Politică

Senatul Pensionarilor din Lugoj, idee a liberalilor dacă vor câştiga alegerile locale

Senatul Pensionarilor din Lugoj, idee a liberalilor dacă vor câştiga alegerile locale

Autoliv

Conferinţa de presă de marţi a filialei locale PNL Lugoj a însemnat o nouă serie de idei venite din partea membrilor partidului. Primul care a luat cuvântul a fost Bogdan Blidaru, un posibil viitor consilier local din partea liberalilor, care a venit cu ideea de înfiinţare a unui senat al pensionarilor lugojeni, care să sfătuiască viitorii aleşi locali în legătură cu problemele persoanelor vârstnice.

„Pensionarii vor beneficia, printre altele, şi de consultaţii gratuite pentru dosarele de pensionare”, a declarat Bogdan Blidaru, şeful Casei de Pensii Lugoj.

În continuare, Ioan Ambruş s-a referit la disputa apărută între acesta şi medicul Dan Cliciovan. După ce Ambruş a venit cu ideea transformării spitalului din oraş într-unul universitar, omul politic a fost aspru criticat pe Facebook de şeful secţiei ATI.

„Domnul Cliciovan trebuie să ştie că spitalul chiar se poate transforma într-unul universitar, cum şi prin ce metode, noi vom lucra la asta. Eu cred că domnul Cliciovan ar face mai bine să facă performanţă la lucru, dar este şi foarte greu, dacă dânsul stă la muncă doar 50% din timpul pe care ar trebui să îl petreacă în spital”, a precizat Ioan Ambruş.

Liderul PNL Lugoj s-a referit şi la situaţia de luni din consiliul local, când PSD-iştii au contestat propunerea liberalilor de stabilire a zonelor de afişaj electoral din municipiu.

„Noi am vrut să atragem atenţia despre cum ar trebui să arate aceste zone, PNL nu s-a făcut de râs, aşa cum s-a scris prin ziare, am vrut doar să fie organizat acest proces, să fie mai curat oraşul şi să arătăm că respectăm cetăţenii”, a mai adăugat preşedintele PNL Lugoj.

La conferinţa de presă a participat şi Albin Gaidoş, care s-a plâns de lucrătura de pe ultimele străzi asfaltate în municipiu. Liberalul a spus că oamenii sunt nemulţumiţi mai ales de faptul că unele străzi sunt foarte înguste, consilierul PNL comparându-le cu „o bucată de tort trântită acolo, pe farfurie”.

Gaidoş s-a referit şi la faptul că străzile au fost asfaltate peste stratul vechi de asfalt, turnat în urmă cu 12 ani de fostul primar Martinescu, tot înainte de campania electorală. La finalul conferinţei, Ambruş a precizat că este mulţumit de faptul că Adrian Ştef va reprezenta până la urmă Lugojul pe lista de consilieri judeţeni, după retragerea Lilianei Oneţ din cursa electorală.

Cu privire la lista de consilieri locali, întrebat de Cetăţeanul dacă este adevărat că doar doi din actualii consilieri se vor afla şi pe lista cea nouă, Ambruş nu a vrut să facă prea multe comentarii, spunând doar că îşi doreşte oameni tineri şi noi. Lista cu consilierii PNL va fi făcută publică după sărbătorile pascale.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. viitor cetatean european

  19 aprilie 2016 at 16:46

  Mai liberal e Claudiu Buciu decat Blidariu Jr. !De cand sunt pe lista de consilieri oameni care n-au participat la nici o sedinta a PNL Lugoj ?Conflicte aparute intre fostii PDL-isti si vechii PNL-isti au tot fost, insa, acum urmeaza „cireasa de pe tort”……. (va urma)

 2. Borosteanu Cristian Stefan

  19 aprilie 2016 at 21:00

  Mai bine ar subvenționa plata întreținerii pentru o categorie de pensionari. Sunt sigur că există fonduri disponibile. Trebuie doar să existe o acțiune întreprinsă în acest sens.

 3. Getvan Alfred

  19 aprilie 2016 at 23:12

  Nu pot intelege nesimtirea domnului Gaidos Albin care pentru a nu plati 1000 de euro pe luna la Atlasib parcheaza ca un derbedeu pe toate strazile din oras rablele de autobuze si acum mai vrea sa puna laba si pe strada Grigorescu.D-le Gaidos ati fost cel mai penibil consilier local, dar si cel mai slab.Rusine sa va fie.

 4. alexa

  20 aprilie 2016 at 11:52

  ar putea organiza si un sfat al derbedeilor cu domnul Gaidos pe post de lider , e un expert la a își parca mercedes-ul cum il taie capul de parca tot orașul e curtea lui proprie

Lasă un răspuns

Politică

Mai multe în Politică

Scrisoarea lui Buciu, prin care cere să se recupereze banii cheltuiţi pentru chefurile PSD, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Lugoj

Cetateanul25 mai 2017

Lugojeanul Dorin Briciu, candidat la alegerile locale din Italia

Cetateanul24 mai 2017

Călin Dobra este secundul lui Marian Oprişan, în fruntea Uniunii Consiliilor Judeţene din România

Cetateanul24 mai 2017

Claudiu Buciu, preşedintele PNL, cere Consiliului Local Lugoj să recupereze 125 de mii de lei, cheltuiţi illegal pentru balurile şi sindrofiile PSD

Cetateanul11 mai 2017

Primarii scapă de răspundere pentru actele semnate, conform unui proiect aprobat de senatorii din Comisia Juridică

Cetateanul4 mai 2017

Doi parlamentari vor să-şi deschidă cabinet la Lugoj. Unul e de la PSD, celălalt e de la PNL

Cetateanul26 aprilie 2017

Un consilier local îşi pierde mandatul. Partidul i-a retras sprijinul politic, iar prefectul l-a demis

Cetateanul26 aprilie 2017

Acuzaţii grave la adresa primarului Boldea: “poartă făcută de Microroyal, casă la Surduc şi apartament lângă primărie”

Daniel Groza21 aprilie 2017

Lugojul, bun doar pentru cules voturi. De patru luni, niciun parlamentar nu a mai călcat în municipiul de pe Timiş

Daniel Groza20 aprilie 2017

Ce spune Francisc Boldea despre o nouă candidatură pentru funcţia de primar al Lugojului

Daniel Groza10 aprilie 2017

Claudiu Buciu este noul preşedinte ales al PNL. Prima decizie: ”Îi retrag sprijinul politic domnului Ambruş”

Daniel Groza8 aprilie 2017

Ambruş a vrut să se înscrie în cursa pentru funcţia de preşedinte al PNL după trecerea termenului de depunere a candidaturilor

Daniel Groza6 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: