Social

Reacție controversată a unui pastor lugojean după moartea tinerilor din clubul bucureștean: O lecție pe care le-a dat-o Dumnezeu!

Reacție controversată a unui pastor lugojean după moartea tinerilor din clubul bucureștean: O lecție pe care le-a dat-o Dumnezeu!

Autoliv

La câteva ore după tragedia de la București un pastor lugojean a ținut să-și posteze punctul de vedere pe Facebook. Ionel Tuțac, pastorul bisericii baptiste din Lugoj susține că tinerii respectivi au fost pedepsiți de Dumnezeu pentru că altfel ar fi terminat seara în beții și orgii.

“Nu pot însă să trec peste faptul că există o strânsă legătură între Halloween și lumea demonilor. Cred că tragedie de la București nu este o coincidență nefericită, ci o lecție pe care Dumnezeu ne-a dat-o nouă românilor și în special generației tinere.

Afișul publicitar care promova lansarea noului album al trupei „Goodbye to Gravity” era hidos și promova forțele demonice. Se pare că și piesa pe care o cânta grupul respectiv, în momentul incendiului, „The Day We Die”, era o anticipare a ceea ce urma să se întâmple. Probabil că dacă nu se întampla tragedia, sărbătoarea se termina în beții și orgii.

Imaginile de coșmar transmise de posturile de televiziune, declarațiile supraviețuitorilor, dar mai ales suferințele pe care le trăiesc în urma acestei drame supraviețuitorii și familiile decedaților, ar trebui să ne dea de gândit tuturor”, este o parte din postarea care a fost aprins comentată de membrii rețelei de socializare, mulți dintre aceștia acuzându-l pe pastorul lugojean că a depășit limitele cinismului.

Vezi comentarii (8)

8 Comments

 1. Diana

  1 noiembrie 2015 at 12:25

  Ar insemna ca si multi altii care fac astfel de pacate enumerate mai sus si chiar mai grave sa fie pedepsiti imediat, sau inainte de a le face. Din cate am observat pana acum, pedepsele divine nu vin imediat.Sa faci asa afirmatii…nu stiu cine ar crede ca au meritat sa arda pentru ca ar fi facut ceva rau. De ce nu au ars inca cei din cluburile de striptease de exemplu? A vazut cineva un om pedepsit imediat ce a facut ceva rau? Sau inainte? Eu nu. Nu zic ca nu cred in D-zeu si pedeapsa divina, dar ea nu vine asa. Spun doar ce am vazut pana acum. Mai exista si accidente in lume, rea vointa, ignoranta(de ce nu s-au luat masuri de protectie inainte sa se deschida clubul).

 2. pusa

  2 noiembrie 2015 at 10:48

  Ce aiurea!!! zice si el sa se afle in treaba!

 3. Marius

  2 noiembrie 2015 at 11:13

  Pastorul Tutac alaturi de cei aflati in suferinta ?
  Un oportunist ,mereu avid de putere, aflat intr-un moment de
  ratacire…Va rog sa il ierta-ti…

 4. ing Paraczki Mihai

  3 noiembrie 2015 at 20:44

  In aceste momente ar fi bine sa taceti Dl Tutac !Cred ca tineretul pentru care va rugati si Dvs, in viitorul apropiat va schimba aceasta clasa politica corupta.

 5. Amper

  3 noiembrie 2015 at 21:55

  Dl Tutac sa aibe grija de ce se intampla pe la el prin curte si pe urma sa dea sfaturi la altii…

 6. comitetul

  4 noiembrie 2015 at 14:57

  Frate nelu nu mai arunca primul cu pietre..multi „crestini” nu merg in cluburi dar se imbuiba si traiesc in lux si se inchina la zeul ban

 7. beni

  4 noiembrie 2015 at 17:40

  Frate Tutac ,spune pe bani cinstiti ai ridicat asa palat de casa ? Oare legaturile care le-ai legat in afaceri si politica sunt morale?De ce te zburzi pe banii fraierilor ?

Lasă un răspuns

Social

Mai multe în Social

O făgeţeancă este noul director executiv al DSP Timiş

Cetateanul24 mai 2017

Se strâng bani în bisericile din Timiş pentru premierea elevilor olimpici

Cetateanul23 mai 2017

Cum a ajuns Banatul “fruncea” în numărul de decese provocate de rujeolă

Daniel Dancea23 mai 2017

Un profesor din Banat predă istoria regiunii pe internet. A reuşit să adune într-un blog trecutul întregii zone

Cetateanul22 mai 2017

Un cetăţean care merita titlul de “Cetăţean de Onoare” a primit doar ”Cheia Oraşului”, pentru că politicienii lugojeni au orgolii

Cetateanul19 mai 2017

Pâinea de casă, celebră în două judeţe. E făcută doar din făină, apă şi drojdie, „fără alte prafuri”

Cetateanul19 mai 2017

Mii de vietăţi vor fi ucise şi în acest an din plăcere. Vezi ce animale vor fi vânate în Timiş

Cetateanul18 mai 2017

“Agentul mi-a zis: hai, marş de aici”. Supărat că a fost jignit, un şofer a pornit în urmărirea Poliţiei, pe autostradă: „Au fugit ca şobolanii”

Daniel Dancea17 mai 2017

Operaţiune în forţă a Poliţiei. În trei zile, 600 poliţişti au descoperit 55 de infracţiuni şi au aplicat amenzi de 350.000 de lei

Cetateanul15 mai 2017

Toate informaţiile necesare pentru absolvenţii de liceu din Timiş, care vor indemnizaţie de şomaj sau îşi caută un loc de muncă

Cetateanul15 mai 2017

Un istoric lugojean, angajat al Muzeului, cere demisia arhitectului-şef al Lugojului

Cetateanul11 mai 2017

Trei tineri, prinşi de poliţiştii lugojeni după ce au spart un garaj. Ce au putut să fure!

Cetateanul11 mai 2017
%d blogeri au apreciat: