Rebel Wilson dezvăluie că a fost rănită în timpul unei plimbări cu bicicleta din cauza unui câine care fugea pe stradă

0

Rebel Wilson a fost rănită luni în timpul unei plimbări cu bicicleta prin Londra.

Actrița, în vârstă de 41 de ani, a împărtășit o poză pe Instagram Stories  cu ambele picioare întinse, cu pachete de gheață deasupra piciorului stâng.

„Urăsc oamenii care nu-și țin câinii în lesă și îi lasă să alerge pe drum !!” Wilson a scris în dreptul fotografiei.

Vedeta din Pitch Perfect a împărtășit apoi un videoclip din plimbarea cu bicicleta pe străzile londoneze, scriind în videoclip: „Dar, cu 20 de minute mai devreme înainte de accident, mergeam cu bicicleta excelent !!”

În videoclip, Wilson poartă o mască de față, o cască de culoare verde deschis și o jachetă pentru a se putea încălzi pe vremea rece.

În noiembrie, Wilson a fost victima unui alt incident în timp ce făcea „fotografii fierbinți” pe plaja din Mexic.

Actrița a împărtășit o serie de videoclipuri pe povestea ei de pe Instagram în care a dezvăluit ceea ce trebuia să fie o plimbare pașnică cu sora ei Annachi Wilson și prietena ei, coafeza Nicole Leal, transformată într-un „mic incident mare”.

„Suntem aici în Mexic, făceam fotografii fierbinți pe acea plajă de acolo”, a spus ea la acea vreme.

„Din păcate, în timp ce făceam asta, geanta lui Nicole a căzut în ocean. Avea pașaportul acolo, pe care acum încearcă să îl usuce. Și mi-am zis:

„ Îl voi lua! ” pentru că azi trebuie să zburăm și apoi m-am lovit destul de tare „.

Ținând un pachet de gheață pe piept, Wilson a spus:

„Practic, sânul meu stâng a fost cel mai lovit și va fi foarte umflat și învinețit, iar toată această zgârietură pe stomacul meu este de când am intrat în stâncă”.

În timp ce i-a arătat lui Leal cum să-și usuce pașaportul cu un uscător de păr, Wilson a adăugat în glumă: „Atenție: dacă faceți fotografii fierbinți, doar fiți atenți, pentru că valurile te pot ajuta.

Rebel Wilson este mândră de pierderea în greutate din ultimul an. Vorbind la panoul Asociației Criticilor de Televiziune pentru Pooch Perfect, actrița a recunoscut că și-a arătat pierderea în greutate „pe Instagram fără rușine”.

„Mă simt minunat și am pierdut 60 de kilograme anul trecut”, a spus Wilson, în vârstă de 41 de ani.

Vedeta din Pitch Perfect a fost deschisă în ceea ce privește procesul ei de slăbire din ultimul an – pe care l-a numit „Anul sănătății” – și a spus la începutul acestei luni că este pentru prima dată când nu „s-a mai îngrășat”

„Cred că pentru că l-am abordat din toate părțile … cel mai important lucru la care nu am lucrat niciodată a fost latura emoțională, cred eu că a fost, mâncatul pe fond emoțional clasic … așa că am lucrat cu adevărat pe acea parte,” a dezvăluit ea.

Sursa: News24.ro.

Citește și