Autoliv Lugoj

Educație

FOTO-Profesoara de franceză de la Făget, selfie în pat cu elevul!

FOTO-Profesoara de franceză de la Făget, selfie în pat cu elevul!

Business Strategist

Cazul poveştii de dragoste de la liceul tehnologic din Făget a ajuns în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, conducerea acestuia efectuând cercetări faţă de profesoara Alexandra Minescu, care a recunoscut că a avut o relaţie cu unul dintre elevii ei, minor. Profesoara de franceză, întrebată despre relaţia pe care a făcut-o publică şi pe Facebook, a spus că a existat, dar că a pus capăt legăturii şi că o consideră ca fiind o greşeală din partea ei.

Cu toate acestea, mama băiatului neagă orice relație amoroasă între fiul ei și profesoara de franceză susținând că e vorba doar de o relație de prietenie.

„Noi suntem prieteni de familie de foarte mulţi ani. Băiatul meu are 17 ani jumătate şi Alexandra are 24 de ani. Noi, ca părinţi, niciodată nu ne-am gândit că se va ajunge la o asemenea prostie. Totul este o făcătură. Cineva vrea să-i facă rău Alexandrei, prin toate mijloacele. Faptul că ei au stat pe o bancă în parc nu arată nimic. Alexandra este o fată liniştită, la şcoală foarte mulţi copii o plac şi o respectă. Singura fată care s-a simţit ofensată a fost chiar fosta iubită a fiului meu. Eu, ca mamă, sunt convinsă că nu e nimic între ei. Doar o relaţie de prietenie”, a spus femeia, la Pro TV.

Potrivit paginii de Facebook a profesoarei din Făget, care şi-a dezactivat profilul în urma publicării materialului în presă, aceasta avea o relaţie apropiată cu elevul din clasa a 10-a, relaţie pe care nu s-a ascuns să o publice pe reţeaua de socializare.

O altă fotografie a apărut ieri. Cei doi și-au făcut un selfie, în pat, etichetat de elev cu un emoticon și textul „…feeling love with Alexandra Minescu”foto profesoara si elevul

 

„Noi suntem prieteni de familie de foarte mulţi ani. Băiatul meu are 17 ani jumătate şi Alexandra are 24 de ani. Noi, ca părinţi, niciodată nu ne-am gândit că se va ajunge la o asemenea prostie. Totul este o făcătură. Cineva vrea să-i facă rău Alexandrei, prin toate mijloacele. Faptul că ei au stat pe o bancă în parc nu arată nimic.

Alexandra este o fată liniştită, la şcoală foarte mulţi copii o plac şi o respectă. Singura fată care s-a simţit ofensată a fost chiar fosta iubită a fiului meu. Eu, ca mamă, sunt convinsă că nu e nimic între ei. Doar o relaţie de prietenie”, a spus femeia, la Pro TV.

Inspectoratul şcolar a auzit de cazul de la Făget, acum efectuând cercetări faţă de profesoara de franceză.

„Ştiu că a fost consiliul de administraţie, convocat în şedinţă extraordinară, ca dumnealor să constituie o comisie de cercetare disciplinară. Această comisie, sigur că toate faptele care nu ştim dacă se verifică sau nu, ştim doar că sunt nişte fapte care ne-au fost aduse la cunoştinţă, această comisie cercetează dacă se verifică sau nu se verifică. Dacă se verifică cele aduse la cunoştinţă de către presă, este un lucru neplăcut, un lucru care în mod evident va fi sancţionat, dar până la proba contrarie îi acordăm prezumţia de nevinovăţie”, a declarat pentru Cetăţeanul Aura Danielescu, inspector general ISJ Timiş.

În ciuda celor declarate în presă, conform reprezentanţilor ISJ Timiş, profesoara Madescu ar fi susţinut că cele spuse de dânsa în faţa camerelor de luat vederi a fost scos din context, deşi atât ea, cât şi directoarea şcolii au recunoscut faptele şi au precizat că relaţia s-a încheiat.

„Nu am citit declaraţia în presă, dumneaei în discuţia care a avut-o cu inspectorul de specialitate din cadrul Inspectoratului Şcolar a spus că practic i s-a luat din context şi că nu i-ar aparţine acea declaraţie. (… ) Se cercetează, aşteptăm ce spune comisia şi vedem ce se întâmplă mai departe”, a mai precizat Aura Danielescu.

Ancheta este în desfăşurare. Direcţiunea liceului teoretic „Traian Vuia” din Făget nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Educație

Colegiul “Brediceanu” are încă un elev care va reprezenta Timişul la olimpiada naţională. Sergiu Novac, cel mai bun la matematică!

Daniel Groza21 martie 2017

Elevă de la Colegiul “Brediceanu” din Lugoj, bolnavă de TBC! Conducerea şcolii a trimis restul clasei la analize

Gabriel Iosa20 martie 2017

O elevă din Lugoj e cea mai bună din judeţ la Logică. Va reprezenta Timişul la olimpiada naţională

Cetateanul14 martie 2017

Nu s-a putut abţine! Elev din Făget, prins cu telefonul la simularea de luni

Gabriel Iosa13 martie 2017

Elevii din Lugoj se pregătesc de simulări! Vezi aici calendarul probelor la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat

Gabriel Iosa10 martie 2017

Doi elevi de la “Brediceanu” reprezintă Timişul la Olimpiada naţională de chimie. Ce premii au mai obţinut elevii colegiului

Daniel Groza7 martie 2017

[FOTO] Revoltă a părinţilor la o şcoală din Lugoj! Plângerea a ajuns pe masa primarului şi poliţiei

Gabriel Iosa3 martie 2017

Donaţie de monitoare la şcolile din Lugoj, din partea Clubului Rotary

Gabriel Iosa2 martie 2017

VIDEO – Anchetă la centrul de plasament din Lugoj după acuzaţii grave lansate de copii: „Ne bat şi ne iau din bunuri“

Daniel Groza21 februarie 2017

[FOTO] Elevii de la Brediceanu participă la campania „Zilele Bandanei” care susţine lupta împotriva cancerului la copii

Gabriel Iosa14 februarie 2017

Modificări de regulament şcolar după bătaia de al Liceul „Aurel Vlaicu” de la Lugoj

Daniel Dancea2 februarie 2017

Elevii din patru clase, pedepsiţi pentru bătaia filmată de la “Vlaicu”. Doi vor repeta anul şcolar

Daniel Groza31 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: