Actualitate

Sentință-surpriză în dosarul scandalagiilor care au semănat teroare în „Zodiac”

Sentință-surpriză în dosarul scandalagiilor care au semănat teroare în „Zodiac”

Autoliv

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj i-au trimis în judecată pe trei lugojeni acuzați de producerea unui scandal provocat în clubul „Zodiac” din Lugoj. În rechizitoriu, procurorii au arătat că cei trei tineri, însoțiți de alte persoane s-au dus în 18 aprilie 2014 la Terasa „Zodiac”, unde au consumat alcool până în jurul orei 2.00.

„Între numitul D.H., prezent şi el în local, şi I.T. a avut loc o  discuţie legată de comportamentul nepotrivit al celui din urmă în local. D.H. i-a cerut inculpatului I.T. să se liniştească sau să părăsească localul, însă acesta băut fiind a continuat, astfel că a fost scos afară de D.H. ajutat şi de celelalte persoane care-l însoţeau pe I.T.”, au arătat procurorii.

La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție, dar și o ambulanță, iar după plecarea polițiștilor și a medicilor ,,inculpaţii A.C.A., I.T. şi M.T. însoţiţi de alte persoane s-au reîntors la Terasa Zodiac, unde nu li s-a mai permis intrarea în local ca urmare a incidentului anterior”. Potrivit procurorilor, în local au fost lăsate să intre doar două persoane pentru a recupera hainele și lucrurile rămase în local.

Cu parul la terasă

„Nemulţumiţi fiind de acestea, inculpaţii au început să lovească cu pumnii şi apoi cu ajutorul altor obiecte contondente geamurile terasei spărgându-le. Apoi, inculpatul A.C. a lovit cu pumnul şi în parbrizul autoturismului parcat în faţa terasei, aparţinând persoanei vătămate S SA, pe care l-a spart. În urma acestor manifestări violente clienţii aflaţi în local au intrat în panică, încercând să se ascundă de cioburile provenite de la geamurile sparte ale localului părăsind apoi locaţia, activitatea firească fiind întreruptă din acest motiv”, au mai arătat procurorii care i-au trimis în judecată pe scandalagii.

Veniți pentru a doua oară la fața locului, polițiștii aveau să constate că unul dintre scandalagii este înarmat cu un par din lemn și este agresiv „ceea ce a impus încătuşarea sa şi introducerea în autoturismul poliţiei”. În fața instanței, scandalagii și-au recunoscut faptele, iar judecătorii au dispus față de unul dintre inculpați, condamnat și într-un dosar de tâlhărie, o pedeapsă de 4 ani și 11 luni de închisoare. Un alt participant la scandal a fost condamnat la un an și două luni de închisoare cu suspendare pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, iar pentru cel de-al treilea, judecătorii lugojeni au dispus măsura asistării zilnice pentru o perioadă de șase luni. Sentința a fost atacată cu apel la Curtea de Apel Timișoara, care a dispus anularea sentinței emise de Judecătoria Lugoj și rejudecarea cazului.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017

Judecătoria Lugoj a autorizat 121 de interceptări telefonice, în ultimii cinci ani. În Timiş au fost aproape 3.000

Cetateanul17 mai 2017
%d blogeri au apreciat: