Autoliv Lugoj

Sport

Raul Cătinaș renunță la Kick-Box și se apucă de MMA

Raul Cătinaș renunță la Kick-Box și se apucă de MMA

Business Strategist

Lugojeanul Raul Cătinaș, unul dintre cei mai buni lupători români ai momentului a decis să renunțe la cariera sa în kickbox. La numai 27de ani, Raul are un palmares impresionat. A strâns multă experiență în ring în cele 46 de lupte pe care le-a avut.

„Au fost ani dificili cu multe momente frumoase victorii, fericire, dar și momente de suferință, înfrângeri, accidentări și multe dezamăgiri. Kickboxul a fost prima mea iubire și mi-am dorit să ajung campion, poate mai mult decât oricare alt sportiv, dar drumul meu pare să nu fie acesta. Din cauza scăderii kickboxului la nivel mondial, banilor puțini și multor altele am decis cu mare părere de rău să îmi închei cariera în kickbox”, a declarat Raul Cătinaș.

Raul a decis să lase kickbox-ul pentru MMA.

„Faptul că viața m-a adus la una dintre cele mai bune săli de MMA din lume, AllStarsGym din Stockholm, crezând în destin și bazându-mă pe ceea ce simt, am hotărât să îmi încep cariera în MMA-ul profesionist. Îmi pare enorm de rău dacă am dezamăgit pe cineva dar e ceea ce simt în acest moment și nu mă voi întoarce din drum, sunt sigur că acesta e drumul meu.”, a mai declarat Raul Cătinaș.

Recunoscut pentru forța pe care o pune în lovituri și agresivitate în ring, Raul Cătinaș nu este genul de sportiv care să treacă neobservat, are 106 kg și 182 înălțime, dar și o mulțime de meciuri câștigate cu nume mari ale kickbox-ului.

În 2010, Raul Cătinaș devenea cel mai tânăr luptător după Badr Hari care s-a calificat în K1 World Grand Prix – Final 16, la Seul pe când avea doar 22 de ani. În 2012, la Cluj, a devenit campion WGP Superkombat la categoria grea, după ce a câştigat două meciuri în aceeaşi seară, finala câştigând-o în faţa puternicului sportiv Daniel Sam, 1,98 m şi 130 kg. În același an a fost din nou prezent în finala de 16 K-1, de data aceasta la Tokyo, iar la sfârşitul anului 2012, a obținut o victorie în faţa starului K-1, Mighty Mo.

Cele mai importante victorii fiind în 2009, cu superstarul din K-1, croato-germanul Stefan Leko, pe care l-a învins prin K.O. pe când avea doar 20 de ani, a fost cea mai mare surpriza din K-1. În 2010 a repurtat o victorie în faţa vedetei K-1 şi campionului SUA, Charter Williams.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: