Administrație

Şedinţă de consiliu. Toate cele cinci proiecte au trecut cu majoritate de voturi

Şedinţă de consiliu. Toate cele cinci proiecte au trecut cu majoritate de voturi

Autoliv

Consiliul Local Lugoj s-a întrunit astăzi în ședința ordinară având pe ordinea de zi cinci proiecte de hotărâre: ”Aprobarea contului de execuţie al bugetului local pe trimestrul I al anului 2015”, ”Modificarea Statului de funcţii al aparatului de specialitate al Primarului”, ”Scoaterea la licitaţie în vederea concesionării a 9 parcele de teren, situate Tapia, pentru construirea unor locuinţe familiale”, ”Transmiterea în folosinţă gratuită Liceului Tehnologic “Aurel Vlaicu”, a unui imobil situat în municipiul Lugoj, str. A. D. Xenopol nr. 5” și ”Vânzarea unui teren pe str. Oltului”.

”Cât privește proiectele dezbătute pe ordinea de zi, ele au cuprins aspecte de ordin administrativ, patrimonial și cultural- sportiv-educativ. Toate proiectele de hotărâre au fost supuse dezbaterii, au trecut cu votul majorității consilierilor prezenți, așa cum prevede Legea 215”, a declarat consilierul PSD Nicu Bădina, după ședință.

El a ţinut să precizeze şi că intenţia consilierilor liberali de a contesta hotărârea de consiliu privind majorarea tarifelor la Salprest si Meridian este sortită eşecului.

”Totodată, am arătat în cadrul ședinței poziția grupului de consilieri PSD vis-a-vis de declarațiile în presă a domnului consilier Ambruș, liderul grupului PNL și le-am atras atenția că plângerea lor nu o să aibă sorți de izbândă, întrucât Hotărârile Consiliului Local au fost luate conform legii, cu majoritatea consilierilor prezenți, întrucât nu sunt hotărâri care să privească participări la relații de înfrățire, la patrimoniu sau la alte hotărâri care fac trimitere la taxe și impozite locale”.

În ceea ce priveste disputa din ultima sedinţă de consiliu local în care consilierul PNL Mihai Agache acuza PSD de şantaj politic după ce suma de 10.000 de lei pentru Festivalul Saltimbancilor a fost tăiată, liberalul spune că reacţia sa a fost exagerată.

”Referitor la declarația pe care am făcut-o la sfârșitul ședinței extraordinare precedente, consider că am avut o reacție exagerată referitor la cele ce am declarat. Vă spun sincer că dacă ar fi fost vorba de un interes al meu personal, indiferent de ce natură, m-aș fi abţinut, dar cunoscând activitatea copiilor de la Rotaract, știind cât de multă muncă au depus și cât suflet pun în această activitate am avut o reacție, dar o consider exagerată tocmai din acest punct de vedere, pentru că mi-am pus problema dacă ar fi fost vorba despre mine dacă aș fi făcut la fel și nu aș fi făcut la fel. Dacă domnul Bădina a considerat că eu am jignit cu ceva, eu îmi cer public scuze domnului Bădina pentru la declarația pe care am făcut-o”.

În cadrul ședinței extraordinare din 29 mai suma de 10.000 de lei pentru cea de-a treia ediţie a Festivalului Saltimbancilor a fost tăiată, consilierul PNL susţinând că decizia a urmat refuzului liberalilor de a vota majorarea tarifelor la Salprest şi Meridian.

Șantaj politic! Festivalul Saltimbancilor a rămas fără bani după ce PNL nu a votat cum a vrut PSD la apă și gunoi

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Administrație

SFIDARE. Consilierii social-democraţi au părăsit şedinţa la punctul la care trebuia să se discute despre banii cheltuiţi pentru chefurile PSD

Cetateanul25 mai 2017

E oficial! Începe construcţia celor două blocuri ANL, de la Lugoj

Cetateanul25 mai 2017

Peste 200 de funcţionari din Timişoara, Lugoj şi 13 comune timişene sunt în grevă japoneză

Cetateanul25 mai 2017

Rachetele antigrindină se vor lansa de la Lugoj. Două baterii vor fi instalate lângă fostul hipodrom

Cetateanul24 mai 2017

Funcţionarii din administraţia locală au trecut la fapte: joi – grevă japoneză, săptămâna viitoare – protest la Bucureşti

Cetateanul23 mai 2017

Funcţionarii din primăriile Timişoarei şi Lugojului ameninţă că vor bloca activitatea în administraţia locală

Cetateanul22 mai 2017

Consilierii lugojeni se întâlnesc pentru aprobarea unor proiecte şi a unei deplasări oficiale în străinătate

Cetateanul22 mai 2017

Omul care a aprobat plata contractelor pentru sindrofiile PSD a fost reangajat la Casa de Cultură, deşi s-a pensionat

Cetateanul12 mai 2017

“Va fi cel mai frumos cartier din Lugoj. O să se bată toţi pe un loc de casă”

Cetateanul12 mai 2017

FOTO – Bazarul din Lugoj va fi reabilitat. Administraţia locală are pregătită o sumă mare pentru lucrări

Cetateanul11 mai 2017

GALERIE FOTO – Expertiză de 140.000 de lei pentru a afla care sunt problemele Podului de Fier din Lugoj

Cetateanul10 mai 2017

Începe verificarea terenurilor din Lugoj. Impozitele vor fi mai mari cu 500% pentru cele neîngrijite

Cetateanul8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: