Scarlett Moffatt dezvăluie că va face o schimbare majoră în aspectul ei fizic

0

Scarlett Moffatt a intrat miercuri pe Instagram pentru a-și ține la curent fanii cu săptămâna ei, dezvăluind că sâmbătă are o întâlnire cu medicul dentist și intenționează să își acopere golul dinților din față.

„Sâmbătă îmi iau noii mei răniți. Atenție la decalaj. Găurile va dispărea. Ceea ce este captivant”, a spus ea camerei cu zâmbetul pe buze. Vedeta TV a mai dezvăluit că va încerca să folosească mai puțin filtrele Instagram, spunând că se simte „vinovată că uneori folosește excesiv filtre”.

Scarlett a explicat:

„De asemenea, s-ar putea să nu observați niciun filtru pe fața mea, asta pentru că mi-am dat seama că sunt vinovată că uneori folosesc excesiv filtre și cred că este important să ne amintim că așa arată pielea. Nu este foarte netedă cu fluturii plutind (referire la filtru) în viața reală „.

Foștii adepți ai rețelelor sociale ale vedetei din I’m a Celebrity, de asemenea, au observat, fără îndoială, că părul ei avea o nuanță mai închisă de brunetă.

Tânăra de 30 de ani a explicat: „Fără mai multe rădăcini. Aveam de gând să încerc să mă duc spre nuanța brun, am luat materialele pentru asta, apoi m-am gândit să aștept până când saloanele sunt deschise din nou și să mă duc și să îl văd pe Brad, el o poate face pentru mine. Pentru că, dacă încerc să o fac … am doar sentimentul că ar fi mers prost. V-am luat sfaturile în considerare, v-am ascultat. ”

În ceea ce privește restul zilei, Scarlett și adorabilul ei câine de companie Bunny urmăreau constructorii cum lucrează la casa lui Scarlett.

„După cum puteți auzi, suntem pe un șantier. Bunny privește literalmente doar toate lucrările de construcție. Uite ce drăguță este!” le-a spus fanilor ei.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și