Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Politică

Senatul Pensionarilor din Lugoj, idee a liberalilor dacă vor câştiga alegerile locale

Senatul Pensionarilor din Lugoj, idee a liberalilor dacă vor câştiga alegerile locale

Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Conferinţa de presă de marţi a filialei locale PNL Lugoj a însemnat o nouă serie de idei venite din partea membrilor partidului. Primul care a luat cuvântul a fost Bogdan Blidaru, un posibil viitor consilier local din partea liberalilor, care a venit cu ideea de înfiinţare a unui senat al pensionarilor lugojeni, care să sfătuiască viitorii aleşi locali în legătură cu problemele persoanelor vârstnice.

„Pensionarii vor beneficia, printre altele, şi de consultaţii gratuite pentru dosarele de pensionare”, a declarat Bogdan Blidaru, şeful Casei de Pensii Lugoj.

În continuare, Ioan Ambruş s-a referit la disputa apărută între acesta şi medicul Dan Cliciovan. După ce Ambruş a venit cu ideea transformării spitalului din oraş într-unul universitar, omul politic a fost aspru criticat pe Facebook de şeful secţiei ATI.

„Domnul Cliciovan trebuie să ştie că spitalul chiar se poate transforma într-unul universitar, cum şi prin ce metode, noi vom lucra la asta. Eu cred că domnul Cliciovan ar face mai bine să facă performanţă la lucru, dar este şi foarte greu, dacă dânsul stă la muncă doar 50% din timpul pe care ar trebui să îl petreacă în spital”, a precizat Ioan Ambruş.

Liderul PNL Lugoj s-a referit şi la situaţia de luni din consiliul local, când PSD-iştii au contestat propunerea liberalilor de stabilire a zonelor de afişaj electoral din municipiu.

„Noi am vrut să atragem atenţia despre cum ar trebui să arate aceste zone, PNL nu s-a făcut de râs, aşa cum s-a scris prin ziare, am vrut doar să fie organizat acest proces, să fie mai curat oraşul şi să arătăm că respectăm cetăţenii”, a mai adăugat preşedintele PNL Lugoj.

La conferinţa de presă a participat şi Albin Gaidoş, care s-a plâns de lucrătura de pe ultimele străzi asfaltate în municipiu. Liberalul a spus că oamenii sunt nemulţumiţi mai ales de faptul că unele străzi sunt foarte înguste, consilierul PNL comparându-le cu „o bucată de tort trântită acolo, pe farfurie”.

Gaidoş s-a referit şi la faptul că străzile au fost asfaltate peste stratul vechi de asfalt, turnat în urmă cu 12 ani de fostul primar Martinescu, tot înainte de campania electorală. La finalul conferinţei, Ambruş a precizat că este mulţumit de faptul că Adrian Ştef va reprezenta până la urmă Lugojul pe lista de consilieri judeţeni, după retragerea Lilianei Oneţ din cursa electorală.

Cu privire la lista de consilieri locali, întrebat de Cetăţeanul dacă este adevărat că doar doi din actualii consilieri se vor afla şi pe lista cea nouă, Ambruş nu a vrut să facă prea multe comentarii, spunând doar că îşi doreşte oameni tineri şi noi. Lista cu consilierii PNL va fi făcută publică după sărbătorile pascale.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. viitor cetatean european

  19 aprilie 2016 at 16:46

  Mai liberal e Claudiu Buciu decat Blidariu Jr. !De cand sunt pe lista de consilieri oameni care n-au participat la nici o sedinta a PNL Lugoj ?Conflicte aparute intre fostii PDL-isti si vechii PNL-isti au tot fost, insa, acum urmeaza „cireasa de pe tort”……. (va urma)

 2. Borosteanu Cristian Stefan

  19 aprilie 2016 at 21:00

  Mai bine ar subvenționa plata întreținerii pentru o categorie de pensionari. Sunt sigur că există fonduri disponibile. Trebuie doar să existe o acțiune întreprinsă în acest sens.

 3. Getvan Alfred

  19 aprilie 2016 at 23:12

  Nu pot intelege nesimtirea domnului Gaidos Albin care pentru a nu plati 1000 de euro pe luna la Atlasib parcheaza ca un derbedeu pe toate strazile din oras rablele de autobuze si acum mai vrea sa puna laba si pe strada Grigorescu.D-le Gaidos ati fost cel mai penibil consilier local, dar si cel mai slab.Rusine sa va fie.

 4. alexa

  20 aprilie 2016 at 11:52

  ar putea organiza si un sfat al derbedeilor cu domnul Gaidos pe post de lider , e un expert la a își parca mercedes-ul cum il taie capul de parca tot orașul e curtea lui proprie

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Mai multe în Politică

anghel

Încă un independent se înscrie în PNL Lugoj. Consilierul local Mihai Anghel s-a alăturat liberalilor

Daniel Groza27 octombrie 2016
foto-calin-dobra

Călin Dobra, președintele executiv al PSD Timiș: O relație corectă cu oamenii consider că e punctul de pornire al oricărei activități politice (P)

Cetateanul26 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu le cere tinerilor să intre în partide să le reformeze: „În primele rânduri sunt oameni pe care îi leagă prietenii vechi, dar nu țin cont de interesele lugojenilor”

Daniel Groza25 octombrie 2016
mihai tanjala

Mihai Tânjală, fostul securist care a revendicat averea lui Muschong a fost extrădat. Merge la închisoare

Daniel Groza20 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu este noul președinte al PNL Lugoj

Daniel Groza20 octombrie 2016
Ioan Ambrus

Ioan Ambruş a renunţat la funcţia de preşedinte PNL. Liberalii îi caută înlocuitor

Daniel Groza18 octombrie 2016
psd3

Un profesor de sport din Lugoj, primul pe lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților

Daniel Dancea18 octombrie 2016
lansare candidati pnl lugoj alegeri 2016 foto cetateanul (4)

Zona Lugoj-Făget lăsată din nou pe dinafară de către liberalii “timișieni” la desemnarea candidaților pentru parlamentare

Daniel Groza14 octombrie 2016
marian-costea-pmp-lugoj

Cel mai tânăr lugojean care vrea un fotoliu de parlamentar a atras milioane de euro din fonduri europene! Acum vrea sa atragă voturi

Gabriel Iosa4 octombrie 2016
cucsa-istrat-1024x576

ALDE încearcă să obțină voturi din Lugoj oferind locuri neeligibile și un candidat timișorean, prezentat ca lugojean

Daniel Groza4 octombrie 2016
iovescu

Senatorul Ioan Iovescu s-a înscris în PSD. “Prietenii mi-au spus să mă duc la ei că poate se desființează”

Daniel Groza30 septembrie 2016
basescu-la-lugoj-11

PMP Lugoj a rămas fără președinte după o ceartă internă! Corneanu și Mașniță nu s-au înțeles care să lipească afișe

Gabriel Iosa23 septembrie 2016