Cetateanul Lugoj

Actualitate

Sentință-surpriză în dosarul scandalagiilor care au semănat teroare în „Zodiac”

Sentință-surpriză în dosarul scandalagiilor care au semănat teroare în „Zodiac”

Cetateanul Lugoj

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj i-au trimis în judecată pe trei lugojeni acuzați de producerea unui scandal provocat în clubul „Zodiac” din Lugoj. În rechizitoriu, procurorii au arătat că cei trei tineri, însoțiți de alte persoane s-au dus în 18 aprilie 2014 la Terasa „Zodiac”, unde au consumat alcool până în jurul orei 2.00.

„Între numitul D.H., prezent şi el în local, şi I.T. a avut loc o  discuţie legată de comportamentul nepotrivit al celui din urmă în local. D.H. i-a cerut inculpatului I.T. să se liniştească sau să părăsească localul, însă acesta băut fiind a continuat, astfel că a fost scos afară de D.H. ajutat şi de celelalte persoane care-l însoţeau pe I.T.”, au arătat procurorii.

La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție, dar și o ambulanță, iar după plecarea polițiștilor și a medicilor ,,inculpaţii A.C.A., I.T. şi M.T. însoţiţi de alte persoane s-au reîntors la Terasa Zodiac, unde nu li s-a mai permis intrarea în local ca urmare a incidentului anterior”. Potrivit procurorilor, în local au fost lăsate să intre doar două persoane pentru a recupera hainele și lucrurile rămase în local.

Cu parul la terasă

„Nemulţumiţi fiind de acestea, inculpaţii au început să lovească cu pumnii şi apoi cu ajutorul altor obiecte contondente geamurile terasei spărgându-le. Apoi, inculpatul A.C. a lovit cu pumnul şi în parbrizul autoturismului parcat în faţa terasei, aparţinând persoanei vătămate S SA, pe care l-a spart. În urma acestor manifestări violente clienţii aflaţi în local au intrat în panică, încercând să se ascundă de cioburile provenite de la geamurile sparte ale localului părăsind apoi locaţia, activitatea firească fiind întreruptă din acest motiv”, au mai arătat procurorii care i-au trimis în judecată pe scandalagii.

Veniți pentru a doua oară la fața locului, polițiștii aveau să constate că unul dintre scandalagii este înarmat cu un par din lemn și este agresiv „ceea ce a impus încătuşarea sa şi introducerea în autoturismul poliţiei”. În fața instanței, scandalagii și-au recunoscut faptele, iar judecătorii au dispus față de unul dintre inculpați, condamnat și într-un dosar de tâlhărie, o pedeapsă de 4 ani și 11 luni de închisoare. Un alt participant la scandal a fost condamnat la un an și două luni de închisoare cu suspendare pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, iar pentru cel de-al treilea, judecătorii lugojeni au dispus măsura asistării zilnice pentru o perioadă de șase luni. Sentința a fost atacată cu apel la Curtea de Apel Timișoara, care a dispus anularea sentinței emise de Judecătoria Lugoj și rejudecarea cazului.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

13754533_1213409505365602_8546908652392531992_n

Un lugojean, singurul candidat pentru postul de city manager al Timișoarei. Contracandidatul a fost scos din joc

Daniel Dancea25 octombrie 2016
elicopter-mai

Trei elicoptere, peste 60 de pompieri, poliţişti, jandarmi, voluntari şi câini de urmă au cătutat o bătrânică pierdută într-o pădure din Timiş

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
discutii-centura-lugojului-drumul-tapiei-intersectie-foto-cetateanul-5

Noul șef al poliției Lugoj, cu ochii pe accidentele de pe centură. „Vom face notificări pentru un sens giratoriu”

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
ora-de-iarna

Atenție: se schimbă ora. Când trecem la ora de iarnă

Iasmina Olariu25 octombrie 2016
1-leu

Doi lugojeni s-au judecat doi ani pentru un leu. Gălăgia făcută de o fetiță, sămânța scandalului

Daniel Dancea25 octombrie 2016
ziua-armatei-romane-lugoj-foto-cetateanul-8

[FOTO] Ziua Armatei Române, sărbătorită la Lugoj cu defilare şi depuneri de coroane

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
grand-corso

Patronii din Lugoj investesc în terase încălzite pentru la iarnă, dedicate fumătorilor şi celor care vor să bea o cafea printre nămeţi

Gabriel Iosa24 octombrie 2016
politia noaptea foto lugojinfo

Rupt de beat, la plimbare cu maşina pe străzile din Lugoj! Cât a băut un lugojean înainte de a se urca la volan

Gabriel Iosa24 octombrie 2016
casa-de-pensii-timis

Haos la Casele de Pensii Lugoj şi Timişoara, din cauza unui server căzut! Cozile dau pe afară din sedii, pensionarii sunt revoltaţi

Gabriel Iosa24 octombrie 2016
concurs-dovleci-lugoj

La Lugoj se caută cel mai frumos dovleac! Cum participi la prima ediţie Miss Dovleac Lugoj

Gabriel Iosa24 octombrie 2016
petrica-miulescu-irimica-si-nicoleta-sarbu

Rugi de Sf. Dumitru în două localități din zona Lugoj-Făget

Iasmina Olariu21 octombrie 2016
traian-tataru-politia-lugoj

EXCLUSIV! Noul şef al Poliţiei Lugoj crede că legea e singura soluție pentru problemele create de romi

Gabriel Iosa21 octombrie 2016