Actualitate

Profesoara de franceză şi elevul minor din Făget, chemaţi la poliţie

Profesoara de franceză şi elevul minor din Făget, chemaţi la poliţie

Autoliv

Cazul elevului de clasa a zecea şi al profesoarei de franceză care s-au afişat pe Facebook ca fiind într-o relaţie mult mai intimă decât cea elev-cadru didactic a ajuns şi la urechile autorităţilor, cei doi fiind chemaţi la poliţie pentru a da câte o declaraţie în cazul care a făcut înconjurul ţării. În urma incidentului, profesoara a recunoscut relaţia cu elevul, după care şi-a şters profilul de Facebook pe care au apărut pozele compromiţătoare.

foto profesoara si elevulDupă ce cazul a fost preluat la nivel naţional, mama elevului implicat în scandal a susţinut într-o emisiune de televiziune că între băiat şi profesoară nu există altceva decât o relaţie de prietenie. La o zi după declaraţie, în presă a apărut o nouă fotografie, cu cei doi într-un pat şi îmbrăcaţi în haine de somn, poză urcată la rândul ei pe Facebook. Poliţiştii i-au chemat pe profesoară şi pe elevul acesteia la declaraţii, unde cei doi au susţinut acelaşi lucru.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, atât profesoara, cât şi elevul minor au fost la poliţie, acolo unde au declarat că între ei nu a existat contact sexual sau alte relaţii de natură intimă. În asemenea cazuri poliţia nu se poate autosesiza, un dosar penal putând exista doar dacă una dintre părţi depune o plângere faţă de cealaltă.

Totodată, conform Inspectoratului Şcolar al Judeţului Timiş, în acest caz se efectuează cercetări cu ajutorul unei comisii de specialitate, special creată pentru astfel de situaţii, relaţiile de orice altă natură în afară de cele didactice dintre un elev şi un profesor fiind strict interzise în mediul şcolar.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Indy

    19 mai 2015 at 10:24

    Ma scuzati dar de abia ati incetput si incepeti cu porcarii de can can-uri din acestea ? Jenant !!! Aveam alta pretentie de la voi, nu de niste persoane care alearga dupa senzational! Chiar nu stiti sa creeati altfel de stiri ? In acest caz v-ati infiintat degeaba!!!!

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: