ALDE

Cetateanul

Actualitate

Sportivii de la Maraton ‘93 Lugoj participă la Openul Internaţional al României (RITTO) şi la Camionatul Naţional de tenis de masă şi atletism

Sportivii de la Maraton ‘93 Lugoj participă la Openul Internaţional al României (RITTO) şi la Camionatul Naţional de tenis de masă şi atletism

Cetateanul Lugoj

PMP

Clujul va fi gazda întrecerilor internationale şi naţionale ale persoanelor cu dizabilităţi în perioada 22-29 iunie. Prima competiţie, Openul Internaţional al României la tenis de masă (RITTO) se va desfăşura în perioada 22-25 iunie şi va reuni 180 de sportivi din Argentina, Austria, Belarus, Brazilia, Bulgaria, Chile, Franţa, Marie Britanie, Israel, Italia, Japonia, Kazahstan, Coreea, Libia, Macedonia, Olanda, Nigeria, Norvegia, Filipine, Polonia, România, Rusia, Serbia, Elveţia, Slovacia, Suedia, Thailanda, Ucraina şi Venezuela.

România va avea 20 de participanţi la întrecerea internaţională, care vor concura la individual şi pe echipe, printre care patru de clubul CSHF Maraton ‘93 Lugoj. Este vorba despre  Dorina Vărgatu , Victor Doană, Maria Stănescu şi Doina Părăian. În ediţia precedentă sportivii clubului lugojean au câştigat trei medalii, iar aşteptări există şi în acest an.

“E un număr foarte mare de participanţi. Până acum nu au fost atât de mulţi concurenţi la acet turneu. Se vor deplasa cei mai valoroşi sportivi, având în vedere că în acest an va fi Paralimpiada şi concurenţii doresc să-şi verifice potenţialul. Sperăm să putem să urcăm pe podium măcar cu un sportiv, la individual sau la echipe. Anul trecut am înregistrat rezultate foarte bune, am câştigat trei medalii pentru clubul Maraton ’93”, a declarat Dorina Vărgatu, preşedinta clubului CSHF Maraton ‘93 Lugoj.

După încheierea Openului Internaţinal al României la tenis de masă, întrecerile sportive continuă la Cluj, în perioada 26-29 iunie cu Campionatul Naţional de tenis de masă, la individual şi pe echipe şi cu cel de atletism, în probele de 100 m, 1500 m, suliţă, greutate şi lungime.

Pe lângă cei patru sportivi de la Maraton ‘93 care participă la RITTO şi care vor rămâne în continuare la Cluj pentru Campionatele Naţionale, clubul lugojean al persoanelor cu dizabilităţi va mai mai avea încă patru reprezentanţi: Leonard Lupaşcu, Tudor Micu, Gabriel Dumitru şi Camelia Dijmărescu. Participarea lui Vasile Stoica încă incertă din cauza problemelor de sănătate.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

Bărbat de lângă Lugoj, trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și ultraj. L-a atacat pe un pădurar

Daniel Dancea7 decembrie 2016

Bişniţari luaţi pe sus de poliţişti! Ţigări, alcool, petarde şi valută, pe lista de „descoperiri” ale autorităţilor

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

[VIDEO] Şoferi furioşi din cauza unui bizon la Lugoj! A blocat circulaţia şi s-a jucat pe telefon, în timp ce pasagera plătea o factură

Cetateanul7 decembrie 2016

Descoperire macabră! Cadavrul unui bărbat, găsit plutind pe un râu la doi paşi de Lugoj

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

Subway, cel mai mare lanţ de localuri fast food din lume ar putea ajunge la Lugoj! McDonalds şi KFC nu au acceptat

Gabriel Iosa6 decembrie 2016

[FOTO] Cât costă şi ce oferă spre vânzare comercianţii de la Târgul de Crăciun din Lugoj

Gabriel Iosa6 decembrie 2016

Brad Pitt joacă în „Aliatul”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa6 decembrie 2016

Lugojean acuzat că s-a „înfruptat” din banii firmei pe care o administra

Daniel Dancea6 decembrie 2016

Lavinia Milosovici: “Voi merge să-l votez pe Claudiu Buciu si PNL, să transforme România în cea pe care ne-o dorim cu toții!” (P)

Daniel Groza6 decembrie 2016

Cuptor performant, donat Lugojului din partea fraţilor de la Jena

Gabriel Iosa5 decembrie 2016

[FOTO] Ei sunt bobocii de la Universitatea “Drăgan” din Lugoj! Ruby închide ultimul bal din 2016

Gabriel Iosa5 decembrie 2016

Campanie electorală în biserici. Candidat PSD: “La final, ne-am salutat și m-a rugat preotul să le spun câteva cuvinte”

Daniel Groza5 decembrie 2016