Sport

Probleme grave de lot pentru echipa de lupte libere CSM Lugoj, înainte de etapa finală a Campionatului Naţional

Probleme grave de lot pentru echipa de lupte libere CSM Lugoj, înainte de etapa finală a Campionatului Naţional

Cetateanul Lugoj

Echipele de lupte libere şi greco-romane de la CSM Lugoj vor disputa în perioada 25-26 august ultima etapă din cadrul Campionatului Naţional pe teren propriu. Locaţia de desfăşurare a competiţiei va fi Sala Sporturilor I. K. Ghermănescu. Cântarul oficial va avea loc joi, 25 august, de la orele 18, urmând ca întrecerile sportive la ambele stiluri de lupte să înceapă vineri de la ora 9. Ambele echipe de lupte ale Lugojului sunt pe primul loc în clasamentul general. La competiţia de lupte libere vor participa echipele FASOK Odorheiu Secuiesc, CSM Timişoara şi CSM Lugoj.

Înainte de runda finală, Emil Vanea, antrenorul echipei de lupte libere se confruntă cu probleme grave de lot. Trei dintre sportivii de bază au probleme medicale şi nu vor fi recuperaţi până la ora debutului competiţiei, iar Ivan Guidea, reprezentantul Lugojului la Jocurile Olimpice, nu este sigur că va putea ajunge din Brazilia în timp util pentru a putea participa la întrecerea naţională. Cei trei sportivi indisponibili sunt: Andrei Dukov, operat de ligamente,  George Bucur, care are probleme la coaste şi Ştefan Gheorghiţă, operat de tibie.

“Nu ştim dacă ne vom putea baza pe Ivan Guidea, deoarece delegaţia va sosi de la Rio în data de 25 august, în aceeaşi zi în care noi avem programat cântarul oficial. Să vedem cum ajunge de la Bucureşti. Dacă ne înving atât Odorhei cât şi CSM Timişoara pe teren propriu, vom fi la egalitate cu Timişoara. Trebuie neapărat să învingem una dintre ele. Sperăm să fie bine şi la final să sărbătorim cel de-al nouălea titlu câştigat de echipa de lupte libere”, a precizat Emil Vanea, antrenorul echipei de lupte libere CSM Lugoj.

În echipa de lupte greco romane apele sunt mai liniştite. Chiar dacă şi aici există un sportiv accidentat, Dorin Pârvan, care are coastele fisurate, antrenorul Robert Papp spune că cel de-al doilea titlu naţional consecutiv a fost deja adjudecat matematic încă din etapa precedentă şi că această rundă va reprezenta doar încununarea succesului în faţa propriilor suporteri.

“Dacă tot am câştigat în primele două etape, sperăm să ne impunem şi în faţa propriilor suporteri. Aşteptăm să vină cât mai mulţi oameni să ne susţină şi să vadă două echipe care au învins puterile naţionale în lupte”, a declarat Robert Papp, antrenorul echipei de lupte greco romane CSM Lugoj.

La lupte greco romane vor participa la ultima rundă echipele Heracle Timişoara, CSM Slatina şi gazdele CSM Lugoj.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: