Actualitate

Stomatologie de ultimă generație la Timișoara

Stomatologie de ultimă generație la Timișoara

Cetateanul Lugoj

Faptul că Timișoara este orașul care deschide drumurile la tot ceea ce este nou, se știe deja. Acum a venit rândul stomatologiei să-și evidențieze noutățile.

Dacă până acum câțiva ani stomatologul făcea tratamente cu turbina și freza clasică, astăzi stomatologia a evoluat, iar aparatele sunt din ce în ce mai ușor de folosit, ajutând atât medicul să reducă din timpul de lucru, cât și pacientul, căruia i se diminuează durerea și disconfortul.
Dacă ești medic stomatolog, ziua de 24 octombrie este dedicată celei mai noi și moderne tehnologii în tratarea dinților. De la ora 10:00, la Hotel Boavista din Timișoara poți vedea cum funcționează laserele Biolase, care sunt proprietățile acestora și, de ce nu, cum te poți bucura și tu de un astfel de echipament în cabinet.

„Principalul avantaj al laserelor stomatologice este absența disconfortului intra sau post operator. Waterlase este laserul care combină energia, apa și lumina pentru intervenții minim invazive, fără contact direct cu dintele sau cu gingia și fără anestezie. Pacienții uită de vibrația turbinei sau de temuta freză stomatologică, iar specialiștii în chirurgie nu mai folosesc bisturiul și nici firele de sutură. Waterlase revoluționează chirurgia gingiei, tratamentul cariilor, dezinfectarea canalelor în endodontie și în implantologie dentară. Tratamentele sunt cu 40% mai scurte iar vindecarea mai rapidă. Datorită laserelor sănătatea pacienților este refăcută într-un mod minim-invaziv, cu o tehnologie de top și, atât medicul, cât, mai ales pacientul, își păstrează zâmbetul pe buze,” susține dr.Beatrice Pop.

„EPIC™ este singurul laser care deține o aprobare FDA pentru 3 tipuri de tratamente distincte: țesut moale, biostimulare/terapia durerii și albire. Este cel mai bine absorbit de hemoglobină si oxyhemoglobină decât alte lungimi de undă, taie țesuturile moi eficient și fără necroză, în cel mai scurt timp. Cu un confort sporit pentru pacient și design de proiectare ergonomic, EPIC™ reprezintă rezultatul a 25 de ani de inginerie si inovație Biolase, cu peste 75% dintre laserele prezente în lume construite cu patente Biolase,” afirmă dr. Ralf Borches, M.Sc.DDS, Master of Science în Lasers in Dentistry.

Comportamentul pacientului s-a schimbat: acesta vrea să fie tratat cu cele mai moderne aparate, pentru că vrea dinții aceia perfecți. În secolul vitezei, cabinetele primitoare și dotate cu aparatură modernă și medici prietenoși sunt atu-ul oricărei afaceri de succes.

Accesul la eveniment este gratuit, iar cei interesați sunt rugați să confirme prezența pe adresa de e-mail: office@garajuldepr.ro până în 8 octombrie.

Eveniment organizat de Biolase România în parteneriat cu Garajul de PR.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Trei zile grele pentru șoferii care circulă pe ruta Lugoj – Deva

Daniel Dancea17 ianuarie 2017

Formula 1 pe autostrada Lugoj-Timişoara! Viteză record înregistrată de aparatul radar

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

“Split”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Bestie cu chip de om! Bărbat dintr-un sat de lângă Lugoj, încarcerat după ce şi-a supus nepoata minoră la perversiuni sexuale

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Beat şi fără permis, a plecat la plimbare pe străzile din Lugoj

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

[FOTO] O maşină a ars în miez de noapte la Coşteiu! Pagubele se ridică la mii de euro

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Valutist din piaţa din Lugoj, lăsat fără o sumă uriaşă de bani de către jandarmi după o razie

Gabriel Iosa14 ianuarie 2017

Nouă dată de deschidere pentru cei 15 kilometri de autostradă Lugoj-Deva! Anunţul a fost făcut de ministrul Cuc

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

Bătrân de lângă Lugoj, arestat pentru că a agresat două persoane pe care le-a ameninţat cu arma

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

DOSAR Scuza de tot râsul găsită de o lugojeancă prinsă cu mașina burdușită de țigări. Ce pedeapsă a primit femeia

Daniel Dancea12 ianuarie 2017

Autorităţile lugojene, în alertă de mai bine de 48 de ore din cauza zăpezii! Vineri dimineaţa se aşteaptă polei

Gabriel Iosa12 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: