Actualitate

Stomatologie de ultimă generație la Timișoara

Stomatologie de ultimă generație la Timișoara

Autoliv

Faptul că Timișoara este orașul care deschide drumurile la tot ceea ce este nou, se știe deja. Acum a venit rândul stomatologiei să-și evidențieze noutățile.

Dacă până acum câțiva ani stomatologul făcea tratamente cu turbina și freza clasică, astăzi stomatologia a evoluat, iar aparatele sunt din ce în ce mai ușor de folosit, ajutând atât medicul să reducă din timpul de lucru, cât și pacientul, căruia i se diminuează durerea și disconfortul.
Dacă ești medic stomatolog, ziua de 24 octombrie este dedicată celei mai noi și moderne tehnologii în tratarea dinților. De la ora 10:00, la Hotel Boavista din Timișoara poți vedea cum funcționează laserele Biolase, care sunt proprietățile acestora și, de ce nu, cum te poți bucura și tu de un astfel de echipament în cabinet.

„Principalul avantaj al laserelor stomatologice este absența disconfortului intra sau post operator. Waterlase este laserul care combină energia, apa și lumina pentru intervenții minim invazive, fără contact direct cu dintele sau cu gingia și fără anestezie. Pacienții uită de vibrația turbinei sau de temuta freză stomatologică, iar specialiștii în chirurgie nu mai folosesc bisturiul și nici firele de sutură. Waterlase revoluționează chirurgia gingiei, tratamentul cariilor, dezinfectarea canalelor în endodontie și în implantologie dentară. Tratamentele sunt cu 40% mai scurte iar vindecarea mai rapidă. Datorită laserelor sănătatea pacienților este refăcută într-un mod minim-invaziv, cu o tehnologie de top și, atât medicul, cât, mai ales pacientul, își păstrează zâmbetul pe buze,” susține dr.Beatrice Pop.

„EPIC™ este singurul laser care deține o aprobare FDA pentru 3 tipuri de tratamente distincte: țesut moale, biostimulare/terapia durerii și albire. Este cel mai bine absorbit de hemoglobină si oxyhemoglobină decât alte lungimi de undă, taie țesuturile moi eficient și fără necroză, în cel mai scurt timp. Cu un confort sporit pentru pacient și design de proiectare ergonomic, EPIC™ reprezintă rezultatul a 25 de ani de inginerie si inovație Biolase, cu peste 75% dintre laserele prezente în lume construite cu patente Biolase,” afirmă dr. Ralf Borches, M.Sc.DDS, Master of Science în Lasers in Dentistry.

Comportamentul pacientului s-a schimbat: acesta vrea să fie tratat cu cele mai moderne aparate, pentru că vrea dinții aceia perfecți. În secolul vitezei, cabinetele primitoare și dotate cu aparatură modernă și medici prietenoși sunt atu-ul oricărei afaceri de succes.

Accesul la eveniment este gratuit, iar cei interesați sunt rugați să confirme prezența pe adresa de e-mail: office@garajuldepr.ro până în 8 octombrie.

Eveniment organizat de Biolase România în parteneriat cu Garajul de PR.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: