Actualitate

Semn de circulaţie nou la Lugoj! Au curs amenzile cu nemiluita pentru şoferii care l-au încălcat

Semn de circulaţie nou la Lugoj! Au curs amenzile cu nemiluita pentru şoferii care l-au încălcat

Cetateanul Lugoj

Şoferii care şi-au lăsat maşinile pe strada Bucegi vineri dimineaţa, între semaforul cu strada Titulescu şi Şcoala de Arte s-au trezit cu cea mai neplăcută surpriză pe care un conducător auto o poate primi. Aceştia au fost amendaţi pentru că au parcat în preajma unui nou semn de staţionare interzisă, amplasat în zonă în urmă cu câteva zile de către administraţia locală, la cererea poliţiştilor.

„Semnul de circulaţie a fost cerut de poliţie, atât de cea locală, cât şi de cea naţională şi bineînţeles că a fost aprobat în comisia de cicrulaţie. A fost necesar pentru că dacă veneai de la semafoare şi făceai dreapta, acolo fiind linie continuă, toţi îşi puneau maşinile pe trotuar şi pe stradă şi cei care mergeau regulamentar erau nevoiţi să treacă peste linia continuă”, a precizat Francisc Boldea, primar.

Acţiunea poliţiştilor locali este în toi şi la această oră. Şeful „localilor”, Florin Dumitru, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Acum patru luni, administraţia locală monta semne pentru sens unic pe străzile Cernei şi Grozăvescu, fără să facă public acest lucru înainte. Şi la acea dată, şoferii care nu au ştiut de montarea semnelor au fost amendaţi de către poliţiştii locali.

foto: arhiva Cetăţeanul

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. calin

  28 octombrie 2016 at 20:39

  de ce nu au fost asa promti si la ultimul festival cand nu aveai loc sa arunci un ac pe centru de masinile parcate neregulamentar?

 2. Asd

  29 octombrie 2016 at 20:41

  Pentru ca nu sunt in stare si de altceva decat de amenzi, si cineva le cere asta, doar asa se produc bani: ”Hai sa-i ardem pe fraeri”. Si se mira de ce au asa imagine negativa.

 3. ioan haidu

  29 octombrie 2016 at 21:03

  Lugojul e un oraș confiscat de autorități.Acolo s-a parcat de când lumea,la fel ca în fața librariei „Cartea și caietul”. Șoseaua în zonă e f. largă dar este prost trasată de autorități incompetente . E f.usor să plantezi indicatoare anapoda,impotriva interesului imediat al cetățeanului și apoi să vii cu amenzi nerușinate! Nu s-a construit nici-un loc de parcare în zona centrală,dar se distrug cele existente!?

 4. io lugoj

  3 noiembrie 2016 at 19:26

  Am sesizat de ceva vreme primarului actual care promite si cam atat,sasesizeze organelor cu chipiu ca la intrarea de pe principala la semaforul de la Penny s-o poti lua inspre parcarea Penny fara sa mai stai la semafor,acolo nederanjand pe nimeni iar cand vii dinspre Stadion pe Caransebesului,sa nu mai fie nevoie sa stai la semafor daca intentionezi s-o iei pe Rebreanu!! Si,la Universitate,semafoarele merg toata noaptea pe culorile stiute in loc sa mearga doar pe portocaliu!! Stai ca boul la 3-4 dimineata sa se faca verde!! Nici macar n-ai nevoie de mult creier pentru a lua o hotarare in acest sens!

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

[FOTO] Primele imagini din hipermarketul Kaufland din Lugoj! Când se deschide pentru clienţi

Gabriel Iosa20 februarie 2017

Cafea, ţigări şi băutură de contrabandă, confiscate la Lugoj de către jandarmi

Gabriel Iosa17 februarie 2017

„Regele” mall-urilor începe construcția celei mai înalte clădiri din România, la Timișoara

Daniel Dancea16 februarie 2017

VIDEO Un ţigan ameninţă doi poliţişti că “le va smulge pielea”, pentru că au intrat peste el şi i-au luat banii, împreună cu alţi ţigani

Cetateanul16 februarie 2017

Comercianţii de mărţişoare se pregătesc să îşi vândă produsele la Lugoj

Gabriel Iosa16 februarie 2017

Bombe pe roţi! Maşinile de pe străzile din Lugoj sunt vechi de zeci de ani

Gabriel Iosa16 februarie 2017

Proiecte europene de 25 de milioane de euro, moștenite de Călin Dobra de la Sorin Grindeanu, retrase pentru a fi refăcute

Daniel Dancea15 februarie 2017

OFICIAL! Când se deschid cei 15 kilometri de autorstradă dintre Traian Vuia şi Margina

Gabriel Iosa15 februarie 2017

OFICIAL! Data şi ora la care se deschide noul hypermarket Kaufland din Lugoj

Gabriel Iosa14 februarie 2017

TIR-urile şi autobuzele, verificate de poliţiştii lugojeni în cadrul acţiunii „Truck&Bus”

Gabriel Iosa14 februarie 2017

Mii de elevi lugojeni s-au întors la clase! Când încep examenele

Gabriel Iosa13 februarie 2017

Mai sunt doar câteva bilete! 50 Shades Darker, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa13 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: