Educație

FOTO-Profesoara de franceză de la Făget, selfie în pat cu elevul!

FOTO-Profesoara de franceză de la Făget, selfie în pat cu elevul!

Autoliv

Cazul poveştii de dragoste de la liceul tehnologic din Făget a ajuns în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, conducerea acestuia efectuând cercetări faţă de profesoara Alexandra Minescu, care a recunoscut că a avut o relaţie cu unul dintre elevii ei, minor. Profesoara de franceză, întrebată despre relaţia pe care a făcut-o publică şi pe Facebook, a spus că a existat, dar că a pus capăt legăturii şi că o consideră ca fiind o greşeală din partea ei.

Cu toate acestea, mama băiatului neagă orice relație amoroasă între fiul ei și profesoara de franceză susținând că e vorba doar de o relație de prietenie.

„Noi suntem prieteni de familie de foarte mulţi ani. Băiatul meu are 17 ani jumătate şi Alexandra are 24 de ani. Noi, ca părinţi, niciodată nu ne-am gândit că se va ajunge la o asemenea prostie. Totul este o făcătură. Cineva vrea să-i facă rău Alexandrei, prin toate mijloacele. Faptul că ei au stat pe o bancă în parc nu arată nimic. Alexandra este o fată liniştită, la şcoală foarte mulţi copii o plac şi o respectă. Singura fată care s-a simţit ofensată a fost chiar fosta iubită a fiului meu. Eu, ca mamă, sunt convinsă că nu e nimic între ei. Doar o relaţie de prietenie”, a spus femeia, la Pro TV.

Potrivit paginii de Facebook a profesoarei din Făget, care şi-a dezactivat profilul în urma publicării materialului în presă, aceasta avea o relaţie apropiată cu elevul din clasa a 10-a, relaţie pe care nu s-a ascuns să o publice pe reţeaua de socializare.

O altă fotografie a apărut ieri. Cei doi și-au făcut un selfie, în pat, etichetat de elev cu un emoticon și textul „…feeling love with Alexandra Minescu”foto profesoara si elevul

 

„Noi suntem prieteni de familie de foarte mulţi ani. Băiatul meu are 17 ani jumătate şi Alexandra are 24 de ani. Noi, ca părinţi, niciodată nu ne-am gândit că se va ajunge la o asemenea prostie. Totul este o făcătură. Cineva vrea să-i facă rău Alexandrei, prin toate mijloacele. Faptul că ei au stat pe o bancă în parc nu arată nimic.

Alexandra este o fată liniştită, la şcoală foarte mulţi copii o plac şi o respectă. Singura fată care s-a simţit ofensată a fost chiar fosta iubită a fiului meu. Eu, ca mamă, sunt convinsă că nu e nimic între ei. Doar o relaţie de prietenie”, a spus femeia, la Pro TV.

Inspectoratul şcolar a auzit de cazul de la Făget, acum efectuând cercetări faţă de profesoara de franceză.

„Ştiu că a fost consiliul de administraţie, convocat în şedinţă extraordinară, ca dumnealor să constituie o comisie de cercetare disciplinară. Această comisie, sigur că toate faptele care nu ştim dacă se verifică sau nu, ştim doar că sunt nişte fapte care ne-au fost aduse la cunoştinţă, această comisie cercetează dacă se verifică sau nu se verifică. Dacă se verifică cele aduse la cunoştinţă de către presă, este un lucru neplăcut, un lucru care în mod evident va fi sancţionat, dar până la proba contrarie îi acordăm prezumţia de nevinovăţie”, a declarat pentru Cetăţeanul Aura Danielescu, inspector general ISJ Timiş.

În ciuda celor declarate în presă, conform reprezentanţilor ISJ Timiş, profesoara Madescu ar fi susţinut că cele spuse de dânsa în faţa camerelor de luat vederi a fost scos din context, deşi atât ea, cât şi directoarea şcolii au recunoscut faptele şi au precizat că relaţia s-a încheiat.

„Nu am citit declaraţia în presă, dumneaei în discuţia care a avut-o cu inspectorul de specialitate din cadrul Inspectoratului Şcolar a spus că practic i s-a luat din context şi că nu i-ar aparţine acea declaraţie. (… ) Se cercetează, aşteptăm ce spune comisia şi vedem ce se întâmplă mai departe”, a mai precizat Aura Danielescu.

Ancheta este în desfăşurare. Direcţiunea liceului teoretic „Traian Vuia” din Făget nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Educație

12 premii pentru elevii de la Şcoala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” Lugoj, la un concurs internaţional

Cetateanul23 mai 2017

Elevii de la Brediceanu, încă două medalii naţionale de bronz la olimpiadă. O elevă, admisă direct la Facultatea de calculatoare

Cetateanul22 mai 2017

Copiii unei şcoli din Lugoj au fost vizitaţi de pompieri. Maşina şi echipamentele au fost marile atracţii

Cetateanul17 mai 2017

Elevii de la Colegiul “Coriolan Brediceanu”, premiaţi la mai multe concursuri judeţene

Cetateanul16 mai 2017

Patru elevi de la Şcoala „Filaret Barbu” din Lugoj, premiaţi la un concurs internaţional

Cetateanul15 mai 2017

Ziua Europei a fost sărbătorită la Balinţ

Cetateanul9 mai 2017

Proiect european la Centrul pentru Educaţie Incluzivă, în parteneriat cu instituţii din Turcia, Marea Britanie, Slovacia, Croația și Polonia

Cetateanul9 mai 2017

O elevă de la Colegiul “Brediceanu” din Lugoj este cea mai bună din ţară la limba germană

Cetateanul2 mai 2017

Locul al doilea, pe ţară, pentru un elev de la Şcoala Gimnazială Nr. 2

Cetateanul2 mai 2017

Sergiu Novac, de la Colegiul “Brediceanu”, a obţinut primul loc, pe ţară, la olimpiada de matematică

Daniel Groza24 aprilie 2017

Un deputat timişean îşi donează indemnizaţia pentru cinci burse şcolare. Unul dintre elevi e de lângă Lugoj

Daniel Groza14 aprilie 2017

Patru eleve de la Brediceanu reprezintă Timişul la faza naţională a olimpiadelor de Limba engleză şi germană

Gabriel Iosa28 martie 2017
%d blogeri au apreciat: