Actualitate

Semn de circulaţie nou la Lugoj! Au curs amenzile cu nemiluita pentru şoferii care l-au încălcat

Semn de circulaţie nou la Lugoj! Au curs amenzile cu nemiluita pentru şoferii care l-au încălcat

Cetateanul Lugoj

Şoferii care şi-au lăsat maşinile pe strada Bucegi vineri dimineaţa, între semaforul cu strada Titulescu şi Şcoala de Arte s-au trezit cu cea mai neplăcută surpriză pe care un conducător auto o poate primi. Aceştia au fost amendaţi pentru că au parcat în preajma unui nou semn de staţionare interzisă, amplasat în zonă în urmă cu câteva zile de către administraţia locală, la cererea poliţiştilor.

„Semnul de circulaţie a fost cerut de poliţie, atât de cea locală, cât şi de cea naţională şi bineînţeles că a fost aprobat în comisia de cicrulaţie. A fost necesar pentru că dacă veneai de la semafoare şi făceai dreapta, acolo fiind linie continuă, toţi îşi puneau maşinile pe trotuar şi pe stradă şi cei care mergeau regulamentar erau nevoiţi să treacă peste linia continuă”, a precizat Francisc Boldea, primar.

Acţiunea poliţiştilor locali este în toi şi la această oră. Şeful „localilor”, Florin Dumitru, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Acum patru luni, administraţia locală monta semne pentru sens unic pe străzile Cernei şi Grozăvescu, fără să facă public acest lucru înainte. Şi la acea dată, şoferii care nu au ştiut de montarea semnelor au fost amendaţi de către poliţiştii locali.

foto: arhiva Cetăţeanul

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. calin

  28 octombrie 2016 at 20:39

  de ce nu au fost asa promti si la ultimul festival cand nu aveai loc sa arunci un ac pe centru de masinile parcate neregulamentar?

 2. Asd

  29 octombrie 2016 at 20:41

  Pentru ca nu sunt in stare si de altceva decat de amenzi, si cineva le cere asta, doar asa se produc bani: ”Hai sa-i ardem pe fraeri”. Si se mira de ce au asa imagine negativa.

 3. ioan haidu

  29 octombrie 2016 at 21:03

  Lugojul e un oraș confiscat de autorități.Acolo s-a parcat de când lumea,la fel ca în fața librariei „Cartea și caietul”. Șoseaua în zonă e f. largă dar este prost trasată de autorități incompetente . E f.usor să plantezi indicatoare anapoda,impotriva interesului imediat al cetățeanului și apoi să vii cu amenzi nerușinate! Nu s-a construit nici-un loc de parcare în zona centrală,dar se distrug cele existente!?

 4. io lugoj

  3 noiembrie 2016 at 19:26

  Am sesizat de ceva vreme primarului actual care promite si cam atat,sasesizeze organelor cu chipiu ca la intrarea de pe principala la semaforul de la Penny s-o poti lua inspre parcarea Penny fara sa mai stai la semafor,acolo nederanjand pe nimeni iar cand vii dinspre Stadion pe Caransebesului,sa nu mai fie nevoie sa stai la semafor daca intentionezi s-o iei pe Rebreanu!! Si,la Universitate,semafoarele merg toata noaptea pe culorile stiute in loc sa mearga doar pe portocaliu!! Stai ca boul la 3-4 dimineata sa se faca verde!! Nici macar n-ai nevoie de mult creier pentru a lua o hotarare in acest sens!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

PSD pregăteşte o nouă mizerie. Un pliant cu informaţii false şi defăimătoare pe care să-l distribuie în cutiile poştale (P)

Cetateanul9 decembrie 2016

Lugojenii pot sta la curent cu cele mai în vogă evenimente din judeţ cu ajutorul unei noi aplicaţii

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii, chemaţi să descopere măreţia muntelui în cadrul unui eveniment dedicat filmului “Sălbăticia din Carpaţi”

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii nu pot vota decât la secţiile la care sunt arondaţi! Vezi unde e secţia ta de votare

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

[VIDEO&FOTO] Atmosferă incendiară la balul bobocilor de la „Drăgan”! Ruby a încheiat spectacolul cu un concert de senzaţie

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Doctoriţa din Lugoj pusă pe Facebook de lugojeni că parchează aiurea a trimis drept la replică: „Cum e cu cei 7 ani de acasă?”

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

PNL dezminte zvonurile că Buciu nu se află pe poziția a doua la Senat. Dovada este un specimen al buletinului de vot

Daniel Groza8 decembrie 2016

[FOTO] Maeştrii bucătari ai Lugojului, juraţii concursului gastronomic al elevilor de la Branişte

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Fostul șef al Poliției Lugoj, Claudiu Chebici, acuzat că a protejat tăieri ilegale de pădure: „Sunt foarte relaxat”

Daniel Dancea8 decembrie 2016

Bărbat de lângă Lugoj, trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și ultraj. L-a atacat pe un pădurar

Daniel Dancea7 decembrie 2016

Bişniţari luaţi pe sus de poliţişti! Ţigări, alcool, petarde şi valută, pe lista de „descoperiri” ale autorităţilor

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

[VIDEO] Şoferi furioşi din cauza unui bizon la Lugoj! A blocat circulaţia şi s-a jucat pe telefon, în timp ce pasagera plătea o factură

Cetateanul7 decembrie 2016