Actualitate

Şeful Poliţiei Lugoj, schimbat din funcție. „Totul e legat de mita agentului Preda”

Şeful Poliţiei Lugoj, schimbat din funcție. „Totul e legat de mita agentului Preda”

Autoliv

În umă cu câteva zile, IPJ Timiş a dispus schimbarea din funcţie a şefului Poliţiei Municipiului Lugoj, Claudiu Chebici. Acesta a fost numit ca șef al Poliției Orașului Făget, iar în locul său va veni la Lugoj omul căuria i-a luat locul la Făget, Dan Lupulescu.
Surse din cadrul Inspectoratului au declarat pentru publicaţia lugojeană Cetăţeanul, că schimbarea lui Chebici din funcţie este strâns legată de reţinerea agentului Nicolae Preda de către ofiţerii DGA. Din câte se pare, numele lui Chebici apare în interceptările telefonice dintre Preda și bișnițarul care i-ar fi oferit şpaga.
Preda a fost ridicat de ofiţerii DGA la sfârşitul săptămânii trecute, fiind acuzat de luare de mită. Poliţistul de proximitate lugojean a fost reclamat de un denunţător că a solicitat 1.000 de lei pentru a-i da o soluţie favorabilă într-un dosar în care-l cerceta pentru violare de domiciliu şi distrugere.
Agentul ar fi primit banii de la un investigator sub acoperire al DGA, fiind reţinut de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş pentru 24 de ore sub acuzaţia de luare de mită.
La nivel oficial, şefii IPJ nu recunosc că înlăturarea lui Chebici este o măsură punitivă sau cel puțin pentru protejarea imaginii instituţiei. „S-au făcut schimbări de cadre, nu există un motiv anume pentru modificare, nu este o măsură disciplinară”, au declarat oficialii IPJ.
Postul de şef al Poliţiei Lugoj va fi ocupt numai temporar de Lupulescu până la organizarea unui concurs, aceta urmând să primească împuternicirea zilele viitoare. Comisarul-şef Claudiu Chebici este anchetat de Parchetul Lugoj într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu, lovire şi lipsire de libertate.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Pingback: Polițistul lugojean care a vrut să închidă un dosar pentru 1.000 de lei a fost trimis în judecată – Cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: