Social

Rammstein din Ungaria vine la Festivalul Rock pe 2 Roți de la Lugoj

Rammstein din Ungaria vine la Festivalul Rock pe 2 Roți de la Lugoj

Autoliv

Festivalul Rock pe 2 Roţi, organizat de Road Patrol Lugoj are loc în perioada 3 – 5 iulie, la Lugoj, ca de obicei la Baza Sportivă a Liceului Agricol. Capul de afiș al ediției din acest an este trupa Rammsturm, cel mai bun coverband Rammstein din Ungaria. Formaţia a luat naştere la începutul anului trecut, show-ul fiind alcătuit din piese ale celebrului grup german.

Vineri, în prima zi a festivalului, concertele vor începe la ora 20, cu trupa Atlantis din Lugoj, urmată de cei de la Rock Abil. Vor mai urca pe scenă Rammsturm și trupa Hybrid Symphony din Sighetul Marmației.

Sâmbătă dimineață se va desfășura, ca și la edițiile precedente o paradă a motocicletelor, după care organizatorii au pregătit o prezentare a împrejurimilor, traseele putând fi parcurse cu motocicletă, scooter sau bicicletă. La ora 15 vor începe concursurile, iar de la ora 18 vor avea loc demonstrații de tras cu arcul, susținute de Clubul Archery. Concertele vor începe la 19:30, programate fiind trupele New Proscenium din Târgu Mureș, Sonatic din Timișoara, Overtone din Jimbolia, Tiarra din București și Døts din Satu-Mare.

Între trupe vor fi demonstrații pirotehnice cu trupa Pyraessence din Timișoara. Organizatorii vor oferi ca premiu special o motocicletă Yamaha XS400, câştigătorul urmând să fie tras la sorţi în urma unei tombole pe baza biletelor de intrare, care costă 15 lei.

Festivalul este organizat de Road Patrol Lugoj în colaborare cu Primăria Municipiului Lugoj.

Pentru cei care nu au cu ce veni din oraș până la locația festivalului, organizatorii anunță că de anul acesta s-au introdus autobuze cu plecare din fața Primăriei. Acestea vor circula vineri și sâmbătă între orele 16 – 21, cu plecare din oră în oră sau mai des în funcție de numărul de persoane.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Pingback: Lugojul Pedalează în iulie cu motocicliștii de la Rock pe 2 Roți – Cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Mai multe în Social

O făgeţeancă este noul director executiv al DSP Timiş

Cetateanul24 mai 2017

Se strâng bani în bisericile din Timiş pentru premierea elevilor olimpici

Cetateanul23 mai 2017

Cum a ajuns Banatul “fruncea” în numărul de decese provocate de rujeolă

Daniel Dancea23 mai 2017

Un profesor din Banat predă istoria regiunii pe internet. A reuşit să adune într-un blog trecutul întregii zone

Cetateanul22 mai 2017

Un cetăţean care merita titlul de “Cetăţean de Onoare” a primit doar ”Cheia Oraşului”, pentru că politicienii lugojeni au orgolii

Cetateanul19 mai 2017

Pâinea de casă, celebră în două judeţe. E făcută doar din făină, apă şi drojdie, „fără alte prafuri”

Cetateanul19 mai 2017

Mii de vietăţi vor fi ucise şi în acest an din plăcere. Vezi ce animale vor fi vânate în Timiş

Cetateanul18 mai 2017

“Agentul mi-a zis: hai, marş de aici”. Supărat că a fost jignit, un şofer a pornit în urmărirea Poliţiei, pe autostradă: „Au fugit ca şobolanii”

Daniel Dancea17 mai 2017

Operaţiune în forţă a Poliţiei. În trei zile, 600 poliţişti au descoperit 55 de infracţiuni şi au aplicat amenzi de 350.000 de lei

Cetateanul15 mai 2017

Toate informaţiile necesare pentru absolvenţii de liceu din Timiş, care vor indemnizaţie de şomaj sau îşi caută un loc de muncă

Cetateanul15 mai 2017

Un istoric lugojean, angajat al Muzeului, cere demisia arhitectului-şef al Lugojului

Cetateanul11 mai 2017

Trei tineri, prinşi de poliţiştii lugojeni după ce au spart un garaj. Ce au putut să fure!

Cetateanul11 mai 2017
%d blogeri au apreciat: