Rihanna pozează Topless în Purple Savage X Fenty în boxeri pentru Sexy Poolside Snap

0

O săptămână fericită de la Rihanna! Cântăreața, în vârstă de 32 de ani, a împărtășit o fotografie pe Instagram purtând o pereche de boxeri din satin violet de pe linia ei de lenjerie Savage X Fenty și asortându-și bijuteriile în timp ce poza în fața unei piscine.

Foto: news.yahoo.com

Când @popcaanmusic a spus„ nu nu vreau să nu port lenjerie în seara asta for my girl ”, a titrat fotografia, citând versuri din piesa„ Naked ”a DJ-ului jamaican din 2018.

Rihanna și-a etichetat marca în postare, „@savagexfenty”. Poziția a atras atenția mai multor vedete care s-au grăbit să împărtășească laude în comentarii. – „Boxerii vin la pachet cu trupul?” A comentat Issa Rae.

Comicul stand-up Carly Aquilino a scris „Are u KIDDDDIIIIIINNNNGGGG 😍”.

Fotograful celebrității, Miles Diggs a adăugat: „Jaw ….. pe podea”, în timp ce designerul de modă Hayden Williams a comentat: „Bad Gal în plin efect !!!”

Cântăreața melodiei „Diamonds” și-a promovat noua linie de produse de îngrijire a pielii Fenty Skin cu A $ AP Rocky – despre care PEOPLE a confirmat în noiembrie că se întâlnește cu Rihanna – care joacă în campania Fenty Skin alături de cântăreață.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și