Actualitate

Primul eşec în deplasare pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj II. Vezi rezultatele complete ale etapei

Primul eşec în deplasare pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj II. Vezi rezultatele complete ale etapei

Autoliv

Echipa satelit de fotbal a Lugojului, CSM Lugoj II, a înregistrat primul eşec în Campionatul Ligii a IV-a Timiş, în deplasare la Progresul Gătaia. Meciul a contat pentru etapa a IV-a şi s-a desfăşurat miercuri, 31 august. Înainte de această rundă CSM Lugoj II a contabilizat două victorii şi un rezultat de egalitate.

Gazdele s-au impus la limită, cu scorul de 1-0, singurul gol al meciului venind imediat după pauză, în minutul 47, până atunci CSM Lugoj II conducând autoritar ostilităţile pe teren.

“Am avut 15 ocazii şi trei bare şi nu am reuşit să dăm gol. Nouă ocazii şi o bară până la pauză şi în a doua repriză, în minutul 90 am avut penalty clar pe care arbitrul nu l-a acordat, iar după două minute un jucătorul de-al nostru a trimis mingea în bară de la 20 de metri. Nu a vrut efectiv să intre mingea în poartă”, a declarat Dan Bidiviu, antrenorul echipei CSM Lugoj II.

Prima echipă a Lugojului se află în febra pregătirilor pentru startul sezonului în Liga a III-a şi nu a putut împrumuta jucători formaţiei a doua a oraşului, astfel că antrenorii Lucian Stoica şi Dan Bidiviu au trebuit să se descurce cu ceea ce au avut la dipoziţie.

“Nu am avut niciun jucător de la prima echipă. Au fost 15 jucători pe foaia de joc, 11 titulari şi patru rezerve. Vineri CSM Lugoj are un meci foarte greu în Liga a III-a şi antrenorul Cosmin Petruescu nu-şi permitea să ne dea fotbalişti. E o chestie normală, plus că are câţiva accidentaţi”, a mai spus Dan Bidiviu.

Etapa viitoare, CSM Lugoj II va juca pe teren propriu în compania formaţiei din Ghiroda. Meciul va avea loc duminică, 4 septembrie, de la ora 11 pe Stadionul Municipal.

“Ghiroda este o echipă foarte bună, care în campionatul trecut a încheiat pe locul trei. Cred că este cea mai omogenă formaţie din serie la ora actuală, alături de cea din Dumbrăviţa”, a adăugat Bidiviu.

Rezltatele complete ale rundei în Liga a IV-a Timiş au fost: Progresul Ceacova- Săceani 2-1, Voinţa Maşloc- Voinţa Biled 3-0, Progresul Gătaia- CSM Lugoj II 1-0, Marcel Băban Jimbolia- Dumbrăviţa 0-5, Ghiroda- Pobeda Dudeştii Vechi 1-2, Peciu Nou- Unirea Banloc 1-3, Murani- Timişul Şag 2-1, Cocoşul Orţişoara- Avântul Periam 1-2, Unirea Sânicolau Mare- Arsenal Flacăra Făget 2-0.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: