Sport

Remiză în deplasare pentru fotbaliştii lugojeni. CSM Lugoj- CS Nova Mama Mia Becicherecul Mic 1-1

Remiză în deplasare pentru fotbaliştii lugojeni. CSM Lugoj- CS Nova Mama Mia Becicherecul Mic 1-1

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj continuă seria jocurilor bune în Campionatul Ligii a III-a. Trupa lui Cosmin Petruescu a înregistrat în etapa a noua o remiză în deplasare la CS Nova Mama Mia Becicherecul Mic, scor 1-1, care o plasează pe poziţia a cincia a ierarhiei, cu 16 puncte acumulate, la egalitate cu ocupanta locului patru , Ripensia. Primele trei locuri sunt ocupate în ordine de Naţional Sebiş, Industria Galda şi CSM Şcolar Reşiţa.  De asemenea, CSM Lugoj rămâne singura echipă din serie neînvinsă în deplasare şi după această rundă.

CS Nova Mama Mia Becicherecul Mic a deschis scorul în minutul 35, prin Dumiter, care a reluat cu capul din interiorul careului, în urma unei faze fixe, un corner şi a dus gazdele în avantaj la pauză. CSM Lugoj a egalat în minutul 68, prin Bozian, care a introdus mingea în plasă, în urma unei lovituri libere de la 18 metri. Finalul de meci a fost oarecum dramatic pentru echipa lugojeană, care a avut şansa unei reveniri spectaculoase şi putea să plece cu toate cele trei puncte puse în joc, însă Bozian a ratat în minutul 78 o lovitură de la 11 metri.

Calitatea jocului a fost influenţată şi de starea proastă a gazonului, iar CSM Lugoj fiind echipa care a atacat mai mult, a fost cea mai dezavantajată.

CSM Lugoj a întâlnit în această rundă o echipă care a început destul de prost campionatul, dar care se află în revenire de formă, reuşind să elimine UTA din Cupa României.  A pierdut la limită 1-0 cu Astra, a învins liderul campionatului Naţional Sebiş şi vicecampioana de anul trecut a seriei, Performanţa Ighiu.

“A fost o partidă foarte bună făcută de noi în deplasare, împotriva unei echipe care avea un moral excelent după ultimele rezultate din campionat, când a reuşit să învingă în deplasare etapa trecută vicecampiona de anul trecut a Ligii a III-a, Seria a IV-a, Performanţa Ighiu, iar în urmă cu două etape au învins pe teren propriu pe Naţional Sebiş, liderul actual al campionatului. Cu toate acestea, am făcut un joc foarte bun, însă am fost puţin neatenţi într-o fază fixă în prima repriză, când am primit gol. Dar am intrat într-o repriza a doua pe care am controlat-o cu autoritate. Pe lângă golul marcat, am avut şi un penalty ratat şi încă două, trei situaţii bune de a marca, dar fotbalul se joacă pe goluri şi fără a fi acuzat de subiectivism, pot spune că am pierdut două puncte astăzi. Aş vrea să-i felicit pe băieţi pentru felul în care s-au motivat şi pregătit pentru acest meci, deşi nu a fost deloc uşor”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei de fotbal CSM Lugoj.

În alcătuirea lotului pentru acest meci, Cosmin Petruescu a ţinut cont şi de faptul că echipa a doua a Lugojului a avut de disputat cu o zi înainte un joc în Liga a IV-a Timiş, cu Dudeştii Vechi, iar o serie de jucătorii de la prima echipă au fost direcţionaţi spre CSM Lugoj II, pentru a putea alinia şi acolo o echipă competitivă.

“Asta în condiţiile în care avem un lot relativ restrâns numeric, pentru a putea aborda ambele campionate. Dar am făcut un compromis pentru această etapă”, a completat Cosmin Petruescu.

Tehnicianul lugojean a aflat de curând că nu se va putea baza nici pe Mărmăneanu până în primăvară, acesta având ruptură de ligamente şi urmând să suporte o intervenţie chirurgicală.

Rezultatele complete ale rundei au fost: Cetate Deva- UTA BD II 1-0, Lunca Teuz Cermei-CSM Şcolar Reşiţa 0-2, Unirea Alba Iulia- Ripensia 0-1, Industria Galda- Performanţa Ighiu 0-0, ACS Poli II- Naţional Sebiş 0-1, Millenium Giarmata- Pandurii II 2-1.

Etapa viitoare CSM Lugoj va juca pe teren propriu în compania formaţiei Industria Galda, ocupanta poziţiei secunde în clasament. Meciul va avea loc vineri, 4 noiembrie, cu începere de la ora 14.

“O echipă despre care avem foarte puţine informaţii până la ora actuală, dar începând de mâine vom aduna informaţii şi vom pregăti meciul aşa cum trebuie, pentru a nu fi surprinşi. Ne dorim să facem un joc bun şi să obţinem cele trei puncte puse în joc.  Din punct de vedere fizic stăm foarte bine şi sunt sigur că ne putem remonta pentru a reuşi să câştigăm meciul de vineri”, a afirmat Cosmin Petruescu.

CSM Lugoj: Păduraru, Precupanu, Miculescu, Drăghici, Horcea, Livan, Lazea, Bozian, Ciubotariu, Olariu, Rus. Au mai intrat: Silaghi, Roşie şi Drăgoescu.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Foto! Şcoala Gimnazială Ştiuca va reprezenta zona Lugoj la faza judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar, la fotbal

Alina Damian9 decembrie 2016

Boxerii lugojeni vor participa la “Cupa Revoluţiei”, o gală cu participare internaţională

Alina Damian8 decembrie 2016

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, premiaţi în cadrul unei gale la Arad pentru rezultatele obţinute în acest an

Alina Damian7 decembrie 2016

Gimnastica lugojeană a obţinut douăzeci şi trei de medalii în Serbia

Alina Damian6 decembrie 2016

Locul şase la finalul turului pentru voleibalistele de la CSM Lugoj după o victorie în Moldova

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Peste cincizeci de biciclişti au participat la ultima tură “Lugojul Pedalează” din acest an

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Voleibalistele junioare de la CSŞ Lugoj au început cu dreptul returul Campionatului Naţional

Alina Damian4 decembrie 2016

Victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II, care o plasează pe podium la finalul turului în Liga a IV-a Timiş

Alina Damian3 decembrie 2016

“Lugojul Pedalează” pentru ultima dată în acest an

Alina Damian3 decembrie 2016

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian1 decembrie 2016

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Alina Damian29 noiembrie 2016

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Alina Damian28 noiembrie 2016