Actualitate

Săptămână de foc în PNL Lugoj. Se decide soarta filialei

Săptămână de foc în PNL Lugoj. Se decide soarta filialei

Autoliv

Una dintre filialele cu cele mai mari probleme, PNL Lugoj stă pe un butoi cu pulbere, fiind așteptat ca în această săptămână să aibă loc o serie de schimbări în filială. Cu fuziunea dintre fostul PNL și fostul PD-L eșuată și un scor dezastruos la alegerile locale, PNL Lugoj nu s-a redresat nici după alegerile locale, filiala fiind aproape inexistentă în pragul alegerilor parlamentare.

Întrebat dacă PNL-ul mai are filială la Lugoj, președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a declarat că filiala din Lugoj este pe lista de priorități a partidului, urmând ca în această săptămână să se anunțe schimbări majore în partid. De altfel, surse din cadrul PNL au declarat pentru „Cetățeanul” că duminică a avut loc o întâlnire între Nicolae Robu și mai mulți primari, ocazie cu care s-a discutat problema filialei Lugoj.

Surse din partid au declarat că unii dintre liberali, în special cei proveniți din fostul PD-L ar vrea să scape de Ambruș. Liberalii din fostul PNL, l-ar păstra pe Ambruș pentru că la ședințele de partid este printre singurii care „mătură” cu foștii PD-L-iști, inclusiv cu fostul co-președinte al partidului, Dan Popa.

Contactat de Cetățeanul, Ambruș a spus că nu știe care sunt schimbările care vor avea loc în PNL Lugoj, dar a lăsat să se înțeleagă că nu este dispus să cedeze șefia filialei.

Vezi comentarii (8)

8 Comments

 1. nicky

  18 octombrie 2016 at 11:47

  Bildariu jr. este cel mai in masura sa preia fraiele acestui partid istoric. Ar avea avatajul ca fiind director la pensii este si cunoscut. Succes, Bogdan !

 2. Sorin Jivulescu

  18 octombrie 2016 at 13:08

  Intotdeauna i-am apreciat domnului Ambrus aptitudinile de lider.Un lucru esential, insa, e ignorat de catre sustinatorii dansului : politica se face pentru voturi si pentru aprecieri.Imaginea liderului trebuie sa fie una reprezentativa pentru toata echipa.Oricare pnl-ist din filiala ar eclipsa imaginea terfelita (poate chiar pe nedrept) a celui ce a avut un scor sub asteptari la alegerile locale ale acestui an.”Maturarea pe jos” cu cei ce nu au fost intotdeauna de acord cu presedintele Pnl Lugoj poate aduce satisfactie unora dornici de rafuieli interne, de eliminarea celor „incomozi”, astfel incat sa existe doar „capete plecate pe care securea nu le taie”.Un gand bun as avea pentru cei din Pnl Lugoj : priviti spre oameni, spre locuitorii orasului Lugoj, nu spre niste hartii fara valoare,cu liste si sondaje….Nu aceea e realitatea…….

  P.S. A avea ceva de obiectat nu inseamna tradare…Inseamna ca, punand suflet in ceea ce faci, apreciind munca in echipa, te lovesti, la un moment dat, de realitate…..Realitatea sunt oamenii de langa noi….

 3. Cornel

  18 octombrie 2016 at 13:10

  Ceea ce se intampla cu PML-ul ca partid de care este legata istoria moderna a Romaniei,este anormal,dar asa se intampla ,cand faci asocieri si intri in valaul porcilor,porcii te mananca.

 4. Cornel

  18 octombrie 2016 at 13:33

  Revin,cu suspiciuni privind capacitatea de conducator al d-lui Blidaru jr.din moment ce subordonatii, dansului de la Biroul din Lugoj al Casei Jud.de Pensii Timis,dau raspunsuri evazive,incomplete sau nedocumentate la intrebarile puse de pensionari.

 5. koko

  18 octombrie 2016 at 17:54

  CLAUDIU BUCIU, varianta castigatoare la orice fel de alegeri in urmatorii 4 ani! Cu Blidarii care joaca de cand ma stiu eu, la 2 capete no chance!

 6. ady

  19 octombrie 2016 at 0:02

  Ar trebui si doamna Alina sa-si dea demisia si poate, atunci, ar mai avea partidul asta o sansa.

 7. LUGOJEANUL ECHIDISTANT

  19 octombrie 2016 at 14:37

  Fara d-l AMBRUS in prima linie ,PNL poate fi luat in seama!Multa apa a trebuit sa treaca pe Timis pentru a va da seama ca„ subiectul„ este un ingimfat,arogant,fara priza la alegatori!Eu ma consider echidistant,dar abia acum intra si PNL-ul in joc!

 8. Pingback: Claudiu Buciu este noul președinte al PNL Lugoj | Cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017

Judecătoria Lugoj a autorizat 121 de interceptări telefonice, în ultimii cinci ani. În Timiş au fost aproape 3.000

Cetateanul17 mai 2017

Tinerii din Timiş, care vor să devină poliţişti, aşteptaţi la IPJ să-şi depună dosarele

Cetateanul17 mai 2017

Orăviţan clarifică situaţia retragerii sculpturii de la Lugoj: “Nu acolo era locul ei. Nu s-au ţinut de cuvânt”

Cetateanul17 mai 2017

Polițist din Belinț, trimis în judecată pentru 1.000 de lei. „Ingineria” de care este acuzat agentul

Daniel Dancea16 mai 2017

Un cetăţean german va primi “Cheia Oraşului” Lugoj

Cetateanul16 mai 2017

Funcţionari RAR Timiş, parteneri cu o reţea de hoţi de maşini

Cetateanul15 mai 2017
%d blogeri au apreciat: