Spectacolul „Personalitatea sportivă a anului” va avea loc în decembrie

0

Emisiunea BBC Sports Personality of the Year va avea loc în direct pe BBC One pe 20 decembrie la Media City din Salford.

În timp ce anul a cunoscut întreruperi majore la evenimentele emblematice, cum ar fi Wimbledon, Jocurile Olimpice și Euro 2020, au existat încă o mulțime de momente de neuitat în fotbal, cricket, rugby, F1, tenis, golf, atletism, ciclism și snooker. Spectacolul va susține echipele care au triumfat în ciuda pandemiei, vedete sportive care au atins măreția chiar și cu programele întrerupte, și antrenorii și eroii locali care au făcut-o posibilă.

„După cum știm, a fost un an ciudat și fără precedent, dar am avut încă norocul să vedem o mulțime de momente sportive pe care așteptăm cu nerăbdare să le onorăm noaptea”, a declarat Barbara Slater, directorul sportiv al BBC. „Al 67-lea premiu al personalității sportive a anului BBC promite să fie o altă alegere interesantă și dură pentru public”.

Ceremonia nu numai că va sărbători cel mai bun sport de elită, dar va reflecta și modul în care membrii obișnuiți ai publicului și Eroii Unsung din toată Marea Britanie au folosit puterea sportului pentru a menține națiunea prin momente dificile.

Nominalizările pentru premiile BBC Unsung Hero 2020 sunt acum deschise.

Pentru a vă nominaliza eroul Unsung și Young Unsung Hero, pur și simplu accesați.

Înscrierile se închid duminică, 25 octombrie la miezul nopții.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și