Autoliv Lugoj

Actualitate

Sportivii de la Maraton ‘93 Lugoj participă la Openul Internaţional al României (RITTO) şi la Camionatul Naţional de tenis de masă şi atletism

Sportivii de la Maraton ‘93 Lugoj participă la Openul Internaţional al României (RITTO) şi la Camionatul Naţional de tenis de masă şi atletism

Cetateanul Lugoj

Clujul va fi gazda întrecerilor internationale şi naţionale ale persoanelor cu dizabilităţi în perioada 22-29 iunie. Prima competiţie, Openul Internaţional al României la tenis de masă (RITTO) se va desfăşura în perioada 22-25 iunie şi va reuni 180 de sportivi din Argentina, Austria, Belarus, Brazilia, Bulgaria, Chile, Franţa, Marie Britanie, Israel, Italia, Japonia, Kazahstan, Coreea, Libia, Macedonia, Olanda, Nigeria, Norvegia, Filipine, Polonia, România, Rusia, Serbia, Elveţia, Slovacia, Suedia, Thailanda, Ucraina şi Venezuela.

România va avea 20 de participanţi la întrecerea internaţională, care vor concura la individual şi pe echipe, printre care patru de clubul CSHF Maraton ‘93 Lugoj. Este vorba despre  Dorina Vărgatu , Victor Doană, Maria Stănescu şi Doina Părăian. În ediţia precedentă sportivii clubului lugojean au câştigat trei medalii, iar aşteptări există şi în acest an.

“E un număr foarte mare de participanţi. Până acum nu au fost atât de mulţi concurenţi la acet turneu. Se vor deplasa cei mai valoroşi sportivi, având în vedere că în acest an va fi Paralimpiada şi concurenţii doresc să-şi verifice potenţialul. Sperăm să putem să urcăm pe podium măcar cu un sportiv, la individual sau la echipe. Anul trecut am înregistrat rezultate foarte bune, am câştigat trei medalii pentru clubul Maraton ’93”, a declarat Dorina Vărgatu, preşedinta clubului CSHF Maraton ‘93 Lugoj.

După încheierea Openului Internaţinal al României la tenis de masă, întrecerile sportive continuă la Cluj, în perioada 26-29 iunie cu Campionatul Naţional de tenis de masă, la individual şi pe echipe şi cu cel de atletism, în probele de 100 m, 1500 m, suliţă, greutate şi lungime.

Pe lângă cei patru sportivi de la Maraton ‘93 care participă la RITTO şi care vor rămâne în continuare la Cluj pentru Campionatele Naţionale, clubul lugojean al persoanelor cu dizabilităţi va mai mai avea încă patru reprezentanţi: Leonard Lupaşcu, Tudor Micu, Gabriel Dumitru şi Camelia Dijmărescu. Participarea lui Vasile Stoica încă incertă din cauza problemelor de sănătate.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

[FOTO] S-a deschis cel mai nou restaurant din Lugoj! Poţi comanda mâncarea direct de pe smartphone

Gabriel Iosa1 martie 2017

[FOTO] Dealul Viilor din Lugoj, iluminat de incendii marţi seara! Pompierii fac faţă cu greu solicitărilor

Gabriel Iosa28 februarie 2017

Cine este suspectul arestat pentru că ar fi omorât-o în bătaie pe tânără de lângă Lugoj

Gabriel Iosa28 februarie 2017

Subunitatea de Pompieri din Lugoj, deschisă pentru lugojeni marţi cu ocazia Zilei Protecţiei Civile

Gabriel Iosa28 februarie 2017

VIDEO Dezinteres maxim pentru fonduri europene în rândul oamenilor de afaceri din Lugoj

Daniel Dancea27 februarie 2017

Arbalete confiscate de mascaţi la Coşteiu! Două persoane, audiate pentru arme artizanale

Gabriel Iosa27 februarie 2017

[VIDEO] Romul din Lugoj care s-a crezut de la SPP, sancţionat de poliţişti! Ce s-a întâmplat cu „dotările” BMW-ului

Gabriel Iosa27 februarie 2017

Filmele 3D revin la Lugoj! Vezi programul la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa27 februarie 2017

VIDEO Cozi infernale la Kaufland-ul deschis recent: „Mai bine dau 50 de lei pe motorină și mă duc la Timișoara decât să stau aici două ore la coadă”

Daniel Dancea25 februarie 2017

[FOTO] Accident grav la intrare în Lugoj! Un bărbat, în stare gravă la spital după ce s-a răsturnat cu maşina

Gabriel Iosa24 februarie 2017

Bilanț negru, în Timiș. În 2016 s-a înregistrat cel mai mare număr de morți în accidente de muncă din ultimii cinci ani

Daniel Dancea24 februarie 2017

Culmea hoţiei la Lugoj! Un tânăr a jefuit un boschetar

Gabriel Iosa24 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: