Sport

Sportivii de la CSM Lugoj rămân fără indemnizaţii de Paşte. Consiliul Judeţean nu mai acordă finanţare, iar Bologa se gândeşte la demisie

Sportivii de la CSM Lugoj rămân fără indemnizaţii de Paşte. Consiliul Judeţean nu mai acordă finanţare, iar Bologa se gândeşte la demisie

Cetateanul Lugoj

Optsprezece instituţii sportive din judeţul Timiş vor rămâne fără finanţarea prevăzută de la Consiliul Judeţean. Printre ele se află şi Clubul Sportiv Municipal Lugoj Lugoj, care nu va mai primi suma de 820 de mii de lei din finanţări nerambursabile.

“ În luna Ianuarie 2016 prin hotărârea nr.24 a fost aprobat bugetul propriu al Consiliului Judeţean Timiş. Pentru finanţarea sportului de performanţa şi plata cotizaţiiilor a fost prevăzuta şi aprobată suma de 6.500.000 lei. Doua luni mai târziu cu o altă hotărâre, respectiv nr. 74 din 30.03.2016, au fost aprobate sume pentru 18 entităti sportive.
Când totul părea că va fi bine, deşi erau întârzieri mari în acordarea sumelor, juriştii Consiliului Judeţean Timiş, care pâna la 30.03.2016 nu au avut nicio obiecţie, azi 26 aprilie, după trei luni de zile de la adoptarea hotărârii nr.24/25.01.2016 resping toate contractele de finanţare nerambursabilă a sportului de performanţă. Cu siguranţă este rău ce se întâmplă. După ce sportul din România este în genunchi, se mai găsesc oameni de bine care vor să-l îngroape de tot”, scrie Gheorghe Bologa, directorul Clubului Sportiv Municipal pe pagina sa de facebook.

În semn de protest, Gheorghe Bologa se gândeşte foarte serios să îşi dea deminsia, deoarece, ca urmare a acestei hotărâri a Consiliului Judeţean, sportivii  legitimaţi la CSM Lugoj vor rămâne fără bani  de Paşte, întrucât resursele clubului lugojean s-au  epuizat.

“În numele tuturor sportivilor din judeţul Timiş le doresc celor care vor să îngroape sportul să se bucure de Paşte cum se bucură sportivii care aşteptau să-şi primească  indemnizaţiile. Sportivul Guidea, singurul din judeţul Timis calificat la Jocurile Olimpice de la Rio nu a ştiut că orice faptă bună trebuie pedepsită  şi a luptat să reprezente clubul, judeţul şi România”, a mai precizat Bologa pe pagina sa de facebook.

Mai multe detalii despre acest subiect puteti citi în ediţia tipărită a ziarului Cetăţeanul, care va apărea joi, 28 aprilie.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Handbaliştii s-au reunit pentru a pregăti Cupa de Iarnă

Alina Damian20 ianuarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj vor juca în deplasare la Unic Piatra Neamţ primul meci oficial din 2017

Alina Damian20 ianuarie 2017

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: