Actualitate

Scandal în Rotary Lugoj. Boldea şi-a dat demisia şi le reproşează rotarienilor că nu l-au ajutat la alegeri

Scandal în Rotary Lugoj. Boldea şi-a dat demisia şi le reproşează rotarienilor că nu l-au ajutat la alegeri

Autoliv

De 10 ani membru cu acte în regulă, primarul Francisc Boldea a decis să părăsească, în urmă cu câteva zile, Clubul Rotary Lugoj, unul dintre puţinele cluburi de binefacere din oraşul de pe Timiş.

Edilul şef a trimis o scrisoare tuturor membrilor clubului, în care şi-a anunţat retragerea din formaţiune.

„Le-am făcut o scrisoare colegilor mei, în care am motivat, nu vreau să o exteriorizez, este opţiunea mea, pentru că spiritul care trebuie să domine în Rotary trebuie să fie unul de colegialitate şi prietenie. Consider că nu mai e aşa”, a declarat Boldea pentru Cetăţeanul.

Mai multe voci au precizat că supărarea edilului şef ar veni din cauză că mai mulţi rotarieni, printre care Ioan Ambruş şi Cătălin Musteţiu, au candidat împotriva lui la alegerile din 5 iunie. Din cauză că se aştepta la un sprijin total din partea clubului cu ocazia alegerilor, deşi nu aceasta este una dintre devizele Rotary, Boldea a decis să părăsească organizaţia.

„Are într-un fel legătură şi cu aceea (cu alegerile, n.r.) pentru că, fiind un grup de prieteni restrâns, mai presus de sine însăşi, pentru a face ceva nou şi bun pentru oraş. (… ) Am fost şi preşedinte şi sunt mândru de asta şi de toată activitatea, dar de când am candidat la funcţia de primar, de fiecare dată a mai fost câte unul. Ba a fost Ambruş, ba a fost Musteţiu, lucrul acesta… lucrurile au degenerat, cred eu, şi în discuţii între rotarieni, cât şi în ceea ce priveşte spiritul Rotary”, a precizat primarul.

Preşedintele Rotary Lugoj spune că regretă decizia primarului de a se retrage din club, dar că fiecare membru al acestuia este liber să decidă, de bună voie, când să plece din cadrul organizaţiei.

„Fiecare membru al clubului decide să intre sau să iasă din club atunci când doreşte. Eu nu pot să comentez ce zice domnul primar, el şi-a manifestat dorinţa să nu mai vină la club. Nu putem decât să luăm act de decizia sa, a fost un membru care a făcut destul de multe pentru clubul nostru, probabil că a decis, acum îl aşteaptă şi un mandat mai greu, poate nu are nici timpul necesar, restul nu pot comenta ceea ce zice dânsul”, a declarat Marius Capeţan, preşedintele Clubului Rotary Lugoj.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. daniel

    23 iunie 2016 at 17:44

    Primarul nu mai vrea in Rotary sa nu cotizeze.Mare zgarcit !

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: