Actualitate

[FOTO] Strada principală din cartierul Micro 3 din Lugoj, lăsată în bătaie de joc după lucrări la reţeaua de apă

[FOTO] Strada principală din cartierul Micro 3 din Lugoj, lăsată în bătaie de joc după lucrări la reţeaua de apă

Autoliv

Cu câteva luni înainte de alegeri, pe strada Ceahlăului din cartierul Micro 3 au avut loc o serie de lucrări la reţeaua de apă curentă. Ţevile au fost schimbate, alegerile au trecut, însă şanţurile apărute în urma săpăturilor sunt tot acolo, spre disperarea locuitorilor. Aceştia compară peisajul cu cel al unui „sat din Africa”, spunând că sunt la capătul răbdărilor din cauza indiferenţei autorităţilor.

La fiecare ploaie mai serioasă, şanţurile se transformă în mici mlaştini, nămolul făcând traversarea străzii greoaie, atât cu maşina, cât şi cu bicicleta, motocicleta sau oricare alt mijloc de transport. Oamenii sunt revoltaţi, cerând socoteală primăriei de dinainte de alegeri. Cum se aşteptau însă, nimeni nu i-a băgat până acum în seamă.

„Pozele sunt făcute doar pe o lungime de 50 de metri din stradă. Înainte de alegerile pentru primărie, strada cea mai importantă din cartier a fost îmbogăţită cu şanţuri şi gropi pe toată lunginea sa, după ce muncitorii au băgat ceva ţevi. La fiecare ploaie este noroi peste tot, iar când nu plouă, tot cartierul inhalează praful ridicat de maşinile care fac slalom prin micile „văi” ale străzii. Deocamdată, nici un semn de îmbunătaţire”, se plânge Francisc L. pe o reţea de socializare.

Lugojeanul a postat şi câteva imagini pe Facebook, în care se pot observa atât şanţurile rezultate în urma săpăturii, cât şi mizeria şi noroiul omniprezente pe toată lungimea acestora. Cetăţeanul a contactat societatea Meridian 22 pentru un punct de vedere.

„Contractul este al Hidroconstrucţiei, nu Meridianul a intervenit. Într-adevăr este vorba despre reţeaua mare de apă, magistrala principală care a fost schimbată în tot cartierul şi în oraş. Firma contractată trebuie să repare drumul după ce a terminat lucrarea, este contract direct cu primăria, nu prin noi”, a precizat Iosif Groza, director la Meridian.

Reprezentanţii Hidroconstrucţia nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere. Municipiul Lugoj se confruntă de ani buni cu problema lucrărilor începute şi lăsate de izbelişte, scenarii ca cel de pe Ceahlăului apărând ori de câte ori muncitorii intervin sub asfalt pentru reparaţii.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. adi

    1 septembrie 2016 at 14:21

    Of, of..saraca lume..platesti taxe de oras dar conditiile sunt ca la tara..ori..mai rau

  2. I. Robert

    2 septembrie 2016 at 9:26

    Așa arată tot orașul. Nu exista strada fără a fi spartă. Zilele trecute am numărat pe lângă gropi și zeci de mașini abandonate, dovada clară că Politia nu își face treaba. Mulțumim dom’ Primar!

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: