Autoliv Lugoj

Administrație

Reparaţii în bătaie de joc la o cale ferată din Lugoj

Reparaţii în bătaie de joc la o cale ferată din Lugoj

Cetateanul Lugoj

Trecerile la nivel cu calea ferată din Lugoj se află într-un proces de reabilitare, cel puţin la o parte dintre acestea lucrările fiind în executare sau chiar finalizate. Deşi intervenţia a fost anunţată şi iniţial s-a desfăşurat în forţă mai ales pe strada Timişorii, unde se află o trecere intens circulată, muncitorii au dispărut la mijlocul reparaţiei, iar reabilitarea în sine lasă de dorit, dacă este să ne luăm după reacţiile şoferilor care traversează noua trecere.

Problemele pentru şoferi încep chiar dinainte de a ajunge pe trecerea în sine, pe ambele părţi ale acesteia muncitorii lăsând un şanţ de pământ care zdruncină maşinile mai rău decât înainte de montarea dalelor noi. Şi mai rău este că cele două şanţuri nu pot fi astupate cu asfalt, pentru că în proiect nu a fost prevăzută această intervenţie. Astfel, reprezentanţii CFR aşteaptă acum ajutor de la primărie pentru a-şi putea finaliza lucrarea.

„Partea a doua se va face miercuri şi joi, la prima parte noi trebuie încă o dată să ridicăm dalele, să le punem la poziţie. A fost scos bitumul ca să putem scoate dalele, diferenţa asta, am luat legătura cu primăria să ne ajute să o asfaltăm. Nu e inclusă în proiect, este act trimis la primărie”, a declarat pentru Cetăţeanul Nicolae Drăgoi, şef linii CFR Lugoj.

Cererea reprezentanţilor CFR Lugoj adresată către Primărie nu a ajuns la destinaţie, astfel că nu există o dată la care va avea loc intervenţia şi nu se ştie dacă aceasta va avea loc măcar. La solicitare, Primăria a infirmat declaraţia şefului de la linii, care a explicat că a făcut deja demersurile pentru a primi sprijinul administraţiei locale.

„De la Direcţia Tehnică ni s-a comunicat că nu a fost depusă o asemenea cerere”, a declarat Angelica Rus, purtător de cuvânt la Primăria Lugoj.

Pe lângă reparaţia făcută în grabă şi fără finalizare pe prima bucată, aceasta a fost realizată doar pe jumătate, muncitorii abandonând restul de dale şi pietriş pe marginea drumului. Astfel, pe sensul de mers dinspre Coşteiu spre oraş, trecerea la nivel cu calea ferată este la fel ca înainte de intervenţie, fără a exista o dată clară la care lucrarea să aibă termen de dare în utilizare.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Administrație

Garda de Mediu: Activitatea de la staţia de epurare din Lugoj nu este autorizată. Ce amendă a primit Primăria

Daniel Groza24 februarie 2017

Consilierii locali se întâlnesc în şedinţa lunii februarie. Vezi ce despre ce discută

Daniel Groza24 februarie 2017

Francisc Boldea despre scandalul investiţiei de 5 milioane de euro: “Am reţinut toţi banii pentru a remedia deficienţele”

Daniel Groza22 februarie 2017

Consilier local : “Apa de ploaie curge din buzunarele lugojenilor şi umple buzunarele băieţilor deştepţi din Meridian 22”

Daniel Groza18 februarie 2017

Raport devastator despre cum şi-a bătut joc administraţia Boldea de o investiţie 5 milioane de euro

Daniel Groza17 februarie 2017

O investiţie de 5 milioane de euro este cel mai mare eşec al administraţiei Boldea şi afectează zeci de mii de locuitori

Daniel Groza15 februarie 2017

Doar consilierii independenţi muncesc la Lugoj? Restul aleşilor locali nu sunt în stare nici să-şi facă raportul de activitate

Daniel Groza14 februarie 2017

Lugojul nu va avea buget până în luna martie. Primarul dă vina pe Guvern şi Consiliul Judeţean Timiş

Daniel Groza10 februarie 2017

Consilierii independenţi îi cer primarului Francisc Boldea dezbatere publică pentru construcţia de apartamente

Daniel Groza10 februarie 2017

Primarul Lugojului susţine că a obţinut finanţare pentru un corp nou de clădire la spital şi forajul pentru apă termală de la ştrand

Daniel Groza9 februarie 2017

[FOTO] Focar de infecţie în zona gării din Lugoj! Gunoaie, primul lucru pe care turiştii îl văd când ajung în oraş cu trenul

Gabriel Iosa9 februarie 2017

[FOTO] Casă din Lugoj, inundată în urma unei intervenţii a celor de la Meridian

Gabriel Iosa8 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: