Spectacolele Valentino și D&G trag cortina de la Săptămâna Modei din Milano

0

Modelele au parcurs podiumul unui teatru gol, închis de pandemia de coronavirus pentru cea mai recentă colecție a lui Valentino, în timp ce în spectacolul lui Dolce & Gabbana s-au amestecat cu roboți, într-o atmosferă asemănătoare unei discoteci, în timp ce cortina a coborât la Săptămâna modei din Milano.

Valentino a adus un omagiu locurilor culturale, inclusiv cinematografelor și teatrelor închise de aproape un an, găzduind un spectacol sobru dominat de haine alb-negru în Piccolo Teatro, în mare parte gol, din Milano.
Colecția Valentino’s toamnă / iarnă 2021-2022 a amestecat rochii lungi, din dantelă de seară, cu fuste scurte și pelerine. Decizia sa de a prezenta spectacolul unde a făcut-o a fost un act „de dragoste, de a continua să susțină cultura”.

În contrast, culorile strălucitoare, amprentele leopardului și paltoanele și bluzele strălucitoare din aur și argint prezentate în spectacolul Dolce & Gabbana, care a fost transmisă în direct pe site-ul web și pe rețelele de socializare ale mărcii.
Creațiile duo-ului au inclus jachete cu umeri mari, îndemnând către anii 1990, blană artificială și mini-rochii asemănătoare ținutelor spațiale. Paltoanele transparente din plastic aminteau de echipamentul de protecție purtat de medicii care luptau împotriva virusului în spitale.

Modele împerecheate cu doi roboți mici creați de Institutul Italian de Tehnologie pentru a sărbători activitatea cercetătorilor italieni în tehnologii robotice și inteligență artificială.

Emisiunile au încheiat șase zile de emisiuni digitale din cauza restricțiilor COVID-19, care au fost înăsprite în continuare de guvernul de la Roma în weekend, din cauza creșterii numărului de infecții.

Sursa: Financiarul.ro

Citește și