Educație

FOTO-Profesoara de franceză de la Făget, selfie în pat cu elevul!

FOTO-Profesoara de franceză de la Făget, selfie în pat cu elevul!

Cetateanul Lugoj

Cazul poveştii de dragoste de la liceul tehnologic din Făget a ajuns în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, conducerea acestuia efectuând cercetări faţă de profesoara Alexandra Minescu, care a recunoscut că a avut o relaţie cu unul dintre elevii ei, minor. Profesoara de franceză, întrebată despre relaţia pe care a făcut-o publică şi pe Facebook, a spus că a existat, dar că a pus capăt legăturii şi că o consideră ca fiind o greşeală din partea ei.

Cu toate acestea, mama băiatului neagă orice relație amoroasă între fiul ei și profesoara de franceză susținând că e vorba doar de o relație de prietenie.

„Noi suntem prieteni de familie de foarte mulţi ani. Băiatul meu are 17 ani jumătate şi Alexandra are 24 de ani. Noi, ca părinţi, niciodată nu ne-am gândit că se va ajunge la o asemenea prostie. Totul este o făcătură. Cineva vrea să-i facă rău Alexandrei, prin toate mijloacele. Faptul că ei au stat pe o bancă în parc nu arată nimic. Alexandra este o fată liniştită, la şcoală foarte mulţi copii o plac şi o respectă. Singura fată care s-a simţit ofensată a fost chiar fosta iubită a fiului meu. Eu, ca mamă, sunt convinsă că nu e nimic între ei. Doar o relaţie de prietenie”, a spus femeia, la Pro TV.

Potrivit paginii de Facebook a profesoarei din Făget, care şi-a dezactivat profilul în urma publicării materialului în presă, aceasta avea o relaţie apropiată cu elevul din clasa a 10-a, relaţie pe care nu s-a ascuns să o publice pe reţeaua de socializare.

O altă fotografie a apărut ieri. Cei doi și-au făcut un selfie, în pat, etichetat de elev cu un emoticon și textul „…feeling love with Alexandra Minescu”foto profesoara si elevul

 

„Noi suntem prieteni de familie de foarte mulţi ani. Băiatul meu are 17 ani jumătate şi Alexandra are 24 de ani. Noi, ca părinţi, niciodată nu ne-am gândit că se va ajunge la o asemenea prostie. Totul este o făcătură. Cineva vrea să-i facă rău Alexandrei, prin toate mijloacele. Faptul că ei au stat pe o bancă în parc nu arată nimic.

Alexandra este o fată liniştită, la şcoală foarte mulţi copii o plac şi o respectă. Singura fată care s-a simţit ofensată a fost chiar fosta iubită a fiului meu. Eu, ca mamă, sunt convinsă că nu e nimic între ei. Doar o relaţie de prietenie”, a spus femeia, la Pro TV.

Inspectoratul şcolar a auzit de cazul de la Făget, acum efectuând cercetări faţă de profesoara de franceză.

„Ştiu că a fost consiliul de administraţie, convocat în şedinţă extraordinară, ca dumnealor să constituie o comisie de cercetare disciplinară. Această comisie, sigur că toate faptele care nu ştim dacă se verifică sau nu, ştim doar că sunt nişte fapte care ne-au fost aduse la cunoştinţă, această comisie cercetează dacă se verifică sau nu se verifică. Dacă se verifică cele aduse la cunoştinţă de către presă, este un lucru neplăcut, un lucru care în mod evident va fi sancţionat, dar până la proba contrarie îi acordăm prezumţia de nevinovăţie”, a declarat pentru Cetăţeanul Aura Danielescu, inspector general ISJ Timiş.

În ciuda celor declarate în presă, conform reprezentanţilor ISJ Timiş, profesoara Madescu ar fi susţinut că cele spuse de dânsa în faţa camerelor de luat vederi a fost scos din context, deşi atât ea, cât şi directoarea şcolii au recunoscut faptele şi au precizat că relaţia s-a încheiat.

„Nu am citit declaraţia în presă, dumneaei în discuţia care a avut-o cu inspectorul de specialitate din cadrul Inspectoratului Şcolar a spus că practic i s-a luat din context şi că nu i-ar aparţine acea declaraţie. (… ) Se cercetează, aşteptăm ce spune comisia şi vedem ce se întâmplă mai departe”, a mai precizat Aura Danielescu.

Ancheta este în desfăşurare. Direcţiunea liceului teoretic „Traian Vuia” din Făget nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Educație

Toate şcolile din Lugoj şi din judeţul Timiş, închise luni şi marţi! De ce au luat autorităţile decizia de a lăsa elevii acasă

Gabriel Iosa8 ianuarie 2017

Lecții interactive pe Skype cu elevi din Cehia, la Colegiul Național „Coriolan Brediceanu”

Iasmina Olariu15 decembrie 2016

Mai multe școli din Lugoj vor rămâne fără conducere. Ce soluție a găsit Inspectoratul Școlar Timiș

Iasmina Olariu14 decembrie 2016

Șezătoarea prichindeilor, cu copiii mai multor grădinițe din zona Lugojului

Iasmina Olariu9 decembrie 2016

Colegiul Tehnic „Valeriu Braniște” din Lugoj, într-un program al Comisiei Europene

Iasmina Olariu7 decembrie 2016

Moș Nicolae a venit mai devreme pentru peste 70 de elevi din Lugoj

Iasmina Olariu5 decembrie 2016

Ruby, la Balul Bobocilor de la Universitatea Europeană Drăgan

Iasmina Olariu29 noiembrie 2016

Peste 70 de burse municipale de la Primăria Lugoj pentru elevii merituoși

Iasmina Olariu28 noiembrie 2016

Concurs directori și directori adjuncți – peste 20 de candidați au contestat notele în Timiș

Iasmina Olariu25 noiembrie 2016

Olimpicii Lugojului şi îndrumătorii acestora vor fi premiaţi de Primăria Lugoj

Iasmina Olariu24 noiembrie 2016

Zeci de educatoare din estul județului au venit la Lugoj pentru a-și îmbunătății modul de a lucra cu copiii

Iasmina Olariu23 noiembrie 2016

Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Făget, premiat de Enel România cu o excursie la Roma și suma de 6.000 de lei

Iasmina Olariu22 noiembrie 2016
%d blogeri au apreciat: