Rupert Grint postează fotografia fiicei sale la debutul său pe Instagram

0

Actorul din Harry Potter, Rupert Grint, a debutat tardiv pe Instagram postând un Snap al fiicei sale. Numit „Grint on the Gram”, tânărul de 32 de ani a glumit că a „întârziat doar 10 ani” la descrierea pe platforma de socializare. Grint a spus că a fost „aici pentru a vă prezenta cu toții miercuri”, fetița de șase luni pe care partenera sa Georgia Groome a născut-o în mai.

Într-o zi de la publicarea primei sale fotografii, adunase două milioane de adepți. Co-starul lui Potter, Tom Felton, alias Draco Malfoy, a fost printre cei care l-au întâmpinat pe site, spunând că este „timpul” să-și deschidă un cont.

Grint, care a jucat rolul lui Ron Weasley în cele opt filme ale lui Harry Potter, este cea mai recentă celebritate de profil care a folosit serviciul de mesagerie foto Instagram.

Vedeta prietenilor, Jennifer Aniston, este un alt participant relativ târziu, după ce s-a înscris pe Instagram abia în octombrie anul trecut. Postarea ei de debut, o împușcătură de grup cu prietenii ei, a luat cinci ore și 16 minute pentru a-i aduna un milion de adepți. La începutul acestui an, Sir David Attenborough a atins această etapă și mai rapid, ajungând la șapte cifre în patru ore și 44 de minute.

Cu toate acestea, echipa de radiodifuzori veterani nu a postat din 31 octombrie, iar contul său este acum descris ca fiind „nu mai activ”.

Emma Watson, alias Hermione Granger, este un alt membru al distribuției Harry Potter care a folosit site-ul, deși ultima ei postare a fost în iunie.

Daniel Radcliffe, însă, rămâne un obstacol, după ce a recunoscut anul trecut că nu are „puterea mentală pentru internet”. Groome, vedeta comediei Angus, Thongs și Perfect Snogging din 2008, ar fi avut o relație cu Grint din 2011. Tânăra de 28 de ani are un cont pe Twitter pe care l-a folosit recent pentru a-și promova rolul în comedia de groază Double Date.

Citește și