Actualitate

Semn de circulaţie nou la Lugoj! Au curs amenzile cu nemiluita pentru şoferii care l-au încălcat

Semn de circulaţie nou la Lugoj! Au curs amenzile cu nemiluita pentru şoferii care l-au încălcat

Autoliv

Şoferii care şi-au lăsat maşinile pe strada Bucegi vineri dimineaţa, între semaforul cu strada Titulescu şi Şcoala de Arte s-au trezit cu cea mai neplăcută surpriză pe care un conducător auto o poate primi. Aceştia au fost amendaţi pentru că au parcat în preajma unui nou semn de staţionare interzisă, amplasat în zonă în urmă cu câteva zile de către administraţia locală, la cererea poliţiştilor.

„Semnul de circulaţie a fost cerut de poliţie, atât de cea locală, cât şi de cea naţională şi bineînţeles că a fost aprobat în comisia de cicrulaţie. A fost necesar pentru că dacă veneai de la semafoare şi făceai dreapta, acolo fiind linie continuă, toţi îşi puneau maşinile pe trotuar şi pe stradă şi cei care mergeau regulamentar erau nevoiţi să treacă peste linia continuă”, a precizat Francisc Boldea, primar.

Acţiunea poliţiştilor locali este în toi şi la această oră. Şeful „localilor”, Florin Dumitru, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Acum patru luni, administraţia locală monta semne pentru sens unic pe străzile Cernei şi Grozăvescu, fără să facă public acest lucru înainte. Şi la acea dată, şoferii care nu au ştiut de montarea semnelor au fost amendaţi de către poliţiştii locali.

foto: arhiva Cetăţeanul

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. calin

  28 octombrie 2016 at 20:39

  de ce nu au fost asa promti si la ultimul festival cand nu aveai loc sa arunci un ac pe centru de masinile parcate neregulamentar?

 2. Asd

  29 octombrie 2016 at 20:41

  Pentru ca nu sunt in stare si de altceva decat de amenzi, si cineva le cere asta, doar asa se produc bani: ”Hai sa-i ardem pe fraeri”. Si se mira de ce au asa imagine negativa.

 3. ioan haidu

  29 octombrie 2016 at 21:03

  Lugojul e un oraș confiscat de autorități.Acolo s-a parcat de când lumea,la fel ca în fața librariei „Cartea și caietul”. Șoseaua în zonă e f. largă dar este prost trasată de autorități incompetente . E f.usor să plantezi indicatoare anapoda,impotriva interesului imediat al cetățeanului și apoi să vii cu amenzi nerușinate! Nu s-a construit nici-un loc de parcare în zona centrală,dar se distrug cele existente!?

 4. io lugoj

  3 noiembrie 2016 at 19:26

  Am sesizat de ceva vreme primarului actual care promite si cam atat,sasesizeze organelor cu chipiu ca la intrarea de pe principala la semaforul de la Penny s-o poti lua inspre parcarea Penny fara sa mai stai la semafor,acolo nederanjand pe nimeni iar cand vii dinspre Stadion pe Caransebesului,sa nu mai fie nevoie sa stai la semafor daca intentionezi s-o iei pe Rebreanu!! Si,la Universitate,semafoarele merg toata noaptea pe culorile stiute in loc sa mearga doar pe portocaliu!! Stai ca boul la 3-4 dimineata sa se faca verde!! Nici macar n-ai nevoie de mult creier pentru a lua o hotarare in acest sens!

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

VIDEO Tensiunile dintre clanurile de romi din Lugoj au ajuns la cote maxime. Cu Poliția la ușă, țiganii s-au atacat peste gardul caselor în care locuiesc

Daniel Dancea29 aprilie 2017

VIDEO Motivul ultimului scandal dintre clanurile țigănești de la Lugoj. Ce spun șefii clanurilor, Ghiță și Mata, despre războiul dintre ei

Daniel Dancea29 aprilie 2017

O lugojeancă, pasagera cu numărul 100.000 pe ruta Timişoara – Bucureşti a celor de la Ryanair

Gabriel Iosa27 aprilie 2017

Un făgeţean a ajuns la închisoare pentru că a condus beat pe străzile oraşului

Cetateanul27 aprilie 2017

Un bătrân a fost jefuit de doi indivizi care conduceau o maşină cu numere de Franţa

Cetateanul26 aprilie 2017

O lugojeancă îmbracă cu flori Fântâna cu Peşti din centrul Timişoarei, în cadrul Festivalului TimFloralis

Daniel Groza25 aprilie 2017

Un bebeluş, de cinci luni, din Lugoj a murit din cauza rujeolei

Cetateanul24 aprilie 2017

Viteză record pe drumul Lugoj-Buziaş. Poliţiştii l-au amendat pe vitezoman cu aproape 3.000 de lei

Cetateanul24 aprilie 2017

Noi descinderi la contrabandişti! Poliţiştii lugojeni au ajuns la Racoviţa

Daniel Groza21 aprilie 2017

Şef nou la Poliţia Timiş

Gabriel Iosa20 aprilie 2017

VIDEO – UPDATE Descinderi în Lugoj. Ce au găsit mascații în locațiile percheziționate

Daniel Groza20 aprilie 2017

VIDEO – Doi poliţişti din Timiş s-au îmbătat şi s-au bătut la birtul din sat

Cetateanul19 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: