Autoliv Lugoj

Politică

Senatorul lugojean Ioan Iovescu, cu un picior în PSD

Senatorul lugojean Ioan Iovescu, cu un picior în PSD

Business Strategist

Senatorul PP-DD Ioan Iovescu s-a săturat de modul în care este tratat de oamenii de la conducerea partidului „domnului Dan”. El a decis să se afilieze grupului de parlamentari PSD. Deocamdată nu s-a înscris în organizația social-democrată, dar ar putea să facă acest pas în 2016. Iovescu spune că totul depinde de „seriozitatea” PSD-iștilor, arată debanat.ro.

După numeroasele scandaluri pe care le-a avut cu președintele PP-DD la nivel național, Simona Man, Ioan Iovescu a decis să treacă în tabăra PSD. Senatorul de Timiș a decis să se afilieze grupului de parlamentari ai PSD, pentru că este convins că alături de Ilie Sârbu poate să lucreze mult mai bine.

Nu m-am înscris în PSD, deocamdată sunt încă în PP-DD. (…) Doar m-am afiliat grupului PSD. Am luat această decizie deoarece încerc de mult să fac ceva pentru comunitate. Mulți spun că vor să facă ceva, dar eu chiar vreau. Ilie Sârbu nu poate să se ocupe, dar eu chiar sunt pe teren și cu doar cu ajutorul lui pot să rezolv problemele, fără nu merge. Am discutat cu Simona Man și am întrebat-o «vreți să vă folosiți de faptul că eu sunt în parlament? Vreți să vă faceți auzită? Vreți să promovați vocea partidului, prin mine, în parlament?». A spus că nu o interesează, că pot să fac ce vreau eu. Nu are nicio treabă cu mine. În cazul acesta nu am putut decât să iau decizia aceasta, să mă afiliez cu acest grup, unde sper să-mi fac vocea auzită mai mult decât cele 451 de intervenții pe care le-am avut până acum. Nu are rost să-mi pierd timpul degeaba”, a declarat Iovescu.

Conform sursei citate, senatorul PP-DD susține că PSD-iștii l-au curtat de mult. De asemenea, acesta spune că ar putea să-i ia locul lui Ilie Sârbu. „Ei îmi cer de mult timp să vin și nu pot să fiu decât mulțumit de faptul că Ilie Sârbu spune că nu mai vrea să candideze și vrea să fiu eu în locul lui la următoarele alegeri”, susține lugojeanul. PP-DD-istul susține că încă nu știe când ar putea deveni membru PSD cu acte în regulă. Acesta are în plan să stea alături de „domnul Dan” până în 2016, dar totul depinde pe PSD. Social-democrații îl vor avea pe Iovescu alături de ei dacă îl iau în serios propunerile.

„Nu știu! Asta depinde de relația care va fi și de propuneri. Chiar acum fac un decalog, niște zece propuneri pe care le creionez. Am discutat cu Ilie Sârbu și sunt niște viziuni ale mele asupra politici dinainte de 2012 când am intrat în politică. (…) Totul depinde de PSD, de cât de serioși sunt și cât de mult se vor apleca asupra propunerilor mele. Eu aș vrea să introduc principiul «valoarea creștină», adică să se ia în calcul și să conteze foarte mult în alegerea candidaților valoarea creștină”, a concluzionat Iovescu.

 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. realistul

    20 mai 2015 at 15:41

    Asta viseaza ca ajunge senator Psd :))). Doamne ce creduli sunt unii, o ajuns destul odata din greseala a doua oara numaise repeta

Lasă un răspuns

Politică

Mai multe în Politică

Plângere împotriva Primăriei Lugoj! Este reclamată finanţarea balurilor PSD cu bani de la bugetul local

Daniel Groza3 martie 2017

Casa de Cultură a Municipiului Lugoj finanţează balurile PSD-ului

Daniel Groza21 februarie 2017

Consilier lugojean, la un pas să-şi piardă mandatul. Partidul îi retrage sprijinul politic

Daniel Groza8 februarie 2017

Consilierul local „amenințat cu moartea” de colegii de partid și-a retras plângerea

Daniel Groza7 februarie 2017

Bătaie mare pentru cele două mandate de consilier ale PMP. Partidul îi susţine în continuare pe Maşniţa şi Cornean

Daniel Groza1 februarie 2017

Cornel Lera nu vrea consilier judeţean: “Lăsăm tinerii să se implice”

Daniel Groza10 ianuarie 2017

Lugojul rămâne fără parlamentar. Călin Dobra își dă demisia și se întoarce în Consiliul Județean Timiș

Daniel Groza3 ianuarie 2017

Liberalii îi dau peste nas lui Ambruş! Replică din partea unuia dintre cei mai vechi membri

Daniel Groza22 decembrie 2016

Ambruș vrea să pună din nou mâna pe PNL. Vezi scenariul țesut de fostul președinte

Daniel Groza21 decembrie 2016

PNL Lugoj, număr de voturi record la alegerile generale. Ce spune Robu despre demisia lui Buciu

Daniel Groza14 decembrie 2016

Călin Dobra promite că nu va dezamăgi! Claudiu Buciu și-a anunțat demisia din fruntea PNL Lugoj

Daniel Groza12 decembrie 2016

Claudiu Buciu, candidatul PNL Lugoj la Senat este susţinut de un primar ALDE

Cetateanul9 decembrie 2016
%d blogeri au apreciat: