Social

PROGNOZA METEO: Ce anunță meteorologii pentru ultima săptămână din octombrie

PROGNOZA METEO: Ce anunță meteorologii pentru ultima săptămână din octombrie

Autoliv

Vremea se menţine frumoasă în zilele următoare. Temperaturile vor fi apropiate de normalul datei din calendar. Spre sfârşitul săptămânii, temperaturile încep să mai scadă, arată prognoza.

Luni, regimul termic se menține apropiat de normalul datei din calendar. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi 19 grade, izolat în Oltenia. Maxima anunțată pentru Lugoj este de 15 grade, în timp ce minima nopții este de 3 grade.

Marți, în vestul țării, vremea va rămâne frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice. Dimineaţa, pe arii restrânse, în zonele joase va fi ceaţă. Vântul va sufla mai alert în sudul Banatului. Maxima la Lugoj va fi de 16 grade, în timp ce minima anunțată pentru mâine este de 4 grade.

Și miercuri vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, însă dimineața pe arii restrânse în zonele joase va fi ceață.17 grade vor arăta termometrele la orele prânzului la Lugoj, în timp ce temperatura anunțată pentru noaptea de miercuri este de 3 grade.

Joi, vremea se menţine în general frumoasă. Tot 17 grade arată prognoza pentru Lugoj, însă noaptea temperatura va scădea până la 2 grade. Mai ales dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, va fi ceaţă.

Vineri, vremea rămâne apropiată de normalul perioadei, apoi intră într-un proces de ușoară răcire până la începutul săptămânii viitoare, mai ales în regiunile extracarpatice. Mai ales dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse va fi ceaţă şi brumă. La Lugoj temperaturile vor urca până la 14 grade, însă noaptea minimele vor deveni negative.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Social

Mai multe în Social

O făgeţeancă este noul director executiv al DSP Timiş

Cetateanul24 mai 2017

Se strâng bani în bisericile din Timiş pentru premierea elevilor olimpici

Cetateanul23 mai 2017

Cum a ajuns Banatul “fruncea” în numărul de decese provocate de rujeolă

Daniel Dancea23 mai 2017

Un profesor din Banat predă istoria regiunii pe internet. A reuşit să adune într-un blog trecutul întregii zone

Cetateanul22 mai 2017

Un cetăţean care merita titlul de “Cetăţean de Onoare” a primit doar ”Cheia Oraşului”, pentru că politicienii lugojeni au orgolii

Cetateanul19 mai 2017

Pâinea de casă, celebră în două judeţe. E făcută doar din făină, apă şi drojdie, „fără alte prafuri”

Cetateanul19 mai 2017

Mii de vietăţi vor fi ucise şi în acest an din plăcere. Vezi ce animale vor fi vânate în Timiş

Cetateanul18 mai 2017

“Agentul mi-a zis: hai, marş de aici”. Supărat că a fost jignit, un şofer a pornit în urmărirea Poliţiei, pe autostradă: „Au fugit ca şobolanii”

Daniel Dancea17 mai 2017

Operaţiune în forţă a Poliţiei. În trei zile, 600 poliţişti au descoperit 55 de infracţiuni şi au aplicat amenzi de 350.000 de lei

Cetateanul15 mai 2017

Toate informaţiile necesare pentru absolvenţii de liceu din Timiş, care vor indemnizaţie de şomaj sau îşi caută un loc de muncă

Cetateanul15 mai 2017

Un istoric lugojean, angajat al Muzeului, cere demisia arhitectului-şef al Lugojului

Cetateanul11 mai 2017

Trei tineri, prinşi de poliţiştii lugojeni după ce au spart un garaj. Ce au putut să fure!

Cetateanul11 mai 2017
%d blogeri au apreciat: