Actualitate

Şoferii au dat peste cap radarele şi alcooltestele! Satele de lângă Lugoj, controlate de poliţişti

Şoferii au dat peste cap radarele şi alcooltestele! Satele de lângă Lugoj, controlate de poliţişti

Autoliv

În perioada 8-10 octombrie, sute de persoane din satele de lângă Lugoj au fost oprite şi legitimate de către poliţişti, care au acţionat în cadrul unei acţiuni cu caracter preventiv-reactiv. Acţiunea s-a derulat în special în seara de 8 octombrie, între orele 19 şi 23, pe raza secţiilor Rurală Gavojdia şi a celorlalte secţii arondate Lugojului.

Poliţiştii au acţionat pentru identificarea persoanelor pretabile la săvârşirea de infracţiuni stradale cu sau fără violenţă, a celor care fac parte din mediul persoanelor fără adăpost, persoanelor urmărite în temeiul legii, bunurilor ce pot proveni din săvârşirea de infracţiuni, impunerea respectării normelor rutiere, precum şi pentru combaterea tuturor faptelor antisociale.

„Au fost controlate 250 de vehicule și legitimate 315 persoane. Polițiștii au constatat 4 infracțiuni la regimul rutier și au aplicat 46 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere, pentru activități de comerț ilicit și pentru nereguli constatate în domeniul silvic”, au precizat reprezentanţii IPJ Timiş.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de peste 20.000 de lei. Sâmbătă seara, polițiștii au depistat un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Barna, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, polițiștii Secției 5 Rurale Belinț au depistat un tânăr de 29 de ani care conducea un autoturism pe D.N.6, în localitatea Topolovățu Mare, rulând cu o viteză de 141 km/h. Polițiștii l-au amendat pe şofer cu 1.125 de lei, iar ca măsură complementară i-au reţinut permisul pe o perioadă de 90 de zile.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: