Autoliv Lugoj

Sport

Start în Campionatul Judeţean la Fotbal! Rezultatele echipelor din Lugoj, Coşteiu şi Buziaş

Start în Campionatul Judeţean la Fotbal! Rezultatele echipelor din Lugoj, Coşteiu şi Buziaş

Campionatul Judeţean la fotbal s-a reluat duminică, 21 august. În Seria a III-a au luat startul două echipe din Lugoj, Autoliv şi Micro 1, Voinţa Coşteiu, Buziaş 2013, AC Recaş, formaţii care în prima rundă au reşit să se impună sau să termine meciurile disputate la egalitate, niciuna nu a plecat învinsă.

Rezultatele complete ale primei etape au fost: Viitorul Ştiuca – Real Dragşina 3-0, Gloria Moşniţa Nouă – Bacova 1-1, AS Recaş – Boldur 3-0, Autoliv Lugoj – Voinţa Tormac 3-2, Voinţa Coşteiu – Micro 1 Lugoj 2-2, Buziaş 2013 – Viitorul Sacoşu Turcesc 0-0, Avântul Topolovăţul Mare – Voinţa Iosifălău 0-0, Atletico Găvojdia – Bazoşu Vechi 2-5.

Echipa din Coşteiu, recent promovată în Campionatul Judeţean, a reuşit un rezultat de egalitate, 2-2, pe teren propriu în compania formaţiei Micro 1 Lugoj, după ce a condus cu 2-0. Cristian Indricău, antrenorul Coşteiului a declarat că egalarea a venit în urma schimbărilor în echipă pe care a fost nevoit să le facă. Pentru Voinţa Coşteiu au marcat Denis Lăzărescu şi Alin Jivan.

„Prima repriză am controlat-o fără drept de apel. Am condus 2-0 încă din minutul 38. A trebuit să fac prima modificare, a ieşit marcatorul primului gol, Denis Lăzarescu și o dată cu aceasta am suferit la mijlocul terenului. După care a ieşit şi fundașul central prin minutul 70, la scorul de 2-1, am făcut o improvizație în centrul apărării modificându-se și linia de mijloc. Nu am mai reușit să punem probleme în atac, fiind nevoiți mai mult să ne apărăm și să ieșim pe contraatac”, a declarat Cristian Indricău.

Antrenorul a precizat că obiectivele formaţiei din Coşteiu în actualul sezon sunt menţinerea în Campionatul Judeţean şi crearea unei echipe competitive pentru ediţia viitoare.

Etapa a doua, care va avea loc duminică, 28 august, se vor disputa următoarele partide: Voinţa Iosifălău – Atletico Găvojdia, Viitorul Sacoşu Turcesc – Avântul Topolovăţul Mare, Micro 1 – Buziaş 2013, Voinţa Tormac – Voinţa Coşteiu, Boldur – Autoliv Lugoj, Bacova – AC Recaş, Real Dragşina – Gloria Moşniţa Nouă, Bazoşu Vechi – Viitorul Ştiuca.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: