Actualitate

Școala Gimnazială Nr. 2 a primit titlul de „Școala Lugojul Pedalează”

Școala Gimnazială Nr. 2 a primit titlul de „Școala Lugojul Pedalează”

Autoliv

Campania Lugojul Pedalează şi-a derulat duminică de la ora 15 plimbarea lunii octombrie. Întâlnirea bicicliștilor a avut loc în fața Universității Drăgan de unde s-a plecat spre Școala Gimnazială Nr. 2. Aici au fost așteptați de aproximativ 100 de elevi și cadrele didactice ale acestora, care au pregătit un flash-mob. După ce au fost aplaudați de cei prezenți, reprezentanții Școlii Nr. 2 și cei ai Campaniei Lugojul Pedalează au dezvelit placa „Școala Lugojul Pedalează”.

„Astăzi este un eveniment special pentru elevii școlii noatre, întrucât reprezentanții Campaniei Lugojul Pedalează ne-au acordat titlul de „Școala Lugojul Pedalează” pentru numărul mare de participanți la acțiunile organizate de aceștia. Pentru a le mulțumi, elevii școlii au pregătit un flash-mob și sunt convinsă că și de acum înainte aceștia vor participa într-un număr la fel de mare sau poate mai mare la acțiunile pregătite de reprezentanții Campaniei Lugojul Pedalează”, a declarat prof. Aurelia Voichescu, directoarea Școlii Gimnaziale Nr. 2.

„Ne bucurăm că școlile sunt alături de Campania Lugojul Pedalează și sperăm ca și anul viitor să reușim ca unei alte școli să-i dăm o asemenea plachetă”, a adăugat Grațian Orășanu – organizator.

Campania Lugojul Pedalează împlinește în luna noiembrie trei ani de activitate. În tot acet timp organizatorii au implicat comunitatea locală în zeci de acțiuni. Campania a crescut de la an la an câștigând respectul autorităților locale și județene, dar și intrând în colaborări dintre cele mai fructuoase cu firmele mari din oraş, în mod special Schieffer, Autoliv și Hella care au sprijinit financiar și logistic acţiunile cicliste.

Prima tură Lugojul Pedalează a fost organizată pe 4 noiembrie 2012. Campania este organizată de Clubul de Turism Concordia, cu susținerea Cetățeanul și Go Media.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017

Judecătoria Lugoj a autorizat 121 de interceptări telefonice, în ultimii cinci ani. În Timiş au fost aproape 3.000

Cetateanul17 mai 2017
%d blogeri au apreciat: