Steaua „Cannon & Ball”, Bobby Ball, a murit la vârsta de 76 de ani după diagnosticul cu Covid-19

0

Bobby Ball, prima jumătate din dubla comedie Cannon and Ball, a murit la vârsta de 76 de ani, a confirmat managerul său.

Moartea sa vine după ce actorul și comediantul a dat rezultate pozitive pentru Covid-19.

Ball a fost jumătate din duo-ul de comedie alături de prietenul și colegul său, Tommy Cannon.

De asemenea, a jucat în mai multe sitcom-uri, printre care Not Going Out, Last of the Summer Wine, Benidorm și Heartbeat.

Conducând tributele, Cannon a spus: „Stai, bunul meu prieten, nu-mi vine să cred asta, sunt devastat”.

Soția lui Ball, Yvonne, a adăugat: „Îmi va fi întotdeauna dor de el, era atât de vesel, plin de distracție și neastâmpărat”.

„Pierdere mare”

Managerul lui Ball, Phil Dale, a anunțat „cu mare tristețe personală” că actorul de comedie a murit miercuri seara la Blackpool Victoria Hospital.

El a spus că Ball a fost admis pentru teste din cauza problemelor de respirație.

„La început s-a crezut că este o infecție toracică, dar un test s-a dovedit pozitiv pentru Covid-19”, a spus el într-un comunicat.

„Soția sa, Yvonne, a spus că spitalul și personalul nu ar fi putut fi mai minunați, deoarece erau remarcabili în grija datoriei și făceau tot posibilul pentru el și nu îi poate lăuda suficient.

„Ea a spus că familia și Tommy ar dori să-și exprime sincere mulțumiri multor, multor oameni care au fost fani ai lui Bobby și știu că toți vor simți marea pierdere și tristețe totală pe care Yvonne, familia și Tommy, toți o simt. ”

El a adăugat că soția lui Ball a subliniat că nevoia lor de confidențialitate în acest moment „trebuie să fie o prioritate” și nu vor mai fi făcute anunțuri sau declarații.

Ball a jucat recent în comedia de acțiune a lui Lee Mack Not Going Out, una dintre cele mai longevive și mai reușite sitcom-uri ale BBC.

Citește și