Ramona Bădescu, se pregătește să devină mamă la 50 de ani: „Trăiesc o emoţie enormă”

0

Cu toate că nu mai este tocmai în floarea vârstei, Ramona Bădescu va deveni cât de curând mamă! Vedeta este însărcinată și este pe cale să nască un băiețel, conform OK!Magazine!

Ramona Bădescu a dezvăluit că a rămas însărcinată în urma unei proceduri de fertilizare în vitro și va naște chiar luna aceasta.

„Trăiesc o emoţie enormă, dar şi o frică şi o responsabilitate, pentru că nu peste mult timp voi naşte, aşa că încă citesc despre sfaturile care li se dau mămicilor după naştere. Este lucrul cel mai frumos care cred că i se poate întâmpla unei femei, confirmarea deplină a vieţii sale, de-a deveni mamă.

Tot ce mi se întâmplă trăiesc la maximum, râd mai mult, plâng mai mult, tot ceea ce mă înconjoară e un carusel de emoţii”, a afirmat Ramona Bădescu.

„Eu, cu mult timp înainte, îmi făcusem procedura de conge­lare a ovulelor – despre care le sfătuiesc şi pe tinere să se informeze şi să o facă. Eu nu ştiam despre asta, dar o prie­tenă mi-a sugerat acum câţiva ani lucrul acesta. Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă. Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunându-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni”, a dezvăluit ea, conform sursei citate.

Sursa: News24.ro.

Citește și