Simona Halep, măsuri contra coronavirus! Vedeta s-a autoizolat la domiciliu împreună cu iubitul ei și a donat 30.000 de euro pentru spitale

0

Pandemia de coronavirus ia amploare din ce în ce mai mult în întreaga lume dar și în România, motiv pentru care vedetele noastre întind o mână de ajutor spitalelor donând diverse sume de bani. Nici Simona Halep alături de Tonic Iuruc nu au putut sta deoparte așa că s-au alăturat nenumăratelor vedete, donând o sumă de bani importantă am putea spune, în lupta contra coronavirus.

În această perioadă, în care pandemia de coronavirus este din ce în ce mai agresivă iar victimele se înmulțesc rând pe rând, Simona Halep s-a alăturat vedetelor care s-au implicat în lupta contra virusului ucigaș și a donat suma de 30.000 de euro! Alături de ea în această luptă se mai află și Andreea Marin, Gigi Becali, Anamaria Prodan, etc.

‘Este adevărat, aceasta este suma, 30.000 de euro. Nu mă uit la știri, dar stăteam în casă cu Toni, cu prietenul meu, și am văzut cât e de greu pentru toată lumea. Am decis amândoi să donăm, a fost un moment venit din interior.

Indiferent de sumă, trebuie să donez. A venit din suflet. Nu îmi place să anunț oficial aceste donații. Doctorii și românii au nevoie de ajutor’, a afirmat marea sportivă într-un interviu pentru Digi Sport.

Simona Halep s-a izolat complet la domiciliu

În cadrul emisunii, Simona Halep a mărturisit și cum este viața ei din carantină, dezvăluind care sunt lucrurile care îi lipsesc cel mai mult în acest moment.

„Îmi lipseşte faptul că nu mai pot ieşi cu prietenii, nu ne mai putem strânge, îmi plăcea mult să ies în oras, să stăm să râdem, să povestim. Eu una m-am izolat complet, nu am avut întâlnire cu cineva pe care nu-l cunosc de pe 9 martie!

Faptul că stau deja de 6-7 săptămâni acasă, într-un singur loc, pentru mine e ceva wow, nu am mai făcut asta am şi uitat de când! Dorm mai mult şi pot să spun că e un moft”, a mai declarat sportiva pentru sursa citată.

Gigi Becali, prima vedetă care a donat bani pentru spitalele din România

Prima donație a lui Gigi Becali a fost efectuată pentru Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”, după ce reprezentanții spitalului i-au cerut ajutorul.

Am donat şi la Spitalul Balş. Spuneau oamenii că nu mai au unde să stea. Făceau teste şi stăteau în picioare. Am dus o sută de scaune şi nu ştiu câte mese şi paturi. Am dat şi 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare şi 20.000 de euro pentru un mare scanner. Fata domnului Adrian Streinu Cercel a făcut o listă cu ce era nevoie‘, a afirmat Gigi Becali conform Fanatik, citat de Prosport.

„Am vorbit la cea mai mare mare fabrică de cămăşi din România. Le-am zis: «Băi, nu mai faceţi cămăşi! De acum încolo lucraţi non-stop şi faceţi măşti şi halate. Vi le cumpăr eu». Cei de acolo au întrerupt producţia de cămăşi. Spuneau că nu au materiale de măşti. Cum să nu fie? Nu avem nişte petice, nişte materiale?

Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măşti şi halate, ca să dau la spitale. Le plătesc eu. Vreau să menţionez că cei de acolo nu mi-au pus niciun adaos. Doar 10%, căt costă mâna de lucru şi salariile muncitorilor”, a afirmat Becali, mai apoi, la Antena 3.

Sursa: viva.ro

Sursa foto: realitateasportiva.net, playtech.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și