Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Politică

Senatorul Ioan Iovescu s-a înscris în PSD. “Prietenii mi-au spus să mă duc la ei că poate se desființează”

Senatorul Ioan Iovescu s-a înscris în PSD. “Prietenii mi-au spus să mă duc la ei că poate se desființează”

Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Ioan Iovescu a susținut o conferință de presă vineri, 30 septembrie, în care a anunțat că s-a înscris în PSD și își dorește să candideze pentru un nou mandat. Iovescu susține că a fost invitat în partid de către Francisc Boldea, primarul Lugojului, după multe alte solicitări pe care le-a primit din partea PSD în ultimii ani.

“Nu am cerut nicio garanție. M-am înscris în organizația Lugoj cu adeziune susținută de domnul primar și vreau să pornesc de jos. Vreau să rămân în politică. Nu am plecat din niciun partid și nici nu o să plec. E o chestie ciudată, am fost în trei partide și toate trei s-au desființat. Două categorii de prieteni și cunoștiințe, mi-au zis așa, cei care sunt anti-PSD mi-au zis, du-te la PSD că poate mor și ei, și a doua categorie, cei din PSD, mi-au zis să vin la ei că o să fie bine. Eu zic că voi fi o binecuvântare pentru PSD”, a declarat Iovescu, care își dorește să candideze pentru diaspora.

Senatorul de Lugoj a amintit momentul, din urmă cu doi ani, în care fostul senator Ilie Sârbu l-a chemat în PSD ca să îi ia locul la Lugoj, arătând că s-a întâmplat exact acest lucru. Iovescu a precizat faptul că a obținut locul al cincilea ca și activitate în Senat și locul al treisprezecelea pe întreg parlamentul, fapt ce îl îndreptățește să candideze din nou.

După patru ani de mandat parlamentar, Ioan Iovescu se arată dezamăgit de legile făcute în așa fel încât să lase loc la interpretări și de corupția din rândul colegilor săi. Iovescu susține însă că nici aleșii locali nu sunt mai presus, considerând că doar un procent dintre primarii țării ar putea să fie considerați cinstiți. Din Timiș, în procentul primarilor cinstiți îl vede pe primarul Ionel Toma din Giroc, fără să menționeze un cuvânt despre Francisc Boldea.

Vezi comentarii (5)

5 Comments

 1. beni

  30 septembrie 2016 at 17:29

  Na,numai asta-ti lipsea.

 2. Baba Geta Bioenergeta

  1 octombrie 2016 at 2:20

  Mestere traseist, dece nu intri in PNL, pentru ca acolo s-au adunat toti care vor sa-si mentina afacerile pe bani publici? In plus, au aceasi doctrina cu PSD, afaceristi si mulgatori de bani publici. In legatura cu traseismul politic, mergi la Bologa, te invata el ce si cum…! O sa iesi super! Voi toti care cititi postarea, spuneti daca nu-i adevarat. Concluzia mea este: Dumneata esti disperat pentru o functie si BANI. Imi vine sa ‘borasc’!

  • daniel

   1 octombrie 2016 at 17:33

   Simpatizantii din PSD nu agreaza venirea acestui om care a votat pensii speciale si contra cererilor de la DNA pt. unii colegi.

 3. Pop

  1 octombrie 2016 at 10:15

  D-le Iovescu iar ai dat semnn de lipsa de caracter si viziune, intrand in acest partid al coruptilor.Ti-ai vandut si sufletul pentru interesul propriu…Dezamagitor, dar nu surprinzator !

 4. ion dubinciuc

  1 octombrie 2016 at 16:42

  Iovescu un pacalici ,saracu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Mai multe în Politică

anghel

Încă un independent se înscrie în PNL Lugoj. Consilierul local Mihai Anghel s-a alăturat liberalilor

Daniel Groza27 octombrie 2016
foto-calin-dobra

Călin Dobra, președintele executiv al PSD Timiș: O relație corectă cu oamenii consider că e punctul de pornire al oricărei activități politice (P)

Cetateanul26 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu le cere tinerilor să intre în partide să le reformeze: „În primele rânduri sunt oameni pe care îi leagă prietenii vechi, dar nu țin cont de interesele lugojenilor”

Daniel Groza25 octombrie 2016
mihai tanjala

Mihai Tânjală, fostul securist care a revendicat averea lui Muschong a fost extrădat. Merge la închisoare

Daniel Groza20 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu este noul președinte al PNL Lugoj

Daniel Groza20 octombrie 2016
Ioan Ambrus

Ioan Ambruş a renunţat la funcţia de preşedinte PNL. Liberalii îi caută înlocuitor

Daniel Groza18 octombrie 2016
psd3

Un profesor de sport din Lugoj, primul pe lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților

Daniel Dancea18 octombrie 2016
lansare candidati pnl lugoj alegeri 2016 foto cetateanul (4)

Zona Lugoj-Făget lăsată din nou pe dinafară de către liberalii “timișieni” la desemnarea candidaților pentru parlamentare

Daniel Groza14 octombrie 2016
marian-costea-pmp-lugoj

Cel mai tânăr lugojean care vrea un fotoliu de parlamentar a atras milioane de euro din fonduri europene! Acum vrea sa atragă voturi

Gabriel Iosa4 octombrie 2016
cucsa-istrat-1024x576

ALDE încearcă să obțină voturi din Lugoj oferind locuri neeligibile și un candidat timișorean, prezentat ca lugojean

Daniel Groza4 octombrie 2016
basescu-la-lugoj-11

PMP Lugoj a rămas fără președinte după o ceartă internă! Corneanu și Mașniță nu s-au înțeles care să lipească afișe

Gabriel Iosa23 septembrie 2016
anghel

Consilierul local Mihai Anghel a refuzat ALDE, care i-a oferit poziția a treia pe lista de candidați la Camera Deputaților

Daniel Groza23 septembrie 2016