Actualitate

Şeful Oficiului de Cadastru Lugoj ne ameninţă cu judecata şi susţine că nu a furat pietre de pe domeniul public

Şeful Oficiului de Cadastru Lugoj ne ameninţă cu judecata şi susţine că nu a furat pietre de pe domeniul public

Autoliv

După ce Cetăţeanul a încercat în repetate rânduri să îl contacteze, însă fără succes, şeful Oficiului de Cadastru Lugoj, Costin Chirculescu a revenit cu mai multe telefoane, miercuri seara, către jurnaliştii publicaţiei noastre. În prima intervenţie, bărbatul a explicat că de fapt pietrele care se văd în imaginea trimisă de un cititor la adresa redacţiei sunt de fapt de pe o altă stradă din oraş, nu de pe strada pe care a fost surprinsă imaginea.

„Este vorba de pământul care se excavează cu tot ce este sub asfalt şi se excavează acolo, pe un teren privat. Se aruncă pe un teren privat, pe persoană fizică, e o fundaţie de casă, ce am eu cu primăria? (… ) Am vreo culpă? Am luat de la ITP de acolo (de pe un teren privat de pe strada Caransebeşului, n.r.) sunt şase pietre, am întrebat ce se întâmplă cu ăsta, este material ce se aruncă, e deşeu. (… )”, a precizat într-o intervenţie telefonică şeful oficiului lugojean de cadastru.

Întrebat de ce era cu portbagajul deschis şi muncitorii încărcau pietre din stradă în autoturism, aşa cum cititorul care a trimis fotografia susţine că a văzut că s-a întâmplat, Chirculescu a precizat că se afla acolo din întâmplare.

„Eu le-am văzut pe marginea drumului, trecând pe acolo, şi atunci am întrebat băieţii ce faceţi şi ei au zis nu, că le încărcăm în maşină şi le ducem. Bine mă băieţi, dacă voi le încărcaţi, ce să fac. Au zis că nu se bagă oamenii ăia, nu au vrut să îmi dea nimic, eu doar am întrebat doar care este situaţia. (De ce era portbagajul deschis?, într. red.) Nu trebuia să le arăt despre ce este vorba? Le-am explicat şi lor ce v-am explicat dumneavoastră, de acolo le am, mi s-a spus că sunt de aici, asta vreau, aveţi aşa ceva, sunt pe marginea drumului, ce faceţi cu ele? Au zis că nu ştiu, că e o altă firmă care cară”, a declarat Chirculescu.

Bărbatul a precizat, într-o a treia intervenţie telefonică, faptul că dacă nu se vor scrie un articol nou despre situaţia sa şi un „update” la ştirea iniţială, va fi nevoit să apeleze la un avocat. Acesta a trimis şi o serie de imagini de la locul din care susţine că a încărcat pietrele cubice, situat pe strada Caransebeşului. Reprezentanţii Primăriei Lugoj au declarat pentru Cetăţeanul că, după ce au aflat de situaţie, au trimis cazul spre rezolvare către Poliţia Locală.

[FOTO] Şeful de la Oficiul de Cadastru Lugoj, surprins cu portbagajul plin de piatră cubică pe o stradă din municipiu

Vezi comentarii (7)

7 Comments

 1. Pingback: [FOTO] Şeful de la Oficiul de Cadastru Lugoj, surprins cu portbagajul plin de piatră cubică pe o stradă din municipiu | Cetateanul.ro

 2. arsenie flosca

  18 mai 2016 at 22:05

  Ehei,cati nu a curtea pavata la case cu pavaj identic cu cel care s-a pavat in Cotul Mic aleile.Paletii erau dusi cu motostivuitorulziua in amiaza mare.Persoane cu functioare ,directoras cu pretentii zice-se.

 3. marika

  18 mai 2016 at 22:36

  Nici 100 de avocati nu il mai scapa…

 4. mihnea

  18 mai 2016 at 23:59

  Tupeu maxim! Mai și amenință cu avocații. ..ăstia după ce sunt prinși ca fura te mai și amenință! DEMISIA

 5. Lugojanu

  19 mai 2016 at 10:24

  A cui ii masina ca o rupe nu cumva e masina de la servici?

 6. Mario

  21 mai 2016 at 4:58

  Daca frate-su e condamnat si urmarit general pentru trafic de droguri, el de ce sa nu faca trafic de piatra cubica?….e mai vintage.

 7. Cek

  21 mai 2016 at 19:34

  Va încerca oare să influențeze polițiștii și procurorii din Lugoj?

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: