Autoliv Lugoj

Administrație

Şedinţă de consiliu. Toate cele cinci proiecte au trecut cu majoritate de voturi

Şedinţă de consiliu. Toate cele cinci proiecte au trecut cu majoritate de voturi

Business Strategist

Consiliul Local Lugoj s-a întrunit astăzi în ședința ordinară având pe ordinea de zi cinci proiecte de hotărâre: ”Aprobarea contului de execuţie al bugetului local pe trimestrul I al anului 2015”, ”Modificarea Statului de funcţii al aparatului de specialitate al Primarului”, ”Scoaterea la licitaţie în vederea concesionării a 9 parcele de teren, situate Tapia, pentru construirea unor locuinţe familiale”, ”Transmiterea în folosinţă gratuită Liceului Tehnologic “Aurel Vlaicu”, a unui imobil situat în municipiul Lugoj, str. A. D. Xenopol nr. 5” și ”Vânzarea unui teren pe str. Oltului”.

”Cât privește proiectele dezbătute pe ordinea de zi, ele au cuprins aspecte de ordin administrativ, patrimonial și cultural- sportiv-educativ. Toate proiectele de hotărâre au fost supuse dezbaterii, au trecut cu votul majorității consilierilor prezenți, așa cum prevede Legea 215”, a declarat consilierul PSD Nicu Bădina, după ședință.

El a ţinut să precizeze şi că intenţia consilierilor liberali de a contesta hotărârea de consiliu privind majorarea tarifelor la Salprest si Meridian este sortită eşecului.

”Totodată, am arătat în cadrul ședinței poziția grupului de consilieri PSD vis-a-vis de declarațiile în presă a domnului consilier Ambruș, liderul grupului PNL și le-am atras atenția că plângerea lor nu o să aibă sorți de izbândă, întrucât Hotărârile Consiliului Local au fost luate conform legii, cu majoritatea consilierilor prezenți, întrucât nu sunt hotărâri care să privească participări la relații de înfrățire, la patrimoniu sau la alte hotărâri care fac trimitere la taxe și impozite locale”.

În ceea ce priveste disputa din ultima sedinţă de consiliu local în care consilierul PNL Mihai Agache acuza PSD de şantaj politic după ce suma de 10.000 de lei pentru Festivalul Saltimbancilor a fost tăiată, liberalul spune că reacţia sa a fost exagerată.

”Referitor la declarația pe care am făcut-o la sfârșitul ședinței extraordinare precedente, consider că am avut o reacție exagerată referitor la cele ce am declarat. Vă spun sincer că dacă ar fi fost vorba de un interes al meu personal, indiferent de ce natură, m-aș fi abţinut, dar cunoscând activitatea copiilor de la Rotaract, știind cât de multă muncă au depus și cât suflet pun în această activitate am avut o reacție, dar o consider exagerată tocmai din acest punct de vedere, pentru că mi-am pus problema dacă ar fi fost vorba despre mine dacă aș fi făcut la fel și nu aș fi făcut la fel. Dacă domnul Bădina a considerat că eu am jignit cu ceva, eu îmi cer public scuze domnului Bădina pentru la declarația pe care am făcut-o”.

În cadrul ședinței extraordinare din 29 mai suma de 10.000 de lei pentru cea de-a treia ediţie a Festivalului Saltimbancilor a fost tăiată, consilierul PNL susţinând că decizia a urmat refuzului liberalilor de a vota majorarea tarifelor la Salprest şi Meridian.

Șantaj politic! Festivalul Saltimbancilor a rămas fără bani după ce PNL nu a votat cum a vrut PSD la apă și gunoi

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Administrație

Câţi bani şi-a rezervat primarul din bugetul local pentru aparatul propriu. Vezi sumele şi pe ce se cheltuie

Daniel Groza23 martie 2017

Începe curăţenia de primăvară! Când puteţi scoate resturile vegetale

Daniel Groza23 martie 2017

Bugetul Lugojului, de peste 170 de milioane de lei, se cheltuie doar cum vrea primarul. Nicio propunere a consilierilor nu a fost acceptată

Daniel Groza21 martie 2017

Consilierii locali, chemaţi să aprobe bugetul Lugojului pentru 2017

Daniel Groza16 martie 2017

Piaţă modernă la Făget. Va fi inaugurată la sfârşitul acestei luni

Daniel Groza15 martie 2017

Boldea dă vina pe Martinescu pentru deficienţele de la staţia de epurare

Daniel Groza13 martie 2017

Galeria Pro Arte din Lugoj va fi reabilitată. Lucrările vor costa un milion de lei

Daniel Groza10 martie 2017

Lugojul a primit cea mai mare sumă din cote defalcate de la CJT Timiş. Cât primesc celelalte primării din zonă

Daniel Groza9 martie 2017

Curtea de Conturi, aşteptată la Lugoj. Plângere pentru verificarea cheltuirii celor 5 milioane de euro de la staţia de epurare

Daniel Groza6 martie 2017

A patra deschidere? „Săptămâna viitoare deschidem traficul pe cei 15 kilometri din autostrada Lugoj-Deva”

Gabriel Iosa3 martie 2017

În martie se votează bugetul. Care sunt lucrările pentru care credeţi că ar trebui să se cheltuiască 60.000.000 de lei?

Daniel Groza2 martie 2017

Ce ilegalităţi a descoperit Curtea de Conturi la Salprest, societate care aparţine Consiliului Local Lugoj

Daniel Groza1 martie 2017
%d blogeri au apreciat: