Rebel Wilson s-a transformat într-un personaj Disney diabolic în campania ei de protecție a animalelor – și a uimit publicul

0

Rebel Wilson i-a uimit pe fani cu remarcabila sa schimbare a sănătății și acum are un nou look care te va lăsa fără cuvinte. Actrița australiană, în vârstă de 40 de ani, a apelat la talentul său comic pentru o transformare cu adevărat sălbatică – iar fanii au adorat-o la nebunie. Rebel s-a dus pe Instagram pentru a împărtăși o fotografie din emisiunea ei Pooch Perfect și i-ar da lui Cruella de Vil o lecție pe cinste.

Cruella Rebel – așa cum ar trebui să fie numită acum – s-a pozat într-o rochie neagră, care a arătat cât de mult a slăbit vedeta, dar nu asta a uimit comunitatea. Steaua din Pitch Perfect a purtat o perucă imensă alb-negru și s-a pozat alături de un gigantic cățel ciobănesc englezesc, care avea aceeași coafură. A scris: „Nu fi CRUEL” și apoi a enumerat echipa ei glam, care a creat look-ul pentru ea.

Foto: hellomagazine.com

„Este atât de tare”, a scris un fan, în timp ce altul a spus: „OMG. Câinele ăla este uimitor. Și tu arăți fabulos.”

Rebel tocmai a încheiat filmările spectacolului de îngrijire a câinilor, pe care l-a adus în America. Va găzdui versiunea americană din cauza difuzării pe ABC. Rebel a dezvăluit recent că s-a despărțit de iubitul ei, Jacob Busch, dar s-a ținut ocupată cu lunga ei listă de proiecte de lucru – și unele distracții din Super Bowl și cu prietenii ei.

În ciuda programului său de lucru aglomerat, a promis că va rămâne concentrată pe pierderea în greutate de 60 de kilograme, lucru de care este incredibil de mândră. Ea s-a angajat asumată într-un „an al sănătății” în 2020 și și-a făcut din minte și corp o prioritate. Prin muncă grea și hotărâre, se simte mai bine ca niciodată.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și