Sunt Ceasurile Festina de Calitate sau Nu?

0

Înfiinţat în 1902 în Elveţia, brandul de ceasuri Festina, chiar dacă a avut o istorie incitantă şi a cunoscut multe modificări, rămâne popular pentru precizia sa elveţiană. Datorită faptului că sunt practice, precise şi au un design atractiv, ceasurile Festina cu cronograf sunt cele mai populare. 

Purtătorii de ceasuri pot găsi în această colecţie orice stil şi model doresc, de la cele minimaliste la cele vintage, în culori de la alb strălucitor la albastru intens. Practic, în această colecţie ar trebui să existe ceasul Festina potrivit pentru orice gust şi preferinţă deoarece colecţia de ceasuri de mână Festina este bogată în stiluri şi modele variate, disponibile atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei.

 

Sunt bune ceasurile Festina?

Una dintre cele mai dese întrebări despre ceasurile Festina este legată de calitatea acestora. Cei care poartă ceasuri, însă, ştiu că produsele din acest brand sunt construite cu piese de calitate superioară şi că se pot achiziţiona la un preţ cât se poate de rezonabil. De asemenea, mulţi susţin că Festina este un brand foarte bun în care merită să ai încredere!

Marca Festina este mai populară în UE decât un SUA,  în special în Spania, unde se pot găsi ceasuri din acest brand în vitrinele tuturor magazinelor care comercializează ceasuri.

 

Caracteristicile ceasurilor Festina

Bărbăteşti sau de damă, ceasurile Festina sunt renumite, în primul rând, pentru măiestria elveţiană pe care o încorporează, dar şi pentru stilul modern atractiv. Colecţia uriaşă de ceasuri bărbăteşti sau de damă include modele variate. Astfel, indiferent dacă eşti în căutarea clasicului argintiu, a inspiraţiei antice sau a unui ceas curcubeu, colecţia Festina ţi le poate oferi!

În acest brand vei găsi tot ce îţi doreşti, de la modelul sofisticat cu cronograf, la cel clasic!

 

Festina – un brand care încorporează şi precizia japoneză cu cuarţ

Cu toate că Festina îşi trage rădăcinile din Elveţia şi este renumit ca brand spaniol, a reuşit să păstreze tradiţiile de lungă durată şi, totodată, să încorporeze şi precizia ceasurilor japoneze ce au cuarţ! Caracteristicile şi componentele inovatoare şi de calitate ale ceasurilor Festina au contribuit enorm la imaginea şi renumele brandului propulsându-l pe primele locuri în topul global al celor mai bune ceasuri. 

Totuşi, nimic nu îl recomandă mai bine decât mecanismele japoneze cu cuarţ pe care se bazează precizia funcţionarii şi durabilitatea!

 

Colecţii de ceasuri Festina

Festina este renumit pentru legătura sa cu lumea ciclismului, fiind mai mult decât un brand sportiv! Aceasta are peste 18 colecţii cu ceasuri care corespund aproape tuturor stilurilor şi care se pot purta în aproape orice ocazie! Vom aminti aici:

 

Colecţia Classics – cea mai populară din linia pentru bărbaţi şi femei. Se remarcă prin carcasa din oţel inoxidabil de 41 mm şi mecanismul japonez cu cuarţ care îi conferă precizie şi fiabilitate. 

Colecția multifuncțională – reflectă angajamentul Festina de a oferi soluţii celor interesaţi de modă. Ceasurile din această linie sunt subtile și de bun gust şi vor satisface multe preferinţe.

Festina Mademoiselle – este dedicată femeilor care apreciază ceasurile elegante de mână.

Ceasuri sport Festina – care culminează cu Tour de France Alarm Chronograph şi Festina Road Warrior Chronograph realizat din fibră de carbon și oțel.

 

În concluzie, dacă te întrebi dacă  Festina este un brand bun pentru ceasuri, răspunsul este da! Această marcă a creat o nişă foarte populară pe piaţa ceasurilor cinetice cu cuarţ pentru care au şi un nume fantezist: Festina Mecaquartz. În ciuda faptului că istoria brandului a fost zbuciumată şi a cunoscut multiple schimbări, calitatea acestor ceasuri este incontestabilă!

Citește și