuarie 2017

Primăria Lugoj pregătește inventarul clădirilor pentru care trebuie să crească impozitele până la cinci ori

Daniel Dancea18 ianuarie 2017

UPDATE! Mascaţii au găsit bunurile furate de lugojeanul de 17 ani internat la centrul de la Buziaş

Gabriel Iosa18 ianuarie 2017

Mascaţii au descins la Lugoj în această dimineaţă! Ce caută lucrătorii Serviciului de Acţiuni Speciale

Gabriel Iosa18 ianuarie 2017

Trei zile grele pentru șoferii care circulă pe ruta Lugoj – Deva

Daniel Dancea17 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: