Administrație

Reparaţii în bătaie de joc la o cale ferată din Lugoj

Reparaţii în bătaie de joc la o cale ferată din Lugoj

Autoliv

Trecerile la nivel cu calea ferată din Lugoj se află într-un proces de reabilitare, cel puţin la o parte dintre acestea lucrările fiind în executare sau chiar finalizate. Deşi intervenţia a fost anunţată şi iniţial s-a desfăşurat în forţă mai ales pe strada Timişorii, unde se află o trecere intens circulată, muncitorii au dispărut la mijlocul reparaţiei, iar reabilitarea în sine lasă de dorit, dacă este să ne luăm după reacţiile şoferilor care traversează noua trecere.

Problemele pentru şoferi încep chiar dinainte de a ajunge pe trecerea în sine, pe ambele părţi ale acesteia muncitorii lăsând un şanţ de pământ care zdruncină maşinile mai rău decât înainte de montarea dalelor noi. Şi mai rău este că cele două şanţuri nu pot fi astupate cu asfalt, pentru că în proiect nu a fost prevăzută această intervenţie. Astfel, reprezentanţii CFR aşteaptă acum ajutor de la primărie pentru a-şi putea finaliza lucrarea.

„Partea a doua se va face miercuri şi joi, la prima parte noi trebuie încă o dată să ridicăm dalele, să le punem la poziţie. A fost scos bitumul ca să putem scoate dalele, diferenţa asta, am luat legătura cu primăria să ne ajute să o asfaltăm. Nu e inclusă în proiect, este act trimis la primărie”, a declarat pentru Cetăţeanul Nicolae Drăgoi, şef linii CFR Lugoj.

Cererea reprezentanţilor CFR Lugoj adresată către Primărie nu a ajuns la destinaţie, astfel că nu există o dată la care va avea loc intervenţia şi nu se ştie dacă aceasta va avea loc măcar. La solicitare, Primăria a infirmat declaraţia şefului de la linii, care a explicat că a făcut deja demersurile pentru a primi sprijinul administraţiei locale.

„De la Direcţia Tehnică ni s-a comunicat că nu a fost depusă o asemenea cerere”, a declarat Angelica Rus, purtător de cuvânt la Primăria Lugoj.

Pe lângă reparaţia făcută în grabă şi fără finalizare pe prima bucată, aceasta a fost realizată doar pe jumătate, muncitorii abandonând restul de dale şi pietriş pe marginea drumului. Astfel, pe sensul de mers dinspre Coşteiu spre oraş, trecerea la nivel cu calea ferată este la fel ca înainte de intervenţie, fără a exista o dată clară la care lucrarea să aibă termen de dare în utilizare.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Administrație

Consilierii locali lugojeni se întâlnesc într-o nouă şedinţă. Ce proiecte au pe ordinea de zi

Daniel Groza21 aprilie 2017

Primăria sau Meridian nu pot rezolva situaţia blocurilor cu beciurile inundate, spune primarul Lugojului

Daniel Groza21 aprilie 2017

De 15 ani, un bloc din Lugoj e inundat la fiecare ploaie. Nimeni nu ia nicio măsură!

Daniel Groza19 aprilie 2017

Primăria Lugoj va avea regulament nou pentru asistenţii care îngrijesc persoanele cu dizabilităţi la domiciliu

Cetateanul19 aprilie 2017

Cresc sau scad impozitele lugojenilor din 2018? Propunerea primarului va fi discutată în ședința Consiliului Local

Daniel Groza18 aprilie 2017

Vârstnicii din Lugoj vor primi tichete sociale după reguli noi

Daniel Groza13 aprilie 2017

Ce salarii vor avea primarul Lugojului şi cei ai comunelor din zonă, după noua lege a salarizării

Cetateanul12 aprilie 2017

WWF România: Eliminarea pasajelor pentru animale de pe autostrada Lugoj-Deva e o greşeală

Daniel Groza11 aprilie 2017
muzeu Lugoj

Petiţie pentru salvarea Lugojului. Să îl scoatem din adormire pe inginerul care a „supravegheat“ involuția arhitecturală a oraşului

Daniel Groza10 aprilie 2017

Lugojenii au fost împovăraţi cu încă o taxă. Un consilier local susţine că este ilegală

Daniel Groza7 aprilie 2017

Când şi cum se rezolvă problemele de la ştrand şi bazinul acoperit? Ce spune primarul?

Daniel Groza4 aprilie 2017

Secretarul municipiului Lugoj este membru în Consiliul de Administraţie al Salprest. “Poziţia este cel puţin imorală, dacă nu e ilegală!”

Daniel Groza4 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: