Primesti bani cand ai nevoie mai mult!

0

Deseori marile banci nu sunt intotdeauna in avantajul nostru, deoarece procedurile complicate pot ingreuna procesul de aprobare al unui credit.

De aceea, foarte multe persoane prefera sa obtina un credit IFN.

Ce este un credit IFN?

Un credit IFN este solutia avantajoasa oferita de o Institutie Financiara Nebancara, cu toate conditiile mult mai accesibile fata de creditele obtinute de la banca. Pentru credite IFN nu sunt solicitate garantii, iar conditiile de accesare sunt usor accesibile oricarui angajat sau pensionar. Tipul de creditare este acreditat de Banca Nationala a Romaniei, insa intreg procesul este cu mult mai simplu de realizat fata de alte servicii pe care banca ti le pune la dispozitie. Creditul se obtine mult mai repede, iar contractul de credit se incheie direct online.

Un IFN poate fi un real ajutor in momentul in care mai ai nevoie de o suma mica de bani, pentru a-ti acoperi anumite cheltuieli, mai ales daca nu ai de unde sa imprumuti rapid. Este institutia care poate pune la dispozitie un imprumut cu mult mai rapid spre deosebire de procesul lung prin care trebuie sa treci daca apelezi la un credit de nevoi personale de la banca.

Care sunt etapele pentru accesarea unui credit IFN?

Solicitanul se inregistreaza pe website-ul agentiei de creditare IFN, in procesul de inregistrare fiind nevoit sa isi stabileasca o parola, care ii va folosi pentru profilul de utilizator. Profilul este activat dupa ce datele primite din partea solicitantului sunt verificate si sunt corecte.

Trebuie completata cererea de creditare in profilul de utilizator, in care sa fie mentionate toate informatiile solicitate, valoarea si inclusiv termenul de rambursare, dar si faptul ca au fost luate la cunostinta informatiile standard si termenii si prevederile prezentului contract. Dupa acestea, contractul se genereaza automat, conform cererii de creditare si este aprobat imprumutul.

Prin incheierea contractului, firma respectiva isi asuma responsabilitatea de a transfera suma de bani in contul solicitantului. Transferul, o data facut, inseamna acceptarea prevederilor contractului din partea solicitantului. Imprumutul nu poate fi folosit pana in momentul in care nu sunt indepliniti toti termenii stabiliti in contract.

De asemenea, cei care doresc sa obtina un credit 100% online pot accesa Mobilo Credit din Google Play sau AppStore sau pot cere imprumutul online.

Este important de retinut faptul ca, daca rata de rambursare este scadenta intr-o zi nelucratoare, atunci data scadenta se amana pana la urmatoarea zi lucratoare. Bineinteles, exista posibilitatea ca valoarea creditului sa fie in totalitate rambursat anticipat, in orice moment, iar creditorul nu percepe niciun comision sau compensatie.

Cea mai la indemana si rapida metoda de a obtine bani este un credit online de la un IFN, care iti aduce numai avantaje precum:

-Banii ajung la tine in maximum 24 de ore de la solicitare, direct in contul tau bancar.

-Nu va fi nevoie sa faci niciun drum, pentru ca vei completa formularul online.

-Nu vei plati taxe suplimentare pentru transfer, ci vei primi suma fixa de care ai nevoie.

Un credit IFN este solutia rapida si calculata pentru a-ti rezolva problemele!

Sursa: News24.ro.

Citește și