Actualitate

Procesul în care lugojeanul Petru Farcaș este acuzat că a bătut o avocată din Lugoj se reia de la zero

Procesul în care lugojeanul Petru Farcaș este acuzat că a bătut o avocată din Lugoj se reia de la zero

Autoliv

Dosarul în care procesomanul lugojean Petru Farcaș este judecat pentru loviri sau alte violențe după ce a agresat-o pe avocat Dana Drăghici s-a întors la Judecătoria Lugoj înainte de pronunțarea sentinței finale pentru reluarea procesului.

Conflictul dintre procesomanul lugojean Petru Farcaș și familia avocatului Anton Drăghici este departe de a fi încheiat. Ajuns la închisoare pentru denunțuri calomnioase depuse împotriva avocatului Drgăghici, Farcaș a fost trimis în judecată și într-un dosar de loviri și alte violențe, fiind acuzat că a bătut-o pe soția lui Drăghici, avocata Dana Drgăghici.

Prima fază a procesului în care Farcaș este acuzat de loviri sau alte violențe s-a judecat la Judecătoria Lugoj, unde procesomanul a fost condamnat la patru luni de închisoare cu executare și plata unor daune morale de 2.000 de lei. În apelul judecat la Curtea de Apel Timișoara, judecătorii au decis desființarea sentinței emise de Judecătoria Lugoj și retrimiterea dosarului la magistrații lugojeni pentru rejudecare.

Decizia Curții de Apel Timișoara a fost justificată în baza art.421, pct 2, lit.b din Codul de Procedură penală care prevede că desființarea și sentinței emise de prima instanță și trimiterea spre rejudecare poate fi dispusă atunci când „judecarea cauzei la acea instanţă a avut loc în lipsa unei părţi nelegal citate sau care, legal citată, a fost în imposibilitate de a se prezenta şi de a înştiinţa instanţa despre această imposibilitate, invocată de acea parte”.

După o cerere de abținere din partea judecătorului căruia i-a fost repartizat inițial dosarul, și repartizarea către un alt complet, primul termen fixat pentru rejudecare este 15 septembrie.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

 1. verdict : vinovat..... de serviciu

  6 august 2015 at 16:46

  Din păcate domnul Farcaș este dovada clară a omului care căutându-și dreptatea în justiție a ajuns să-l distrugă ”sistemul”.
  Pe fond omul are dreptate în ceea ce spune, însă nu știe cum să pună problemele sale pe tapet.
  Problema sa , la început, a fost a unui om ce se adresează ”Justiției”, dar nedreptatea de care a avut parte l-a făcut să se îndârjească,să se înrăiască, apoi totul s-a transformat în ură față de sistem, devenind un așa zis ”procesoman”.
  Dând în boala procesomaniei, au urmat pentru dânsul problemele clasice…..:toți banii îi dă pe plângeri și reclamații. După un timp așazisul ”sistem” intră în acțiune și îți distruge familia, apoi rămâi fără casă iar finalul este că ajungi la PUȘCĂRIE.
  Poate că sistemul nu a văzut că acest om are nevoie de ajutor, s-a mulțumit doar să îl arunce în temniță crezând că au rezolvat ”problema”, însă uită că la liberare acesta va fi și mai îndârjit și mai înrăit.
  Și acum….oare cine face parte din acest ”sistem”?……răspuns: oameni care se cred Dumnezeu pe pământ.

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Cea mai aşteptată premieră a lunii ajunge şi la Cinema Bela Lugosi. Piraţii din Caraibe 5 se poate vedea 3D

Cetateanul29 mai 2017

După nouă ani, se reiau lucrările la blocul MApN. Va fi transformat într-un imobil de locuinţe sociale

Daniel Groza29 mai 2017

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017
%d blogeri au apreciat: